Hele goede ervaring! Ik was vooraf sceptisch omdat het eigenlijk te mooi klonk om waar te zijn. Maar mega mooi handgeschilderd schilderij met lijst ontvangen en goed regelmatig mailcontact gehad. Moch... Se mer
Det här tycker kunderna
Mottok et nydelig maleri av en katt. Hadde sendt forespørsel om et fotorealistisk maleri fra bilde, og fikk som etterspurt. Bildet var fantastisk bra, langt over forventningene. Prisen var rimelig... Se mer
Edit: Efter at have snakket med Mynewart, er fejlen blevet rettet og jeg ville købe kunst her igen. Der kan altid ske fejl, men med behagelig og venlig kundeservice når man langt. Tak for det ——— S... Se mer
Företaget har svarat
Én helt igennem fantastisk og positiv oplevelse. Fantastisk service med hurtige svar på korspendence, mellem kunde og Mynewart. Maleriet jeg bestilte, lever fuldt ud op til mine forventninger. J... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Mynewart.dk - En danskejet webshop, der sælger flotte og billige håndmalede malerier. Vi har et bredt sortiment, der løbende udvides med nye malerier. Vi sælger primært abstrakte værker.
Kontaktuppgifter
Skovmærkevej 26, 6470, Sydals, Danmark
- info@mynewart.dk
- www.mynewart.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det hele værd!
Dygtig kunstner - jeg fik lavet et maleri på bestilling efter mine egne ønsker.
Billedet overgik mine forventninger - ligeledes gjorde service.
Jeg har modtaget mit maleri The World…
Jeg har modtaget mit maleri The World is yours, det er fantastisk flot lavet.🤩
Look at Me
Jeg har nu modtaget mit maleri look at Me, og det er hængt op
Vil bare sige tusinde tak, det er helt fantastisk, lige som jeg kunne ønske det.
Nu kigger jeg efter et til stuen 👍
Hilsen Jane Jacobsen
Har modtaget flere malerier fra Mynewart.
Har modtaget flere malerier fra Mynewart, senest The Globe og altid været mødt af en fantastisk service til fuld tilfredshed. Der tilbydes mange fantastiske malerier, til fair pris og alle er helt unikke på hver deres facon.
Mynewart lever fuldt ud op til alle mine forventninger og får her mine varmeste anbefalinger❤️
Super tilfreds 👌
Bestilte et maleri i søndags og modtog det allerede tirsdag. Super hurtig levering og lever fuldt ud op til mine forventninger.
Maleri - Sexy Graffiti Super flotte farver som bare passer så godt ind i min stue 😍
Det bedste er de er til at betale og der er så mange lækre malerier at vælge i mellem. Bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer 😊
En rigtig god oplevelse.
God overskuelig hjemmeside samt hurtig levering. Fra bestilling til levering gik der 3 dage. Købte maleriet Lonely. Maleriet fremstår noget flottere i virkeligheden end på billederne.
Mit første køb, men det er ikke sidste gang!☺ En rigtig tilfredsstillende oplevelse.
Woaw hvor er jeg tilfreds
Hold da hvor er jeg mega tilfreds med mit maleri.
Det er absolut ikke sidste gang at jeg skal have et maleri derfra. Kundeservicen er virkelig i top.
Smukt smukt maleri
Smukt smukt maleri, man får virkelig meget for pengene. Bliver leveret forsvarligt indpakket, til den aftalte tid.
Vi fik et stort 3 delt maleri, til en yderst fair pris.
Det er bestemt ikke sidste gang vi køber noget på denne side, og anbefaler klart andre at handle her
Awakening
Vi har købt et flot maleri, der passer rigtig fint i vores stue. Dejlige varme farver, der lyser op i stuen. Et virkelig pænt maleri til en meget fornuftig pris. Hurtig levering.
Kunne godt finde på at købe ét mere på et tidspunkt.
Meget tilfreds med servicen og…
Meget tilfreds med servicen og produktet. Der er ikke en finger at sætte på mynewart.dk
100% tilfreds
Har købt to malerier hvor det seneste blev malet specielt til os.
Jeg er imponeret over kvaliteten i forhold til pris. Kan varmt anbefale Mynewart.dk
Jeg har handlet flere gange hos…
Jeg har handlet flere gange hos Mynewart. Det er fantastiske malerier, super flotte, god service, flot kvalitet. Absolut ikke sidste gang jeg har købt hos jer. Prøv det, I bliver ikke skuffede :o)
God service
God service, og virkelig god hjælp, da vi havde brug for det efterfølgende! Kan varmt anbefales.
Fra foto til flot maleri
Det har været en super oplevelse fra første kontakt til det færdige maleri, som er helt perfekt, og som jeg havde forestillet mig det. Jeg kan og vil klart anbefale Mynewart.
Flotte malerier og hurtig levering
Flotte malerier og hurtig levering. Er meget glad for mit maleri <3
Super
Rigtig flotte billeder i en god kvalitet. Hurtig levering. Kan varmt anbefales
Fine billeder god service
God kommunikation og hurtig hjælp
God kommunikation og hurtig hjælp med at betjene hjemmesiden. Varen svarer til de oplysninger og beskrivelser, der er på nettet. Varen sendt i god emballage.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.