Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hjemmesiden er ualmindelig bruger venlig. Jeg har ALDRIG haft et problem, men brugerfladen, forsendelsen eller slut produktet. Jeg anbefaler Click4foto til alle jeg kender. Faktisk er dette nok den m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har flere gange fået lavet forstørrelser hos CLICK4FOTO og er ovenud tilfreds med såvel farve som sort/hvid kvaliteten. Der er meget hurtig levering og har man spørgsmål er der meget hurtig... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg får jevnligt fremkaldt billleder, det går hurtig og god kvalitet. Denne gangen bestilte jeg også julekort med selskreven tekst. Der var nogen hvor ikke hele teksten var kommet med. Dette blev o... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

super hjemme side og fantastiske service

bestilt billeder over 200 stk en fredag aften, tirsdagen efter var de på adressen. Billederne var bare rigtig gode... De kom fint indpakket så de ikke kunne blive beskadiget.. Nemt og hurtig og rigtig god service.. Tak for det Pia Johanning

2 juni 2011
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig levering og god service

Jeg får jevnligt fremkaldt billleder, det går hurtig og god kvalitet.
Denne gangen bestilte jeg også julekort med selskreven tekst. Der var nogen hvor ikke hele teksten var kommet med. Dette blev ordnet med det samme og dagen efter havde jeg de rigtige i postkassen uden beregning. Godt gået!

1 juni 2011

Nem net fremkaldelse

Jeg synes det generalt er enkelt og nemt at bestille, dog har jeg hver gang skullet ud og måle albumet for at være sikker på at bestille i de rigtige mål, kan man evt. gøre det nemmere at overskue hvilke format 10x15 som passer i et standard album?

Samtidig kunne jeg godt bruge bedre muligheder for redigering af billederne. samtidig er jeg flere gange kommet til at vælge beskæring hvor toppen af hovederne blev klippet fra, på et ellers godt billede.

7 december 2010
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

hurtigt, nemt og billigt!

jeg har gennem de sidste år, købt kalendere, lavet fotobog, og er igang med at lave 3 fotobøger mere, og fået fremkaldt digitale billeder.
den første fotobog er lavet over vores Bryllup og der er aldrig et øje tørt når den bliver vist frem, og selve bogbindet er så flot at den altid står fremme i stuen. jeg havde overvejet at droppe fotokalenderen i år, men så var der straks klager fra bedsteforældre, og oldeforældre, hvoraf nogle gerne vil have 2, en til der hjemme og en til kontoret :) En anden stor fordel er at det er så nemt at lave både fotobøger og kalendere, mine drenge på 7 og 9 år hjælper med at vælge baggrunde og hvilke billeder der skal side hvor, og det gør det jo bare så meget mere sjovt at se resultaterne når posten kommer med dem. Og det bringer mig frem til en 3 ting, det går hurtigt! leveringen er i top, og det er meget nemt at efterbestille feks. kalendere for de ligger gemt på min profil i 30 dage, så har man lige glemt Tante Anna i Skåne da også skulle have haft en i gave så er det bare ind og bestille og vupti så er den gave hjemme :D

6 december 2010

Kvalitet i top

Jeg har i rigtig mange år fået 50-100 billeder fremkaldt hver måned. Og hvor har jeg dog været vidne til meget lort igennem tiden. Men her får man lige nøjagtig hvad man bestiller og så også total hurtig.

30 oktober 2010

Fantastisk printkvalitet

Der er meget hurtig levering og har man spørgsmål er der meget hurtig og kompetent reaktion fra kundeservicen.

Kan varmt anbefales til såvel hobby som professionelle fotografer.

Mange venlige hilsner
Allan H. Andersen
Fotogroup: Out Of Focus

15 oktober 2010
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.