Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var inde og skulle købe en slørhale, men forlod hurtigt butikken igen med ondt i maven over hvor dårligt de havde det. Flere af dem uden øjne, flere var døde, flere var ved at død, og nogle blev hak... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har for nylig måtte finde et nyt sted med levende foder til mine fisk efter min oprindelige dyrehandler måtte lukke og jeg blev mødt af den rareste unge mand, som gik above and beyond for at hjælp... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har gennem tiden købt flere forskellige produkter her, herunder fisk, vandplanter, bassinfolie, pumpe samt vandbehandling til min havedam. Hver gang har jeg oplevet en imødekommende og professione... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig service, flabet dårlig betjening, syge og mangelfulde varer! Jeg vil tro at de lever af nethandel med billige varer østfra. Jeg kom med venlig forslag til forbedring af den yderst mangelfuld... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,2

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

bestilling

fik bestilt en bichir igennem neonfisken, jeg var lidt skuffet over størrelsen på dyret, men det var grossisten der var meget dårlig til at gøre opmærksom på hvor små deres størrelser er. til gengæld er farverne virkelig flotte og det gik lyn hurtigt med at få den hjem fra holland. og personalet i neonfisken var yderst hjælpsomme og flinke til at give nogle fifs med på vejen.

kommer helt klart igen!

23 november 2017
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Service

Mange flotte fisk, men elendig service fra nogle af personalet. Ejeren er altid flink. Har én gang oplevet fisk der var af dårlig kvalitet.

2 december 2016

Proffessionelt

Ærligt rådgivning, proffessionelle folk der ved hvad de snakker om, prisen er en smule højere men de har hvad man skal bruge

14 augusti 2016

God og ærlig butik

Man får en god, professionel og ærlig rådgivning.
Man kan virkelig mærke at det er entusiaster som driver butikken.

De er lidt dyrere end andre med noget af deres tilbehør, men jeg vil stadig hellere handle der, end så mange andre steder.

Det er sådan en akvariebutik skal drives :)

2 juni 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel service, stort udvalg og høj kvalitet

Jeg har handlet Neonfisken i mange år, og har hver evig eneste gang fået den bedste vejledning fra personalet. De har et kæmpe udvalg ligefra fisk til akvarieudstyr. Selvom prisen er højere end hos andre akvarieforhandlere, så er prisen fordi kvaliteten er i top.

24 april 2016

Udemærket

Ganske udemærket forretning der har et meget bredt udvalg af dét det drejer sig om..... Nemlig fisk, og ikke tilbehør.... Jeg har været i en del forskellige forretninger på sjælland, men neonfisken er uden tvivl den bedste..... Og jeg kommer helt klart igen....

19 juli 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sælger uægte Synodontis Petricola "Zaire" til 200 kr. pr. stk.

Den dejlige Neonfisken har nok et flot udvalg, men de er sgu også enten uvidende eller vil bare tage røven på folk.
De sælger Synodontis Petricola "Zaire", men det er i virkeligheden Synodontis Lucipinnis.
Det er ikke til at se forskellen før de bliver en hvis størrelse, så det er nemt for dem at snyde folk.
En Synodontis Lucipinnis er på ingen måde 200 kr. pr. stk. værd!
Men er de til at snakke med når man så kommer og fortæller dem de har snydt en, nej... Det er bare surt...
Vær 100% inden I køber hvad der står på skiltet, for de ved det ikke eller er lige glade.

5 januari 2014

God butik

De har et meget stort udvalg af fisk og grej, og der er god service.

Jeg havde købt en spand pumpe, som blev utæt efter 1,5 år, så jeg tog derned med min kvittering, og boom, så fik jeg den byttet, ingen problemer med det.

22 mars 2012
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.