MyPlanet Rejser Omdömen 804

TrustScore 5 av 5

5,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

3 ugers perfekt planlagt rejse i Japan. Myplanet er gode til at lytte og har stor viden om,hvad der kan fungerer. Der er 2. gang de planlægger en stor rejse for os og vil klart anbefale og selv bruge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kære Rikke. Tak for dejligt møde fredags, hvor vi talte om mit kommende krydstogt og om mulig rejse til Japan. Skønt mødelokale, hvor vi havde de hyggeligt med en kop kaffe. Du har en meget stor viden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er netop vendt hjem fra endnu en rejse til Australien hvor vi igen har benyttet MyPlanet for at få 100% ud af ferien. Et yderst kompetent rejse selskab som formår at sætte ønsker og behov sammen... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. Kulturresor
  3. Rundturer
  4. Researrangör

Skrivet av företaget

Vi tilbyder rejser med fuld support hele vejen Du kan altid komme i kontakt med os. Vores rejsekoordineringsteam står til rådighed fra start til slut på din rejse. Du får en personlig og engageret Trip Coordinator og en døgnåben telefonisk assistance i tilfælde af nødstilfælde undervejs på rejsen. Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk

Tag os med på råd

Skrivet av företaget

MyPlanet Rejser
MyPlanet er et af Skandinaviens ældste rejseselskaber og en førende specialist inden for rejser til alle verdens kontinenter. Siden 1963 har MyPlanet hjulpet mere end 100.000 rejsende med at opfylde deres rejsedrømme. 98% af vores gæster siger, at de gerne vil rejse med os igen. Sætter du pris på sikkerhed, kvalitet og en bekymringsfri rejse? Så skal du bestille din rejse hos os!
100% skræddersyede rejser
MyPlanet tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt tilrettelagte rejser med support hele vejen til mere end 40 forskellige lande. Vores rejseeksperter har mange års erfaring og kan derfor bidrage med det lille "ekstra" til din drømmerejse.
Personligt og engageret
Vi samarbejder tæt med vores partnere og flyselskaber på vores forskellige rejsemål. Vi rejser regelmæssigt til vores destinationer og besøger både de kendte områder og de mindre kendte unikke steder, som de færreste rejsende normalt kender til. Disse små perler vil vi naturligvis dele med dig!
Du er dækket af Lov om Pakkerejser
Når du køber en rejse hos MyPlanet med fly, transport og overnatning, så er du dækket af Lov om Pakkerejser.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god oplevelse at rejse med…

Fantastisk god oplevelse at rejse med MyPlanet til Japan. Alt var virkelig veltilrettelagt og i orden. Lige fra de første samtaler i DK, valg af hoteller, transport rundt i landet, de guider vi mødte og den support vi kunne få undervejs.

17 maj 2024

Kære Dorthe,

Tusind tak for din fantastiske feedback!

Det glæder os at høre, at din rejse med MyPlanet til Japan var en virkelig god oplevelse. Det varmer vores hjerter at vide, at alt var veltilrettelagt og i orden fra de første samtaler i Danmark, valg af hoteller, transport rundt i landet, de guider, I mødte, og den support, I kunne få undervejs.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen på endnu en uforglemmelig rejse i fremtiden.

God kundeservice

Imødekommende, God kundeservice og hurtig til at svare. Nemt mødebooking system med link, så jeg bare bookede tid når der var spørgsmål.

27 maj 2024

Kære Helle,

Tak for din flotte feedback!

Vi er glade for at høre, at du oplevede imødekommende og god service, og at vi var hurtige til at svare på dine spørgsmål.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Imødekommende

Imødekommende, vidende, smilende og utrolig hjælpsom medarbejder

28 maj 2024

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig med dine rejseplaner igen i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rikke hos MyPlanet har været en…

Rikke hos MyPlanet har været en fantastisk sparringspartner ved planlægning af vores store rejse til Japan. Vi har ikke været afsted endnu, men klart 5 stjerner for service, imødekommenhed og stor viden om vores rejsemål.

27 maj 2024

Kære Anette,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at Rikke har været en fantastisk sparringspartner i planlægningen af jeres store rejse til Japan. Det betyder meget for os, at I har oplevet en høj grad af service, imødekommenhed og viden om jeres rejsemål.

Vi ønsker jer en fantastisk rejse og glæder os til at høre om jeres oplevelser, når I er tilbage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super venlig og hurtig service

Super venlig og hurtig service fra Julie :)

22 maj 2024

Kære Anna,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet super venlig og hurtig service fra Julie. Vi sørger for at bringe dine rosende ord videre til Julie.

Din feedback er meget værdsat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har brugt My Planet på to rejser tidligere, og er meget tilfreds

13 maj 2024

Kære Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med MyPlanet på dine tidligere rejser. Din tilfredshed betyder meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var styr på det hele

Det var styr på det hele, så kan kun anbefale dem.

10 maj 2024

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte, at alt var under kontrol.

Din anbefaling betyder meget for os.

Hurtig og behagelig betjening

Hurtig og behagelig betjening med indlevelse i vores kommende rejse. Et lille minus er, at alt materiale fra My Planet er på engelsk, vi er danskere.

13 maj 2024

Kære Bjarne,

Tak for din feedback og de venlige ord. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig og behagelig service med fokus på jeres kommende rejse.

Vi noterer os jeres bemærkning om, at alt materiale fra MyPlanet er på engelsk. Vi forstår, at det kan være en udfordring for danske gæster. Vi har tidligere fundet ud af at det kan være en fordel at have al dokumentation på engelsk for at lette processen for jer gæster under rejsen, men vi takker for jeres feedback og vi tager dette med i vores overvejelser for at forbedre vores service.

Tak for jeres forståelse og feedback. Vi ser frem til at fortsætte med at betjene jer og sikre, at I får en fantastisk rejseoplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Julie var meget engageret og lydhør…

Julie var meget engageret og lydhør overfor, hvad vi gerne ville have ud af en rejse. Gav gode ideer og tips til inspiration.

30 april 2024

Kære Helene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Julie var engageret og lydhør overfor jeres ønsker for rejsen. Det er skønt at vide, at hendes ideer og tips har givet jer god inspiration, vi sørger for at bringe dine rosende ord videre til Julie.

Vi ser frem til at hjælpe jer med flere fantastiske rejseoplevelser i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og effektiv personale samt oplag…

God og effektiv personale samt oplag til rejsen. 5 stjerner herfra.

5 maj 2024

Kære Saima,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team og den information, du fik til din rejse.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige rejseplaner.

Perfekt rejse

Perfekt rejse. Alle aftaler blev overholdt og alle forventninger mere end indfriet

21 april 2024

Kære Brian,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din rejse levede op til dine forventninger og mere til. Det er vores mål at sikre, at alle aftaler overholdes og at vores gæster får en perfekt rejseoplevelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig med dine rejseplaner igen i fremtiden.

Japan - professionel rejsetilrettelæggelse

Tak, Julie Engkjær, for på særdeles professionel, dedikeret og indlevende vis at have bidraget positivt til den første del af vores store Japan-rejse (i ‘25), nemlig planlægningen. Du får tingene til at ske og fremstår som ‘solen der altid skinner’. God start med dig/MyPlanet.

4 maj 2024

Kære Lars,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse omkring planlægningen af din Japan-rejse sammen med Julie Engkjær. Din beskrivelse af Julie som "solen der altid skinner" er virkelig dejlig og det vil helt sikkert glæde hende.

Vi er stolte af at kunne tilbyde professionel og dedikeret rejseplanlægning, og det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod. Vi ser frem til at følge dig på resten af din rejse i Japan i 2025 og sikre, at din oplevelse bliver uforglemmelig.

God rådgivning og rejseplan

Efter en kort snak med en tillidsvækkende repræsentant fik vi hurtigt et forslag til rejseplan med valgmuligheder. Vi fik tilpasset planen og god rådgivning og havde en fantastisk rejse til Japan. God sikkerhed med kontakt til en rådgiver under hele rejsen og en fin app der indeholdt rejseplan og forslag til udflugter og seværdigheder. Der var en enkel tur hvor planlægningen ikke var optimal og det tog vores rådgiver sig fint af.

16 augusti 2023

Kære Kasper,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en fantastisk rejse til Japan og har nydt godt af vores rådgivning og rejseplanlægning. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg med vores service og havde en god oplevelse med vores app.

Vi beklager, at der var steder, hvor planlægningen ikke var optimal, men vi er glade for at høre, at vores Trip Coordinator kunne løse situationen tilfredsstillende.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere fremragende service til vores gæster. Vi håber at kunne hjælpe dig med dine rejser i fremtiden også.

Rejse til japen

Vi havde en super veltilrettelagt rejse til Japan, hvor vores fly rejser, hoteller og transport mellem destinationer var lavet af MyPlanet. Alt klappede til punkt og prikke.

2 april 2024

Kære Conni,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at din rejse til Japan var veltilrettelagt.

Det er altid dejligt at høre, at alt klappede til punkt og prikke, og vi sætter pris på, at du deler din gode oplevelse med os. Hvis du nogensinde har planer om at rejse igen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne give dig endnu en uforglemmelig rejseoplevelse!

Imødekommende og kompetent

Imødekommende, engageret og kompetent medarbejder med fokus på vores ønsker selv om der var store udfordringer med forsikringerne.

26 april 2024

Svar från MyPlanet Rejser

Tak for din venlige feedback! Vi sætter stor pris på dine ord om vores medarbejderes imødekommenhed, engagement og kompetence.

Selvom der var udfordringer med forsikringerne, er vi glade for at høre, at vores medarbejder fokuserede på dine ønsker og sørgede for, at du fik den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at dine rejseoplevelser er så problemfri som muligt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode til at lytte til ens ønsker og har…

Gode til at lytte til ens ønsker og har styr på planlægningen

3 april 2024

Kære Tobias,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores planlægning.

Hvis du nogensinde har brug for at planlægge en anden rejse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu en skræddersyet rejseoplevelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rikke tog sig god tid til at finde lige…

Rikke tog sig god tid til at finde lige det vi havde ønsket os at se i Japan med vores barnebarn på 15 år
vi glæder os til at besøge landet i november 2024

24 april 2024

Kære Jette,

Det lyder fantastisk, at Rikke kunne skræddersy jeres rejse til Japan præcis efter jeres ønsker. Vi forstår godt, at I ser frem til at besøge landet i november 2024.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med inden jeres rejse, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi ser frem til at være en del af jeres rejseoplevelse!

15 fantastiske dage i Singapore, Bali og Lembongan

15 fantastiske dage, fordelt med 2 overnatninger i Singapore, videre til Bali, hvor vi blev hentet i lufthavnen af vores fantastiske guide. Direkte til Munduk i nord Bali, med 3 nætter og mange gode oplevelser, herefter til Ubud 4 nætter, igen med spændende oplevelser bl.a. riverrafting👌🏽Sidste stop på vores fantastiske tur var på øen Nusa Lembongan på super hotel med 4 nætter. Her var vi på egen hånd og med de ture vi selv planlagde bl.a. snorkling med Mantras og havskilpadder. En super oplevelse godt planlagt i samarbejde med MyPlanet ud fra vores ønsker og behov og gode input fra rejsearrangøren.

30 mars 2024

Kære Torben,

Tusind tak for at dele din fantastiske rejseoplevelse med os! Vi er utroligt glade for at høre, at du nød hvert enkelt stop på din rejse gennem Singapore, Bali, og Nusa Lembongan. Det lyder som en drømmerejse med en skøn kombination af guidede eventyr og tid til at udforske på egen hånd.

Det er skønt at høre om dine eventyr som river rafting og snorkling med mantarokker og havskildpadder. Vi er stolte over, at vi kunne hjælpe med at planlægge og tilrettelægge en rejse, der passede perfekt til dine ønsker og behov.

Din feedback er uvurderlig for os, og vi ser frem til muligheden for at assistere dig igen med fremtidige rejseplaner. Tak for at du valgte MyPlanet!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Britta kontaktede mig med det samme med…

Britta kontaktede mig med det samme med udkast til en rejseplan. Vi havde så gode muligheder for at se, hvad vi kunne få for pengene.
Andre bureauer nævnte blot, hvad prisen ca ville være

8 april 2024

Kære Kirsten,

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du værdsatte den hurtige og detaljerede service, Britta leverede med rejseplanen. Jeg sørger for at bringe dine rosende ord videre til Britta, dem bliver hun glad for.

Din tilbagemelding er meget værdsat, og den hjælper os med at fortsætte med at forbedre vores service. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig rejse!

Alt.fungerede perfekt

Alt.kørte problemfrit. Det hele var super godt planlagt og vi kunne bare læne os tilbage og nyde ferien, for Myplanet havde styr på alt det praktiske.
Hotellerne var dejlige med flotte omgivelser, god mad og rene poolområder.
Vores lokale guide var yderst kompetent og serviceminded. Vi fik meget mere ud af vores rejse pga. ham. Han viste os både turistattraktioner, men også forskelligt lokalt mad og lokale steder.
Vores lokale rejsekonsulent, var opsøgende for at hjælpe os med alt - både stort og småt. Vi kunne f.eks ikke få online check-in til et indenrigsfly til at fungere, så checkede hun ind for os.
Vi bruger helt klart Myplanet til næste rejse igen.

25 mars 2024

Kære Maj,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os. Vi er begejstrede for at høre, at du nød hvert aspekt af din rejse, og at vores team kunne sørge for, at alt gik glat, så du kunne slappe af og nyde turen fuldt ud.

Din tilfredshed og den tillid, du viser os ved at vælge Myplanet for din næste rejse, er den største ros vi kan ønske os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge endnu en fantastisk rejse!

Mange tak igen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.