Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminę D (recepta wystawiona choć na ten lek nie trzeba). Zwykły scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... Se mer
Det här tycker kunderna
Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... Se mer
Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 7 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Oszustwo! Recepta na witaminę D
Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminę D (recepta wystawiona choć na ten lek nie trzeba). Zwykły scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancjentem.
Bezproblemowy kontakt szybka realizacja…
Bezproblemowy kontakt szybka realizacja recepty
To miało trwać 15 minut do godziny
To miało trwać 15 minut do godziny, a trwało ponad dobę.
Jestem bardzo niezadowolony z tej usługi.
Usługa w pełni profesjonalna
Usługa w pełni profesjonalna. Otrzymałam kod z wybranym lekiem. Szybko i sprawnie.
Wypisują na wszystko Atarax chociaz nie…
Wypisują na wszystko Atarax chociaz nie o taki lek sie wnioskowało. Lekarz ani nie dzwoni ani nie pisze nie polecam
Sa pomocni
Sa pomocni, nie robią problemu z wystawieniem recept jak niektóre z podobnych platform.
Atendieron a la hora que dijeron
Prosty i szybki kontakt
Prosty i szybki kontakt. Recepta wystawiona razem z zaleceniami. Prosto i fachowo
Nie zawiodłam się jeszcze nigdy…
Nie zawiodłam się jeszcze nigdy zamawiając konsultacje z receptą,która przebiegła jak zwykle szybko i sprawnie.
Polecam .
Nie polecam. Zamówienie złożyłam po 8:00 z opcją ekspres i nikt do mnie nie zadzwonił ani nie skontaktował się tylko około 18:40 dostałam sms z kodem recepty co było już dla mnie za późno. Pisałam kilka głoszeń wcześniej do obsługi klienta, że pilnie potrzebuje tej recepty bo wyjeżdżam . Nigdy więcej nie skorzystam i nikomu nie polecę.
Bezproblemowo i w miarę szybko po…
No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i tak było szybciej niż w przychodni a i cena za usługę niewygórowana
Natychmiastowo zamknięta konsultacja
Lekarz zamknął konsultację natychmiastowo, nie czekając nawet, aż dołączę do rozmowy. Jako powód podał rzekomy zakaz wypisywania leków psychotropowych przez teleporadę. Jest to niezgodne z obowiązującym prawem, które dopuszcza taką możliwość po okazaniu odpowiedniej dokumentacji – lekarz jednak nie wykazał chęci, by się z nią zapoznać. Zdecydowanie odradzam.
Lekarz wystawia inny lek niż ten o…
Lekarz wystawia inny lek niż ten o którym się wnioskuję. Odradzam korzystania z tej strony.
Poprosiłam o receptę
Poprosiłam o receptę. Został mi wyznaczony termin porady. Ale ku mojemu zaskoczeniu recepta została wysłana przed terminem. Szybki, sprawny i efektywny system. Dziękuję
Wszystko przebiegło tak jak powinno
Wszystko przebiegło tak jak powinno, lekarz skontaktował się w podanym przedziale czasowym i wystawił receptę. Z mojego doświadczenia mogę z czystym sumieniem polecić
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.