3 ugers perfekt planlagt rejse i Japan. Myplanet er gode til at lytte og har stor viden om,hvad der kan fungerer. Der er 2. gang de planlægger en stor rejse for os og vil klart anbefale og selv bruge... Se mer
Företaget har svarat
Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og... Se mer
Företaget har svarat
Kære Rikke. Tak for dejligt møde fredags, hvor vi talte om mit kommende krydstogt og om mulig rejse til Japan. Skønt mødelokale, hvor vi havde de hyggeligt med en kop kaffe. Du har en meget stor viden... Se mer
Företaget har svarat
Vi er netop vendt hjem fra endnu en rejse til Australien hvor vi igen har benyttet MyPlanet for at få 100% ud af ferien. Et yderst kompetent rejse selskab som formår at sætte ønsker og behov sammen... Se mer
Företaget har svarat
Vi tilbyder rejser med fuld support hele vejen Du kan altid komme i kontakt med os. Vores rejsekoordineringsteam står til rådighed fra start til slut på din rejse. Du får en personlig og engageret Trip Coordinator og en døgnåben telefonisk assistance i tilfælde af nødstilfælde undervejs på rejsen. Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Skrivet av företaget

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Danmark
Fantastisk god oplevelse at rejse med MyPlanet til Japan. Alt var virkelig veltilrettelagt og i orden. Lige fra de første samtaler i DK, valg af hoteller, transport rundt i landet, de guider vi mødte og den support vi kunne få undervejs.

Svar från MyPlanet Rejser
Imødekommende, God kundeservice og hurtig til at svare. Nemt mødebooking system med link, så jeg bare bookede tid når der var spørgsmål.

Svar från MyPlanet Rejser
Rikke hos MyPlanet har været en fantastisk sparringspartner ved planlægning af vores store rejse til Japan. Vi har ikke været afsted endnu, men klart 5 stjerner for service, imødekommenhed og stor viden om vores rejsemål.

Super service
Jeg har brugt My Planet på to rejser tidligere, og er meget tilfreds

Svar från MyPlanet Rejser
Det var styr på det hele, så kan kun anbefale dem.

Svar från MyPlanet Rejser
Hurtig og behagelig betjening med indlevelse i vores kommende rejse. Et lille minus er, at alt materiale fra My Planet er på engelsk, vi er danskere.

Svar från MyPlanet Rejser
Julie var meget engageret og lydhør overfor, hvad vi gerne ville have ud af en rejse. Gav gode ideer og tips til inspiration.

Svar från MyPlanet Rejser
God og effektiv personale samt oplag til rejsen. 5 stjerner herfra.

Svar från MyPlanet Rejser
Perfekt rejse. Alle aftaler blev overholdt og alle forventninger mere end indfriet

Svar från MyPlanet Rejser
Tak, Julie Engkjær, for på særdeles professionel, dedikeret og indlevende vis at have bidraget positivt til den første del af vores store Japan-rejse (i ‘25), nemlig planlægningen. Du får tingene til at ske og fremstår som ‘solen der altid skinner’. God start med dig/MyPlanet.

Svar från MyPlanet Rejser
Efter en kort snak med en tillidsvækkende repræsentant fik vi hurtigt et forslag til rejseplan med valgmuligheder. Vi fik tilpasset planen og god rådgivning og havde en fantastisk rejse til Japan. God sikkerhed med kontakt til en rådgiver under hele rejsen og en fin app der indeholdt rejseplan og forslag til udflugter og seværdigheder. Der var en enkel tur hvor planlægningen ikke var optimal og det tog vores rådgiver sig fint af.

Svar från MyPlanet Rejser
Vi havde en super veltilrettelagt rejse til Japan, hvor vores fly rejser, hoteller og transport mellem destinationer var lavet af MyPlanet. Alt klappede til punkt og prikke.

Svar från MyPlanet Rejser
Imødekommende, engageret og kompetent medarbejder med fokus på vores ønsker selv om der var store udfordringer med forsikringerne.

Svar från MyPlanet Rejser
Gode til at lytte til ens ønsker og har styr på planlægningen

Svar från MyPlanet Rejser
Rikke tog sig god tid til at finde lige det vi havde ønsket os at se i Japan med vores barnebarn på 15 år
vi glæder os til at besøge landet i november 2024

Svar från MyPlanet Rejser
15 fantastiske dage, fordelt med 2 overnatninger i Singapore, videre til Bali, hvor vi blev hentet i lufthavnen af vores fantastiske guide. Direkte til Munduk i nord Bali, med 3 nætter og mange gode oplevelser, herefter til Ubud 4 nætter, igen med spændende oplevelser bl.a. riverrafting👌🏽Sidste stop på vores fantastiske tur var på øen Nusa Lembongan på super hotel med 4 nætter. Her var vi på egen hånd og med de ture vi selv planlagde bl.a. snorkling med Mantras og havskilpadder. En super oplevelse godt planlagt i samarbejde med MyPlanet ud fra vores ønsker og behov og gode input fra rejsearrangøren.

Svar från MyPlanet Rejser
Britta kontaktede mig med det samme med udkast til en rejseplan. Vi havde så gode muligheder for at se, hvad vi kunne få for pengene.
Andre bureauer nævnte blot, hvad prisen ca ville være

Svar från MyPlanet Rejser
Alt.kørte problemfrit. Det hele var super godt planlagt og vi kunne bare læne os tilbage og nyde ferien, for Myplanet havde styr på alt det praktiske.
Hotellerne var dejlige med flotte omgivelser, god mad og rene poolområder.
Vores lokale guide var yderst kompetent og serviceminded. Vi fik meget mere ud af vores rejse pga. ham. Han viste os både turistattraktioner, men også forskelligt lokalt mad og lokale steder.
Vores lokale rejsekonsulent, var opsøgende for at hjælpe os med alt - både stort og småt. Vi kunne f.eks ikke få online check-in til et indenrigsfly til at fungere, så checkede hun ind for os.
Vi bruger helt klart Myplanet til næste rejse igen.

Svar från MyPlanet Rejser
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.