motorsykkeldekk.com Omdömen 688

Företagsinformation

1. DĂ€ckverkstad
  2. MotorcykelaffÀr

Om motorsykkeldekk.com

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Om Delticom AG - Motorsykkeldekk.com

Motorsykkeldekk.com - din spesialist for motorsykkeldekk. VÄr kundeservice avdeling bestÄr av profesjonelle fagfolk som vil svare pÄ alle dine spÞrsmÄl i forbindelse med motorsykkeldekk og all tilbehÞr til tohjulinger.

Vi har et stort utvalg av merkevarer Ä velge mellom slik som Pirelli, Continental, Metzeler og Michelin. PÄ lager har vi ogsÄ kvalitetsvaremerker som Heidenau, Sava, Avon og Mitas.

VÄrt store portefÞlje tilbyr et bredt utvalg av produkter inkludert:

VĂ„rt omfattende utvalg pĂ„ Motorsykkeldekk.com supplerer ulike tilbud – slik som det Tyrkiske scooter dekkmerket Anlas og Maxima, den australske Offroad dekkprodusenten Motoz, radialdekk fra Nankang og Chopper dekk fra Full Bore USA.

Delticom AG er en av de tyske internett pionerene som eier Motorsykkeldekk.com. Siden Ärtusenskiftet jobber Delticom AG rundt om i over hele verden og har online dekkbutikker i mer enn 40 land.

Kundene har mulighet til Ä velge leveringssted for sine dekk fra vÄrt brede nettverk av montasjepartnere og ekspert verksteder under bestillingsprosessen.

BesÞk vÄr hjemmeside for Ä finne det riktige dekket for din motorsykkel.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jag tror ocksÄ den hÀr sidan Àr fejk

Jag tror ocksÄ den hÀr sidan Àr fejk. Jag la en bestÀllning igÄr pÄ 4 deck, och betalde direkt. 1 timma senare kom orderbekrÀftelse att jag bestÀllt 2 dÀck.. skrev ett mail och bad dem korrigera detta. Idag har det skrivit att de granskat min bestÀllning och vill att jag betalar före jag fÄr dÀcken.. men betalningen Àr redan gjord. SÄ tror ocksÄ de Àr en fake sida som blÄser en. Hur fÄr man pengarna tillbaka, Àr det möjligt eller Àr det kört? Tacksam för svar.

25 augusti 2022
Logotyp för motorsykkeldekk.com

Svar frÄn motorsykkeldekk.com

KjĂŠre Herr Noren,

Takk for din epost.

Vi meddeler deg at vi kan dessverre ikke finne din bestilling fordi vi ikke har ordrenummeret. Vi ber deg vennligst at du sender oss ditt ordrenummer (RD nummer) slik at vi kan sjekke.

Takk for din forstÄelse og samarbeid.

Med vennlig hilsen,

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Detta Àr en fake sida

Detta Àr en fake sida! Mail svarar dom inte pÄ. Tlf fungerar inte. Ingen vet var dÀcken Àr och samma svar ges till andra, bara att se pÄ trÄden hÀr. Chat svarar dom pÄ men samma svar dÀr:) har bett om refundering och den skall komma men det sker nog inte.

SÄ inte bestÀll hÀrifrÄn för denna Àr bara fake.

25 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Dekk er bra ---- Postnord er en

Dekk er bra ---- Postnord er en TRAGEDIE for mc-kunder

3 oktober 2018
Logotyp för motorsykkeldekk.com

Svar frÄn motorsykkeldekk.com

KjĂŠre Herr Kristensen,

Takk for din positive vurdering! Det gleder oss Ä vite at du er fornÞyd med vÄre tjenester og gjerne ser
fram til Ă„ mĂžte dine behov igjen.
Med vennlig hilsen

Visa omdömen pÄ alla sprÄk. (688 omdömen)

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer