Fick CBD olja nu i juni 2025 som också hade utgångsdatum juni 2025 och då betalade jag 1400kr för 10 ml ... Kundtjänst var först snälla och skickade en ny flaska. Får hem den och den nya flaskan had... Se mer

Jag som många andra här har sökt och beställt cbd kapslar för att konsumera, kapslarna är utformade som tabletter lätta för att sväljas, men om man läser det finstilta så ser man att ALLA deras produk... Se mer

Meddelande om försändelse på väg via SMS 19 november 13:43 Ingen uppdatering alls efter det. Extremt dålig service eller bluff. Missade samtliga rabatter också. Har fått mängder med packet från eu... Se mer

Gjorde ett kort test på hemsidan som gav mig en rekommendation om vilken produkt som skulle passa mig bäst, köpte denna och en annan med högre procent för att vara på den säkra sidan. Den rekommendera... Se mer

1. Butik med vitaminer och tillskott
  2. Fitness och näringslära

Hos Nordic Oil producerar vi CBD-produkter och CBD-olja i världsklass med fokus på god service och tillfredsställda kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda Sveriges mest omfångsrika och pålitliga kundservice och rådgivning när det kommer till CBD-produkter. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig alla vardagar mellan 09:00 – 17:00 på telefon, chatt, e-mail och Facebook.

3,8

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Suveränt!

Snabb leverans, väldigt bra och trevlig kundservice och—i brist på bättre ord—skön och informativ broschyr med leveransen; välskriven och kul att läsa. Seriöst företag med en bra vision som du kan va vara en del av. Min go-to framöver!

15 februari 2020

Nordic oil

Jag skulle kunna ge ett bättre omdöme om de inte samarbetade med DHL. DHL är ett riktigt ruttet bolag. Jag bor i Farsta ändå skickar de paket till Bandhagen ( Högdalen ) och jag har inte fått en rimlig förklaring till varför. Jag har en funktionsnedsättning som gör att jag behöver närmare ombud. Men även detta struntar DHL i och de anser att jag ska hämta i Bandhagen.

3 januari 2020

Är verkligen jättenöjd hittills

Är verkligen jättenöjd hittills! Har alltid ätit sömnmedel men då jag började med CBD-olja med melatonin har jag slutat med det och sover jag 8-9 timmar UTAN att vakna en enda gång!! Det har inte hänt sen jag var tonåring..
Har även beställt CBD-olja, 5%, tror jag, och ska börja med den imorgon när jag hämtat ut den. Har flera vänner som använder detta och alla är jättenöjda så jag ser verkligen fram emot att börja med oljan även på dagen då jag har artros, fibromyalgi, ångest, depression osv.
Har även rekommenderat er till flera vänner som nu har gjort sina första beställningar hos er.
Bra priser har ni också med bra rabatter.
Återkommer när jag testat som andra dropparna!

4 december 2019

Snabb leverans, lättanvänd produkt. Har CBD till hund med atros , behandlat ca 1 månad. Tycker att det har givet lite positivt resultat o väntar på ytterligare bättring.

3 december 2019

Bra olja, dåliga flaskor.

Mycket bra CBD olja till konkurrenskraftig pris. Leveransen gick smidigt och inga bekymmer där. Använder 5%, ska börja på min 3e flaska nu. Nu till det tråkiga... flaskorna verkar inte hålla den bästa kvalitén och vill skruva upp sig vilket har gjort att oljan har läkt ut när jag har haft med mig det på resande fot. Trodde att det var jag som glömde att skruva åt ordentligt första gången med min första flaska men nu har det hänt ett flertal gånger samt med andra flaskan och jag har varit väldigt försiktig med att se till att den är ordentligt åtskruvad efter användning. Detta har resulterat i att mer än hälften av oljan har gått förlorad, ska börja på min 3e flaska som denna gång kommer få stanna ståendes hemma och jag kommer därför inte fortsätta handla hos Nordic Oil.

24 november 2019

Bra urval, snabb service.

Bra urval av produkter, snabb leverans och bra service (chatten svarade snabbt och fick labrapporter jag bad om). Svårt att veta om det gör någon speciell skillnad då jag ej har något specifikt problem. Men kapslar 10% har blivit en del av min dagliga arsenal av tillskott för allmänt välmående.

4 november 2019

Raine Jansson!

Raine Jansson!
Jag har nu tagit era piller i ca 1 månad,
Hela burken är slut!
”Jag har drabbats av en Ryggmärgsinfarkt”
Men jag känner absolut ingen effekt!

4 oktober 2019

Första upplevelsen av nordic oil

Min beställning kom fort och allt i sin ordning inte hunnit testa just denna produkt men använt mig av cbd en längre tid nu och det är underbart va mycket bättre ens vardag kan bli. Uppdaterar när jag testat just detta fabrikat på olja.

2 oktober 2019