Det här tycker kunderna
Jeg har handlet med Multitech gennem flere år, når jeg skulle bruge toner, men med svingende tilfredshed angående leveringstid og besvær med kontakt til firmaet. De sidste to gange jeg har handlet, ha... Se mer
Jeg fandt en printertromle hos Multitech som var væsentligt billigere end alle andre steder, så jeg var lidt bekymret om hvorvidt den ville være original eller om der ville være lang leveringstid. Mi... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
MultiTech, edbforhandler, alt indenfor pc, hardvare osv.
Kontaktuppgifter
Vandtårnsvej 67, 2860, Søborg, Danmark
- www.multitech.dk
Bestilte blækpatroner til min printer…
Bestilte blækpatroner til min printer 23 april. Skiftede først 21 juni. Det viste sig at den ene patron havde fejl og blev ikke accepteret af printeren. Multi Tech sendte omgående en ny, helt uden problemer og uden beregning. Det er stil og service. Tusind tak for det. 😊
Multitech gav god service
Multitech gav god service, men desværre kunne min 8-årige Sony Bravia med skærmproblemer ikke repareres. Jeg blev hurtigt kontaktet efter at have sendt en video af problemet. Det var overraskende effektivt, men lidt skuffende, at reparation ikke var mulig.

Svar från Multitech
Fik bestilt forkert printerpatron
Troede at jeg havde bestilt de rigtige printerpatroner, men de passede ikke. Opdagede at der var 2 ekstra bogstaver til forskel. Havde åbnet pakken med de 4 farver og havde åbnet den ene farve. Skrev alligevel og fik beskeden, at de rigtige printerpatroner blev sendt samme dag med en returlabel. Rigtig god kundeservice!
My 8 year old Sony Bravia was…
My 8 year old Sony Bravia was experiencing vertical lines across the entire screen then it would go black.I called Multitech on Saturday Oct.8/23 left a message not expecting a quick response from them I was asked to send a brief video of the screen problem within the hour I got a call back wow I was surprised so soon about the issue such a courteous honest helpful man he told me it was not repairable and no charge no service call he could of asked me to bring it in or come out to see the tv but he did not just wanted to help out Multitech will get my business and I will spread the good word around.
Thank you
Wayne&Karen N
Hurtig levering
billig og hurtig levering
Hurtigt og billigt at købe…
Hurtigt og billigt at købe originaltoner til min Epson printer👍
Et super sted at handle Hurtig og god…
Et super sted at handle Hurtig og god service. SUPER👍
Altid 100% tilfreds med at handle med…
Altid 100% tilfreds med at handle med Multitech.
Glimrende handel og levering.
Printerpatron.
Hurtig og nem ekspedition. Sidste salgsdag var overskredet, hvilket er uden betydning. Prisen var 220 kr alt incl, hvilket var halv pris i forhold til Bilka og Elgiganten.
fornuftig pris
fornuftig pris. fri fragt og vil bestille hos dem igen
Det er nemt
Det er nemt, at finde artikler som vi mangler, korrekt pris, og hurtig levering.
Overraskende god service
Jeg bestilte forkerte varer, og firmaet ydede førsteklasses "førstehjælp" og jeg modtog nye brugbare varer straks de fik dem hjem.
What's not to like
Ingen problemer.
Nem at bestille og Hurtig levering
Nem at bestille og Hurtig levering, til en god pris,
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.