Det kunne være så meget bedre.
Har været kunde der i mange år med stor tilfredshed.
Men efter klinikken blev overtaget af nuværende ejer er det gået ned af bakke.
Der er meget skiftende personale og det er yderst sjældent at man kommer ind til samme læge.
Var af sted med min hund da den hele tiden sad med en pote og kløede i sit ene øje, lægen kunne ikke se der var noget galt så jeg fik en salve med hjem der skulle hjælpe, efter 10 dage skulle jeg komme igen hvis ikke det have hjulpet, det hjalp ikke og vi tog af sted igen, den nye læge vi kom ind til kunne heller ikke se der var noget galt og hunden blev derfor lagt til at sove for at kunne undersøge øjet nærmere, lægen kom noget kontrastvæske i øjet for bedre at kunne tjekke, alt var fint fik jeg at vide og det skulle bare have tid til at forsvinde af sig selv. Tiden gik og det blev kun værre, fik af en ven anbefalet en klinik syd for Viborg,
Kørte der ned og lægen kunne med det samme se at der var noget helt gal, hunden skulle opereres i øjet da der var vokset 2 øjenvipper ud på indersiden af øjenlåget.
Så næster 6.000kr for ingenting i Nørager.
Vi har været i Nørager flere gange til ordinær sundhedstjek og vaccination af hunden hvor det har været på grænsen til overgreb på hunden da personalet ikke har formået at tackle den på den rette måde. Efter vi har bedt om at komme ind til en specifik læge hver gang som vi føler der har virkelig styr på tingene og ikke mindst er super til at tackle hunden er alt i den skønneste orden. Men ærgerligt at der kun er en læge ansat der som virkelig går op i sit fag og er fantastisk til det er bare så ærgerligt.