När jag använde appen så funkade den bra tycker jag. Den kunde förutspå ägglossning fast jag hade oregelbunden mens och vi försökte få barn. Nu när jag inte prenumererar länge så kommer jag inte åt... Se mer
Världens bästa app för oss som inte vill/kan använda andra preventivmedel. Mitt liv har verkligen förändrats sen jag började med nc för tre år sedan och fick slippa spiral och diverse obalanser/candid... Se mer
Det är helt fantastiskt att kunna följa sin cykel och lära känna och förstå sin kropp och sina känslor bättre samtidigt som man slipper hormonella preventivmedel. Jag har använt denna form av preventi... Se mer
Natural Cycles is the first, and only FDA cleared birth control app in the United States, and CE marked birth control app in Europe. Powered by a smart algorithm, the app puts the power in the palm of your hand whether your goal is to prevent or plan pregnancy. Created by particle physicists Elina Berglund and Raoul Scherwitzl, the company currently has over 1.8 million registered users across 162 countries.
510 5th Ave 3rd floor, 10036, New York , USA
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Jag har använt NC i över 4 år och det har funkat klockrent för mig. Jag har använt NC för att förhindra graviditet men även som hjälp för att bli gravid. Jag började med termometern från NC och gillar att den går att koppla ihop med appen. Jag var noga med att mäta temp direkt när jag vaknade och appen förstod snabbt hur min cykel var. Har nu bytt till armbandet och jag är supernöjd. Har testat olika sorters p-piller, flera p-stavar och spiral men i slutändan har jag förstått att jag mått bäst av att inte gå på hormonella preventivmedel över huvudtaget. Min mensvärk har blivit mindre smärtsam sedan jag slutade med hormonella preventivmedel men även mina humörsvängningar och mitt generella mående har blivit bättre. Jag har även fått stenkoll på min cykel. Vart toppen att kunna ändra användarläge beroende på vad man är ute efter och efter vad som sker, tex vilja bli gravid, post partum, missfall, abort, förhindra graviditet. Alla tips som även finns i appen har varit hjälpsamma! Rekommenderat NC till mina vänner och dom är också jättenöjda och har använt appen för att förhindra graviditet men också för att bli gravida. Rekommenderar denna appen till alla.
Har lärt mig så mycket, appen anpassade sig snabbt, redan under första cykeln
Fick ett mail om att det var dags att förnya min årsprenumeration. Gick in på mitt konto och såg en annons om erbjudande på årsprenumeration med ett prisavdrag om 25% samt ett mätarmband. Kontaktade kundservice för att fråga hur man använde detta erbjudande. Det stod ingenstans något om att det endast gällde nya prenumeranter men det upplyste chatboten mig om efter ganska mycket chattande fram och tillbaka. Helt fine! MEN som "plåster på såren" gav den mig 10% rabatt på en vanlig förnyelse om ett år, trots att jag tidigare haft ett erbjudande om 25% på mitt konto när jag gick in på mina sidor - prenumerationer - byt prenumeration. Jag förlorade således ca en halvtimme av mitt liv av ett väldigt osmidigt chattande samt fick ett sämre erbjudande efter att ha kontaktat kundservice. Försökte fråga om detta men den hänvisar bara till varför tjänsten kostar pengar, får dessvärre inget svar på varför priset höjdes för mig personligen. Var nöjd med tjänsten innan detta dock- inget fel på produkten i sig. Men kundservicen är något för sig, bäst att hålla sig borta, annars blir det dyrt haha...

Svar från Natural Cycles
Nu när jag inte prenumererar länge så kommer jag inte åt min data som jag har betalat för. Åtminstone den borde man kunna komma åt kan man tycka? Utan att behöva prenumerera igen?? Jättedåligt

Svar från Natural Cycles
Min upplevelse är endast positiv som preventivmedel graviditet och postpartum!
Appen slutade fungera korrekt. Jag hade en kort cykel i november, och när jag gick in i början av en annan cykel, det vill säga början på min mens, upptäckte appen den inte, utan visade den som en fortsättning på föregående cykel.

Svar från Natural Cycles
Jag gillar att det är enkelt. Att jag kan lära mig min kropp. Påminnelserna inför mensen osv. Allt för att jag ska kunna lära känna min cykel
Hjälper mig o tacka min cykel tillsammans med övriga tester jag gör.
Jag älskar nauralcycles för att det är helt utan hormoner. Jag får lära känna min kropp på ett helt annat sätt som jag aldrig tidigare har gjort.
Det är kul att logga, det är mycket bra information och fakta i appen som man tidigare inte viste.
Lätt att navigera i appen och går att använda med olika mätinstrument för temperatur så att det passar ens egna livsstil. Kommer aldrig igen använda mig av ett hormonellt preventivmedel. Rekommenderar verkligen att para appen med en Oura ring, lyckades bekräfta ägglossning redan första cykeln.
Produkten fungerar helt okej dessvärre kan man inte säga detsamma till servicen man får då den är under all kritik. Jag avslutar mitt abonnemang med hjälp av kundtjänst flera månader innan det ska förnyas, och allt ska vara fixat. Jag ser sedan att dom har dragit 899kr från mitt konto och jag hör av mig igen till kundtjänst och får till svar att jag inte får någon återbetalning och att dom inte förens nu har ändrat mitt abonnemang dvs efter att jag redan har betalat för något som jag inte kommer att använda. Jag känner mig helt ärligt lurad på väldigt mycket pengar för en mamma som går på föräldrapenning.

Svar från Natural Cycles
Trots regelbunden mens och säkert användande var appen inte säker...

Svar från Natural Cycles
Problemet är termometern och Bluetooth-kopplingen till appen. Det är bland det sämsta jag har varit med om. Enligt instruktionerna i appen ska temperaturen synkas automatiskt, men 9 av 10 gånger som jag ska synka blir det Bluetooth error.
Jag har konfigurerat om termometern, tagit ur batteriet, gått in på deras hjälpcenter MÅNGA gånger och till slut bett om en ny termometer - som inte HELLER kopplar upp som den ska...!!
Gillar annars idén om hormonfritt preventivmedel och att få kunskap om sin cykel, men det här är enormt frustrerande, tidskrävande och så dåligt för något så vanligt som Bluetooth, som annars funkar felfritt på andra enheter för mig.
Gör dig själv en tjänst och följ din cykel på andra sätt, tex via pulsklockor som har en sån funktion. Inte värt att lägga ner tid och pengar på detta. I'm sorry.

Svar från Natural Cycles
Jag tycker att det är skönt med ett hormonfritt skydd som visar och förutspår när mens sker samt vilka dagar som är gröna/ röda och vilken fas man är i cykeln

Svar från Natural Cycles
Otroligt dåligt upplägg i startfas! Det finns knappt någon information om kostnader och ingen flexibilitet i att ändra upplägg i efterhand. Jag betalade för vad jag trodde var ett års prenumeration och en oura ring. I varukorgen stod ett pris för prenumerationen och 0SEK för ringen då jag hade ett erbjudande. När betalningen var färdig visade det sig att ringen kommer att kosta över tre tusen kronor extra, och att erbjudandet bara var en rabatt på ringen. Det framgick aldrig att det var ett så högt pris. Nu står jag här med en prenumeration på ett år som inte går att avsluta eller få pengarna tillbaka för, och ingen ring eller termometer. Otroligt missnöjd!

Svar från Natural Cycles
De funkar och stämmer bra med mina faser

Svar från Natural Cycles
Har haft NC i 10år snart, älskar den. Varit väldigt bra att kunna följa sin cykel, enkelt att tempa med termometern. Skiljer sig mycket åt gratis apparna, är mer precis och alla grymma forskningsbaserade artiklar som man kan läsa och lära sig mer om sig själv.