3 ugers perfekt planlagt rejse i Japan. Myplanet er gode til at lytte og har stor viden om,hvad der kan fungerer. Der er 2. gang de planlægger en stor rejse for os og vil klart anbefale og selv bruge... Se mer
Företaget har svarat
Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og... Se mer
Företaget har svarat
Kære Rikke. Tak for dejligt møde fredags, hvor vi talte om mit kommende krydstogt og om mulig rejse til Japan. Skønt mødelokale, hvor vi havde de hyggeligt med en kop kaffe. Du har en meget stor viden... Se mer
Företaget har svarat
Vi er netop vendt hjem fra endnu en rejse til Australien hvor vi igen har benyttet MyPlanet for at få 100% ud af ferien. Et yderst kompetent rejse selskab som formår at sætte ønsker og behov sammen... Se mer
Företaget har svarat
Vi tilbyder rejser med fuld support hele vejen Du kan altid komme i kontakt med os. Vores rejsekoordineringsteam står til rådighed fra start til slut på din rejse. Du får en personlig og engageret Trip Coordinator og en døgnåben telefonisk assistance i tilfælde af nødstilfælde undervejs på rejsen. Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Skrivet av företaget

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Danmark
At der er blevet lyttet til individuelt behov og tilrettelagt derefter.
At der er udvist forståelse og stor hjælpsomhed i at tilpasse og fx sikre tryghed også under rejsen.

Svar från MyPlanet Rejser
MyPlanet har endnu engang arrangeret en oplevelsesrig rejse for os. Tingene fungerede hele vejen igennem!

Svar från MyPlanet Rejser
Super planlægning og gennemførelse. Du er i gode hænder, så du kan nyde og opleve New Zealand på en tryg måde. Der er ingenting overladt til tilfældighed.
NZ er en rejse værd. Naturen er storslået og utrolig mangfoldig. Menskerne venlige og hjælpsomme.

Svar från MyPlanet Rejser
Rejsen til Sun Siyam Olhuveli på Maldiverne var en fantastisk oplevelse. Planlægning, kommunikation op til rejsen og selve rejsen var helt i top. Og Sun Siyam Olhuveli var paradis på jord ♥️ Vi skal helt sikkert afsted igen!

Svar från MyPlanet Rejser
Fantastisk professionel udførelse og personlig super dygtige medarbejdere, både inden og under rejsen.

Svar från MyPlanet Rejser
Velplanlagt og velgennemført rejse i Canada og USA med store oplevelser og supergode hoteller undervejs.

Svar från MyPlanet Rejser
Stort tak til MyPlanet Rejser, for have gjort min første rejse til Japan til en fantastisk tur og for at være kreative, da jeg havde set forkert i min kalender og var nødt til at rykke turen.
En særlig tak skal der lyde til Julie Engkjær og Megan Cena,
Julie for at fra dag 1, tog mig i hånden og ikke slap den igen før jeg var kommet hjem igen.
For at forstå mine ønsker og forventninger til rejsen.
Kom med gode ideer og forslag, til aktiviteter, oplevelser med mere...og hvor jeg kunne købe min japanske kokke kniv.
Thank you Megan, for answering all my questions, keeping track of all the details.
It was a good reassurance to know you were only a phone call away if I needed your help.
You could tell Megan and Julie had talked about me, so Megan was aware of my wishes and expectations.
Så overvejer du/I at vil på rejse ud i den store verden, så kontakt MyPlanet, så vil du føle dig i trygge hænder både før, under og efter rejsen.
Jeg er gået i gang med at planlægge min næste tur og jeg tager helt sikkert MyPlanet med på råd.

Svar från MyPlanet Rejser
Rejs trygt til Japan med My Planet. Vi følte os taget ved hånden hele vejen - alt klappede lige fra togrejser til hoteller og guidede ture. Super planlægning og meget fin kommunikation før, under og efter rejsen.

Svar från MyPlanet Rejser
Japan er en stor oplevelse. Vores rejse var meget godt tilrettelagt af Lonely Planet. Kan trygt anbefales.

Svar från MyPlanet Rejser
En rejse som My Planet strikkede sammen ud fra vore ønsker og hvor alt bare fungerede. Det er 2. gang vi bruger My Planet og vi er meget tilfredse og fulde af gode og sjove oplevelser.

Svar från MyPlanet Rejser
Kæmpe anbefaling af Myplanet som har stået for vores rejse til Japan i 14 dage. Alt har fungeret fra dag et, og vi er blevet vejledt og hjulpet hele vejen igennem. Vi har følt os i meget trygge hænder. Vores ønsker og behov er blevet opfyldt til fulde!

Svar från MyPlanet Rejser
God services og fantastisk vejledning, føler mig helt tryg ved at skulle rejse med My Planet, glæder os til december!

Svar från MyPlanet Rejser
God planlægning uden problemer. Alt gik som aftalt. My planet lyttede til vores ønsker og behov og sammensatte en rejse helt som vi ønskede os.

Svar från MyPlanet Rejser
Først og fremmes en fantastisk medarbejder med stor forståelse og tålmodighed!!!!

Svar från MyPlanet Rejser
Britta lavede en lækker rute ud fra vores ønsker som vi gik igennem sammen over telefonen.
Så er det bare at læne sig tilbage og vente på afrejse dagen oprinder 😎

Svar från MyPlanet Rejser
Vores 21 dages rundrejse til Sydamerika (inklusiv Påskeøen) indeholdt høje krav som ingen andre rejsseselskaber kunnne efterleve. Efter en kort dialog kom første oplæg fra Lene som havde fanget alle vores krav og ønsker. Efter en kort process hvor hoteller og ture blev tilpasset bestilte vi og ventede med høje forventninger. Netop hjemkommen fra turen kan vi sige at alt forløb til perfektion. De valgte samarbejdspartnere var alle af højeste kvalitet og ekstrem serviceminded. MyPlanet har et koncept som holder 100% og til en konkurrencedygtigpris. Jeg kan klart anbefale MyPlanet og rejser gerne med dem igen.

Svar från MyPlanet Rejser
Super betjening - meget venlig og professionel . Tilsendt materiale helt i top . Har rejse med dem
Flere gange og gør det helt sikkert igen

Svar från MyPlanet Rejser
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.