Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit meer.... Heb via Amazon op 4 juli een Bell MX9 Adventure helm (oranje)besteld en zou uiterlijk op 20 juli geleverd worden. Na 3 weken nog niet verzonden. Heb ze 3 keer (via Amazon) aangeschreve... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een verademing om te zien hoe alle kleding stond opgesteld , erg overzichtelijk. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bijzonder aardig personeel. Verkoper kundig , vriendelijk en zeer goed advies gek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd weer een plezier om bij jullie in Utrecht aan te landen, zelfs na jaren niks nodig gehad te hebben. Vriendelijke, attente en vakkundige medewerkers die ruim de tijd nemen om je van een goed ad... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zoals altijd, zeer klantvriendelijk geholpen, eerst via de online chat, daarna ook persoonlijk in de winkel. Het ging om de aanschaf van een nieuw vizier voor mijn helm nadat de sluiting van de oude a... Se mer

Företagsinformation

1. Motorcykelaffär
  2. Butik med motorcykeltillbehör
  3. Motorcykelhandlare

Informationen kommer från olika externa källor

Bestel online alles voor uw motor bij MotoZoom. Van kleding zoals een motorpak en helm tot aan motoronderdelen en –accessoires. Bekijk onze aanbiedingen!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,1

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Echt helemaal top!

Als her-opstapper had ik een complete motor uitrusting nodig. Naar Motozoom in Utrecht geweest, die zijn door de week open tot 21:00. Dat is prettig als je overdag moet werken. Echt super geholpen. Ze nemen alle tijd voor je, schenken prima koffie en al loopt het tegen sluitingstijd, je wordt gewoon geholpen tot je klaar bent, zonder dat ze je naar buiten kijken. Echt helemaal top! Het assortiment is erg groot. Dat maakt de keuze moeilijk, maar de dame die mij hielp, had snel door wat ik wilde en kwam met uitstekende adviezen. Ik ben weer voorzien van een nieuwe uitrusting tegen een prima prijs en kan niet wachten weer op de motor te stappen.

7 februari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon een fijne zaak altijd …

Gewoon een fijne zaak altijd klantvriendelijj ongeacht wat je koopt en hoe druk het ook is. Een motorzaak zonder branie....of je nu komt voor het nieuwste van nieuwste of voor iets simpels zo gaan tot het uiterste voor je.

27 januari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag een rev’it Zircon Jack gekocht …

Vandaag een rev’it Zircon Jack gekocht bij Motozoom in Amsterdam. Een veel te grote maat hing voor ruim €50,- minder in de winkel dan mijn maat. Verkoper gaf aan dat mijn maat dan ook voor dat bedrag verkocht kon worden. Top service. Ik had nog een bon van Motozoom van 25,- dus alles bij elkaar een goede deal en, wederom, prettige service.

17 januari 2018

Perfecte service

Perfecte service! Veel kennis en geduld bij de medewerkers. Een volgende helm zou ik daar zomaar weer kunnen halen!

10 januari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Motozoom Amsterdam is TOP!!

Super vriendelijk en enorm behulpzaam personeel! Gaan echt tot het uiterste om je te helpen en bieden je zelfs een bak koffie aan als je even wat komt ophalen.
Ben ook blij met de kennis van de medewerkers en hoe goed zij kunnen schatten (kledingmaat of hoesmaat voor desbetreffende motor) alles klopte in 1x

9 januari 2018
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Top service.

Had schoenen besteld en kon ze afhalen in Apeldoorn daar bleek dat de schoenen één maat te groot waren. Door de helpende hand van de daar aanwezige dame deze direct omgeruild voor een maat kleiner. Alles in één keer afgehandeld. Top service!!

5 januari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Inmiddels de nodige kleding en andere …

Inmiddels de nodige kleding en andere motor benodigdheden gekocht bij Motozoom Utrecht en alleen maar positieve ervaringen.

De medewerkers weten waar ze het over hebben, zijn erg vriendelijk en nemen de tijd voor de klanten. De algehele service is top. Prijzen idem dito.

Zeker een aanrader.

21 december 2017

goed geholpen !

Kwam voor een paar handschoenen net voor sluitingstijd. Netjes geholpen en alles goed uitgelegd. Na goed advies ook kleding voor mijn vriendin aangeschaft. Ondanks laatste klant van de avond super relaxed geholpen door dame van Motozoom Utrecht. Top👍

23 november 2017

Vriendelijk en goed

Altijd vriendelijk personeel met goed advies en denken mee als er een korting actie is.
Zijn inmiddels paar keer geweest en elke keer top. Ook de webshop is prima in orde!

18 november 2017
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.