Wordt een soort boefjes platform met rare sigaretten “aanbiedingen”, neppe “designer” zooi, accounts die onder andere namen en buurten, AI foto’s bij accounts enz. enz.
Det här tycker kunderna
**Extremely aggressive emails and frustrating unsubscribe process** I have never experienced anything quite like this with another social network. Nextdoor sends an excessive number of emai... Se mer
Ik ben timmerman van beroep en een manusje van alles. Sinds de eerste paar advertenties hier heb ik veel nieuwe klanten gevonden. Slechts één aanbeveling... Maak de applicatie nuttiger door deze op... Se mer
Företaget har svarat
Teveel berichten uit wijken ver weg van waar ik woon. Nextdoor stuurt waarschuwing dat er 20 meldingen staan voor mij, terwijl ik de meldingen regelmatig schoonmaak. Overbodige communicatie. Ik lees... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Nextdoor is the neighbourhood network where neighbours around the world turn to to receive trusted information, give and get help, get things done, and build real-world connections with those nearby. And it's free!
Kontaktuppgifter
1076, DE Amsterdam, Nederländerna
- help@nextdoor.nl
- www.nextdoor.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima app om informatie te delen
Prima app om informatie te delen. Doordat de informatie ongefilterd en heel divers is levert het me behalve bruikbare informatie ook veel ergernis op.

woonplaats
Ik vind dat er veel onbenullige zaken de ronde gaan.
Dat iemand zijn passen, huisdier enzo kwijt is vind ik er wel toe doen. Maar wat kan ik ermee als die iemand zijn dier kwijt is in bv klaaswaal en ik in heenvliet woon.
Misschien meer verdelen op woon gebied.

Svar från Nextdoor
Zodat ik weet wat er in mijn omgeving…
Zodat ik weet wat er in mijn omgeving plaats vind en de intresses van buurtgenoten

Svar från Nextdoor
Heel irritant dat je veel mail krijgt
Heel irritant dat je veel mail krijgt. Als je het uit wel zetten moet je dat voor iets van 20 varianten van mail meldingen doen, heel irritant.
Verder prima.

Svar från Nextdoor
Al die berichten over ongewenste…
Al die berichten over ongewenste hondenpoep
HOU ER MEE OP SVP

Svar från Nextdoor
De app doet wat het belooft
De app doet wat het belooft. Snelle reacties op vraag en aanbod. Handig om te weten wat er speelt in de buurt. Dus tevreden. Ik ontvang wel veel berichten in mijn mailbox. Maar dat is misschien een kwestie van een instelling.

Svar från Nextdoor
berichten van wijken te ver weg, links werken niet
Leuk om berichten uit de buurt te zien, maar er zjin wel wat verbeteringen mogelijk.
Je kan aangeven van welke wijken je berichten wilt, maar ik krijg ook berichten uit vele andere wijken, zelfs uit twee steden verderop (niet echt interessant voor mij)... edit: er blijkt een instelling te zijn waarbij je dit uit kan zetten.
Ik krijg regelmatig mails en push-berichten, met daarin een eerste paar regels van een bericht. Als ik vervolgens op de link klik, dan kom ik uit bij een ander bericht, en degene uit de mail is dan meestal niet te vinden.

Svar från Nextdoor
Doordat je berichten van mensen krijgt…
Doordat je berichten van mensen krijgt uit een andere regio of stad is het zeer iritant. Je krijgt hierdoor te veel waar je niets mee hebt

Svar från Nextdoor
Goed om buren beter te leren kennen.
Goed om buren beter te leren kennen.
Elkaar helpen waar mogelijk .

Svar från Nextdoor
Mijn "wijk" is te ruim en ook te veel onzin berichten
Ik krijg veel te veel onzin berichten uit een veel te grote omgeving. Ik zou berichten uit mijn "wijk" ( de kieviet in Wassenaar ) willen ontvangen. Dat daar dan ook onzin bij zit wil ik tolereren, maar nu krijg ik te veel uit omringende gebieden.

Svar från Nextdoor
Ik woon in Maarheeze maar ontvang niets…
Ik woon in Maarheeze maar ontvang niets uit Maarheeze. HEEL VEEL uit Geldrop, Heeze, Someren etcetera. Dus dat noem ik geen nextdoor.

Svar från Nextdoor
Ik vind het heel handig en hoor ik bij…
Ik vind het heel handig en hoor ik bij jullie over activiteiten in de buurt .

Niet alleen naaste buren
Het zou om buren uit Elburg gaan maar zie opk steeds meer mensen uit wijde omgeving zoals Dtonten en Kampen.

Svar från Nextdoor
Het is leuk en handig om te lezen wat…
Het is leuk en handig om te lezen wat er in onze buurt leeft en gebeurt.

Svar från Nextdoor
Vijf sterren, wat je men nog meer?
Vijf sterren, wat wil men nog meer?.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.