Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Da har jeg prøvd magnetsokker i noen uker. Det er bare et helt nytt liv. Sover hele natten nå uten smerter i beina. Har en leddsykdom og knekket ankelen for to år siden. Har derfor mye smerter. Anb... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Det norske Naturhuset as ble stiftet i 1996 og har siden solgt kosttilskudd og helseprodukter. Vi produserer og selger naturmidler i toppklasse. Disse består kun av urter, vitaminer, mineraler og naturlige tilsetningsstoffer. Produktene fra Naturhuset er komponert av vår egen homeopat, og alle produkter gjennomgår markedets mest nøyaktige tester. Dette gjør vi for å sikre deg det aller beste innen kosttilskudd. Når du kontakter oss i Naturhuset på tlf 67 13 90 90, treffer du en av våre hyggelige kundebehandlere. Disse kan hjelpe deg med de aller fleste vanlige spørsmål rundt produktene. Har du andre, mer dyptgående, spørsmål kan du få snakke med vår homeopat.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Styr unna svindel fikk en prøve pakke…
Styr unna svindel fikk en prøve pakke på 79 kr og avslutte abonnementet men fikk en pakke til på 4 månd og den sendte jeg tilbake å etter 1 månd så sier dem at dem ikke har fått tilbake pakken å står derfor med en faktura på 1500kr bare svindel og lureri men jeg skal legge ut på Facebook å advare andre
Jeg sender herved en formell klage på ren scam og rett å slett UHØFLIG folk som ikke har noe å gjøre i den bransjen!
Jeg sender herved en formell klage på hele forløpet knyttet til mitt kundeforhold hos dere. Rett å slett ren SVINDEL!
Jeg ble opprinnelig eksponert for tilbudet gjennom en Snapchat-annonse, hvor det fremsto som en gratis prøvepakke. Jeg oppfattet ikke at dette innebar et løpende abonnement eller en binding. Informasjonen om dette var etter min oppfatning ikke tydelig nok ved bestilling.
Siden 2025 har jeg mottatt gjentatte leveranser og betalingskrav uten at jeg har hatt en klar forståelse av at jeg har inngått et abonnement. Dette har også ført til kostnader, inkludert inkasso på ca. 1700 kroner, som jeg bestrider grunnlaget for. Og nå nylig sendte dem meg en ny pakke uten noe mail, melding, bare rett i postkassen og krever penger! Hvordan er dette lov!
Da jeg kontaktet kundeservice for å få en løsning, ble jeg informert om at det ikke var mulig med retur, og at jeg heller burde lære meg å lese! og at saken kun kunne avsluttes ved å stoppe fremtidige leveranser. Men det sto ikke engang noe som helst KLART som tyder på at dette hadde noe som helst med binding å gjøre !Jeg opplevde ikke at det ble gitt reelle løsninger på de tidligere leveransene eller kravene.
Under samtalen opplevde jeg kundebehandlingen som lite profesjonell. Da jeg forsøkte å forklare situasjonen, ble det sagt til meg at selskapet hadde “over tusen fornøyde kunder”, og jeg opplevde også at mine innvendinger ble avfeid som “tull” som de BOKSTAVELIG TALT kalte det jeg sa. Samtalen ble avsluttet mens jeg fortsatt forsøkte å forklare saken, rett etter de kalte det for null, assa igjen? Hvem er det som jobber her og hvor er det de har lært å snakka så frekt til kunder ! Fikk inntrykk av at jeg ikke fikk en reell mulighet til å bli hørt.
Samlet sett opplever jeg hele prosessen som svært uryddig og vanskelig å forstå som kunde, særlig knyttet til hvordan abonnementet ble presentert, hvordan leveransene har fortsatt, og hvordan saken er håndtert i ettertid.

Meget dårlig oplevelse med Naturhuset
Meget dårlig oplevelse med Naturhuset. De sendte mig en kvittering, selvom jeg aldrig har modtaget eller bestilt noget fra dem. Jeg skrev tydeligt til dem, at jeg ikke ønskede noget fra dem, men alligevel fortsatte de. Vær meget opmærksom — efter min mening virker det som svindel og bedrag.

Styr langt unna
Styr langt unna. Fikk en prøve til kr 79,- fikk deretter 1 pakke. Sa opp avtalen. Fikk deretter en ny pakke med forbruk for 4 måneder og en regning på kr 1500,-. Sendte pakken i retur og fikk i går inkassokrav. Dette er svindel.

Jeg bruker Gurkemeie K2
Jeg bruker Gurrkemeie K2, og har god nytte av det. Bedre ballanse er kanskje det viktigste. Fint med abonnement så lenge jeg vil fortsette .

Svar från Naturhuset - Hjem
Opplevelse ok MEN jeg vil gjerne…
Opplevelse ok MEN jeg vil gjerne avslutte abonnementet mitt med dere. Vennlig hilsen Eirin Ingebrigtsen, Mostadveien 21, 9925 Svanvik

Mamma har blitt lurt
Mamma har blitt lurt til å legge igjen 1000-vis av kroner hos denne svindelsjappa. Absolutt ingenting av de produktene hun har kjøpt har hatt noe som helst i nærheten av effekt. Etter at hun døde har jeg blitt sittende med et lager av magnetsokker. De er helt greie som sokker, men de gjør ingen forskjell. Anbefaler alle å vurdere om dere ønsker å kaste ut penger av vinduet ved å handle hos denne tøysebutikken! Jeg tror ikke et øyeblikk på noen av de positive anmeldelsene, regner med at de er AI-fremstilt alle som en.

Svar från Naturhuset - Hjem
får tilsendt noen piller "Herbal Mage"…
får tilsendt noen piller "Herbal Mage" kr 956,- uten at jeg vet om jeg har bestilt. Bestilte en prøvepakke lectinet. Jeg spør om å få sendt dette i retur, men det lar seg ikke gjøre iflg "Naturhuset". Dette selskapet må jo være tuftet på å lure folk.

Svar från Naturhuset - Hjem
Det er vanskelig å avslutte…
Det er vanskelig å avslutte abonnementet mitt hos disse naturhuset. Jeg har prøvd avslutte og de fortsetter å sende meg produkter jeg ikke vil ha. Det verste er at de sender meg til Inkasso.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Meget overprisede produkter. Vanskelig å få avsluttet abonnement.

Veldig fornøyd
Har en leddsykdom og knekket ankelen for to år siden. Har derfor mye smerter.
Anbefaler de som sliter med leddsmerter i beina og prøve.
Jeg bestilte direkte fra Naturhuset .no . Dette forde jeg ikke ønsket abonnement.

Svindel
Jeg har fått en email om at jeg har bestilt magnett sokker large!javel ja. Det har jeg altså ikke foretatt meg å nå venter jeg spent når di kommer i posten kassen!attpåtil har di sendt tydeligvis på en gammel adresse som jeg har hatt for 6-7 år tilbake..svindel !!dette blir advokat mat!

Naturhuset fremstår som banditter
Naturhuset nekter å avstå fra betaling for tre par magnetsokker som var påfallende mindre i størrelse enn tidligere mottatte magnetsokker. Naturhuset har en hjelpeløs begrunnelse; sokkene var jo tatt ut av pakningene. Og nyeste krampetrekning fra Naturhuset: Jeg burde jo forstått etter åpning av første pakke med for små sokker at de neste to pakkene var maken til den første. Da kunne jeg ha sluppet med - å for en generøsitet - med å betale for bare ett par ubrukelige sokker, vel å merke hvis jeg returnerte de to andre, på egen bekostning for emballasje og porto.
Opplevelse i juni 2025: Naturhuset fremstår som et bandittselskap - styr unna!
Oppdatering 29. oktober: Naturhuset samlet seg etter noen måneder og ordnet opp i rotet. Dette rettet opp det negative inntrykket, og 28. oktober fikk jeg et høflig og vennlig svar på min sinte anmeldelse. Så da er vi vel tilbake til start og blanke ark. En hyggelig situasjon, og jeg spanderer en takk!

Styr unna dette
Styr unna dette. Jeg benyttet meg av et tilbud om magnetsokker som de hadde. Uten at jeg visste det var jeg plutselig fanget i et abonnement der jeg ikke kunne returnere sokkene (ca 500 kr). Det er kanskje ikke så mye penger men jeg blir så sint på selskaper som driver på denne måten. For meg er dette ren svindel og jeg forstår ikke at noen kan jobbe på et sånt sted. Eier de ikke moral?

Ren svindel
Ren svindel. Produkter (sokker)har dårlig kvalitet.
BØR HOLDE SEG UNNA DETTE FIRMAET

Reinspikka lureri
Min mor på 85 år gikk på reklamen og kjøpte produktet til Q10 til en sterk redusert pris. Hun forstod ikke at hun da sa ja til et abonnement, hvor hver boks koster 500 kr. Hun får tilsendt 2 bokser i måneden. Det lå ikke noe angrerettskjema med og hun klarte ikke å avbestille dette produktet selv.
Naturhuset opererer i gråsonen. De kan påstå at alt er innenfor lovverket, at de bare glemte å sende skjema, at det er en feil på websiden deres osv. Sannheten er bare at de utnytter alle triks i boken for å gjøre det vanskelig for eldre folk å forstå hva de begir seg innpå og ikke minst å komme seg ut.

0 stjerner her
0 stjerner her. Som de andre... Skriver
Sendte mld on oppsigelse av abb. Og fikk likevel tilsendt!! Med en tøysemelding"Det stå på din faktura når neste forsendelse....
Rein SVINDEL

Svar från Naturhuset - Hjem
Har etter diverse kontakter med dette…
Har etter diverse kontakter med dette såkalte firmaet avbestilt produktet MEN enda sender dem ut .
BØR HOLDE SEG UNNA DETTE FIRMAET ....

Svar från Naturhuset - Hjem
Dette må være tilnærmet svindel!
Dette må være tilnærmet svindel...bla skrive på fakturaen med små skrift enordning tatt ut av luften. Kommer tilbake med mer.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.