Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige oldtimer BMW F650GS kunnen aanschaffen bij Lennart #motorhuisZwolle. Goede pre-&aftersales, snelle afhandeling aankoop en inmiddels >500km gereden direct na de aankoop. Motor loopt geweldi... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare
  2. Bilförsäljning
  3. Bilreparation

Informationen kommer från olika externa källor

Dé autodealer voor scherpe acties, occasions, bedrijfswagens & onderhoud! Voor Opel, Citroën, DS Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Bekijk onze merken online.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kom al jaren voor jaarlijks onderhoud

Kom al jaren voor jaarlijks onderhoud. Nu paar weken na onderhoud koplamp lampje kapot. Ik zelf geprobeerd, lampje gekocht erin gezet maar krijg het niet goed terug geplaatst met de klem. Moterhuis katwijk gebeld, kom s'middags maar een keer langs voor 4 uur dan kijken we wel even. Super! Vandaag vrije dag want anders kan ik er nooit voor 4 zijn kom ik om iets voor 2. Ja is moeilijk en gaat eigenlijk niet en het is vrijdag en heb geen mensen en van alles of ik volgende week kan komen. Ja ik heb elke week wel vrije dagen... maar was dus niet mogelijk om het lampje even juist terug te plaatsen wilde zelfs betalen.
Kom er al jaren en zo wordt je behandeld... kom er echt nooit meer terug

24 april 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik had een terugkerend storing was…

Ik had een terugkerend storing was verholpen kwam terug..uitgelezen etc niks extra hoeven te betalen was top. Na 5 dagen kwam t terug..ander monteur in Utrecht gebracht ketting tandwiel etc gekeken niks aan de hand..had uiteindelijk regelklepsensor vervangen en alle andere sensoren..zelf ruim week lang mee gereden storing kwam niet terug..auto terug gekregen ook week lang gereden zelfs naar Duitsland geen storing..omdat ik netjes mail kreeg dat de auto voor beurt moest afspraak gemaakt alle bevindingen uitgelegd van monteur ui t Utrecht..beurt gegeven was niet nodig geweest want motorblok was open geweest en nieuwe motor olie ververst..dit is helaas niet opgemerkt door monteur van Opel dealer en ook niet dat filters nog schoon waren..want na servicebeurt reed ik avonds kwam de stroring van vorig maand weer terug helaas..ik belde de monteur uit Utrecht en zei je hebt dubbel betaald had filters en olie al ververst was dit niet opgevallen door de monteur van Opel dealer!? Net terug van Opel dealer netjes uitgelezen blijkt dus de oude storing. Twijfel nu wat te doen min 300€ had ik kunnen besparen..als monteur van garage bepaalde dingen niet opmerkt hoe gaat ie in hemelsnaam de werkelijke storing vinden.ik had inmiddels kontakt gehad met motor huis Delfgauw ik weet niet wie van kantoor aan de lijn had..vroeg of de desbetreffende monteur die service gaf of hij niet zag of motor olie ververst was omdat ik hele week en naar Duitsland had gereden zou de motor olie izwart van kleur moeten zijn, vertelde motorhuis Delfgauw..ik heb gelijk monteur uit Utrecht gebeld..kan niet want hij had immers ook zijn kaart bij bestuurderskant erin gedaan bij welke kmstand olie werd ververst niet opgemerkt vervangen door kaart van motorhuis huis zelf..na de servicebeurt
Heel jammer dit..!!!!Want was blij dat storing voor de servicebeurt was verholpen. Nu werd me aangeraden om monteur uit Utecht te bellen door Motorhuis Delfgauw..weggegooid geld servicebeurt kosten..nooit meer ga wel naar andere betrouwbare dealer

30 januari 2026

Slecht service

Belachelijk. Elke keer vrij nemen voor een storing die vaak terug komt.
Geen vervangende auto
Voor mij nooit meer motorhuis.

23 januari 2026

Auto gekocht met gebreken

Een auto gekocht hier. Na een aantal maanden bleken er gebreken aan de versnellingsbak. Na 1 jaar en 3x reviseren en daarna weer het probleem te hebben, heb ik maar via mijn plaatselijke garage een vervangende versnellingsbak gekocht. Van eigen geld. Na een email verzonden te hebben aan Kerketuinen, om eventueel deels deze kosten te vergoeden, is er helaas geen reactie meer terug geweest. Erg slechte handeling voor een probleem dat tot 3x aan toe terug kwam.

15 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nadat wij een auto (opel grandland) in…

Nadat wij een auto (opel grandland) in januari 2023 hebben gekocht als familie auto merkten wij (ik en mijn vriendin) al snel dat er iets niet klopt met het volledig naar links of rechts sturen. Je voelt en hoort een soort gebonk en geslip van de band/vering/voorkant van de auto. Ik heb toen een afspraak gemaakt bij het filiaal in Haarlem om dit te controleren. Na controle is ons verteld dat niet de juiste band onder de auto is gemonteerd maar dat dit geen kwaad kan. Prima een specialist zou dit wel weten. Wij zijn hiermee door gereden in ons achterhoofd houdend dat dit niet helemaal klopt maar dat ons is verteld dat dit geen kwaad kan.

In januari 2025 kregen wij melding in de auto dat de bandenspanning niet in orde was. Omdat het die week zo koud was dacht ik eerst dat het daar mee te maken kon hebben. Ook omdat regelmatig de bandenspanning check en bijvul, ik hou dit zelf goed in de gaten. Op 22 januari 2025 was de band volledig leeg. Heb nog net aan naar een tankstation kunnen rijden om de band op te pompen en daarna net aan huis gered waarna de band weer volledig leeg was.

In de avond is de wegenwacht gebeld voor hulp en mij is het volgende verteld:
“Er is geen schroef of spijker te zien. Wel dat de band volledig op is/versleten is. Het profiel van de band zelf links en rechts is zeer verschillend. Van bijvoorbeeld de rechterband is de rechterkant van de band veel meer versleten (geen profiel) in verhouding met de linkerkant van de band. De wegenwacht heeft mij geattendeerd dat dit levensgevaarlijk is en dat de auto niet goed is uitgelijnd, dit is te zien aan de band. Ik heb de wegenwacht verteld dat ik deze auto 2 jaar geleden heb gekocht en dat ik probleem (gebonk/geslip) al bij de garage (motorhuis) had aangekaart vrij snel na de koop van de auto. Ik kreeg van de wegenwacht te horen.. ‘’dan zou ik maar een andere garage zoeken’’.

Ik rij dus al een tijd in onveilige auto waarvan wij al wisten dat er een probleem speelt. Dit aangekaart bij Motorhuis waar niks mee is gedaan. En nu krijg ik van de wegenwacht te horen dat de auto niet goed is uitgelijnd wat niet alleen snellere slijtage van de band betekend maar ook een onveilige situatie voor mijn gezin.
Ik vind het zeer onprofessioneel en al helemaal omdat ik dit al vroegtijdig bij motorhuis heb aangekaart en daar niks mee is gedaan.

Hierna is de auto in februari 2025 voor onderhoud langs geweest en heb ik dit verhaal nog is aangekaart.

Mij is toen het volgende verteld door het motorhuis filiaal in Haarlem:

“Ohja de banden die je nu had slijten ook sneller aan de binnenkant dan de buitenkant”

Ik vond dit toen al een raar verhaal maar goed.. wat ga ik als iemand die geen verstand heeft van auto’s hier tegen in brengen.

Ben naar een andere garage overgestapt. Het bovenstaande verhaal verteld aan mijn huidige garage en zij bevestigde dat dit niet onzin is.

Ik zou niemand aanraden, ondanks het aardige personeel, om hier je auto naar toe te brengen voor onderhoud of reparatie.

31 december 2025

Fijne ervaring

Vandaag onze occasion Citroën C3 opgehaald bij Motorhuis Hoofddorp. Wij zijn bij zowel de aankoop als aflevering perfect begeleid door de heer Omer. Hier geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk en duidelijk verhaal. Op deze manier is een auto kopen een feestje! Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen! Onze volgende auto gaat hier zeker weer vandaan komen! Bedankt voor de perfecte service!

17 december 2025

Aanschaf Mazda CX-5

Bij de aanschaf en inruil van onze Mazda CX-5 zijn we super geholpen door Burak. Fijne service, duidelijk contact en ook na de aankoop alles netjes geregeld. Zeer tevreden, dank je wel Burak!

16 december 2025

Niet eerlijk

Beste mensen, koop hier geen auto aub! Ze maken afspraken die ze niet na kunnen komen!

Ik zelf heb hier een bittere nasmaak aan over gehouden en voel mij flink belazerd.

Mocht je toch een auto bij ze willen kopen, teken de koopovereenkomst dan pas wanneer alle afspraken zijn nagekomen. Trap er niet in door hun te vertrouwen op de gladde verkooppraatjes of mondelinge overeenkomsten!
“Een gewaarschuwd mens telt natuurlijk voor … “

Mijn slechte ervaring was met verkoper: Hans Overduin. Super lieve man maar absoluut niet goed in zijn werk. Laat heel wat steken vallen, vergeet ook heel veel (als het gaat om de gemaakte afspraken).

En aangezien er wordt gezegd dat mijn verhaal verdraaid is en hieronder wordt aangegeven dat er contact opgenomen kan worden om het e.e.a te bespreken, waarbij er niet eens de moeite wordt genomen om op mij te reageren. Besloot ik mijn review bij te werken en er dieper op in te gaan.

De waarheid is dat ik een auto heb gekocht met gebreken. Om die redenen hebben wij bij de aanschaf duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. Deukjes, de bestuurdersstoel en de draagarmen controleren.

Bij Tesla bleek dat de draagarmen aan vervanging toe waren, de afleverpaket kost evenveel als de eventuele compensatie die mij beloofd werd voor de reparatie. Bovendien heeft bovaggarantie geen nut omdat het in dit geval gaat om slijtage onderdelen.

Het komt er gewoon op neer dat de afspraken niet volledig zijn nagekomen.

Ik heb nog geen voet in de auto gezet, en ik heb gelijk al 1000 euro aan onderhoud. Ik was al blij toen er mij werd verteld dat ik €250,- ex de btw vergoed zou krijgen, ik ben de moeilijkste niet hoor.

Hierbij is het vertrouwen geschaad.

30 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer teleurstellende APK-ervaring bij…

Zeer teleurstellende APK-ervaring bij Motorhuis (Opel-dealer, Kerketuinenweg Den Haag)
Datum keuring: 14 augustus 2025

Na een positieve ervaring vorig jaar besloot ik ook dit jaar mijn Opel Karl voor de APK naar Motorhuis in Den Haag te brengen. De vorige keer werd mijn auto zonder problemen goedgekeurd en verliep alles vriendelijk en professioneel. Dat gaf mij het vertrouwen om opnieuw voor deze dealer te kiezen.
Voorafgaand aan de keuring had ik preventief al een aantal zaken gecontroleerd en waar nodig vervangen zoals de ruitenwissers en de verlichting om onnodige kosten te voorkomen.

Toch werd ik op de dag van de keuring gebeld met de mededeling dat er “enkele constateringen en APK-eisen” waren. Er zou 1 liter motorolie moeten worden bijgevuld, de voorruitenwissers zouden vervangen moeten worden, en enkele lampjes aan de achterzijde moesten worden vernieuwd. De totaalprijs? Maar liefst €179,90.

Bij navraag naar de specificatie van deze kosten bleek dat alleen al het vervangen van de ruitenwissers €51,62 exclusief btw kostte voor simpele, merkloze traditionele ruiten wissers voor. Terwijl ik diezelfde ochtend nog gecontroleerd had dat mijn Bosch Aerotwin flatblades uitstekend werkten. Ook de verlichting functioneerde volledig naar behoren. Naar mijn mening zijn er dus onterecht onderdelen vervangen. Daarbij had ik expliciet geen verzoek gedaan tot het vervangen van ruitenwissers of lampjes.
Afkeuren was geen optie: ik moest akkoord gaan, of anders alsnog betalen voor een afkeuring. De APK zelf kostte €33,03 exclusief btw. Dit voelde oneerlijk en als een vorm van misleiding. Bovendien zijn er geen originele onderdelen gebruikt, terwijl de prijs dat wel deed vermoeden. Ik heb hierover een klacht ingediend bij de klachtenafdeling, maar daar kreeg ik enkel te horen dat "alles volgens het boekje" was uitgevoerd en dat de prijzen klopten.

Conclusie:
Deze ervaring voelt als een manier om onnodige kosten in rekening te brengen onder het mom van een APK. De prijzen zijn buitensporig en de uitgevoerde ‘reparaties’ zijn op z’n minst twijfelachtig.

Ik zal hier in ieder geval niet meer terugkomen en raad anderen aan om een garage te kiezen die transparanter en eerlijker te werk gaat.

14 augusti 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opgehaald Tesla Model 3 RWD…

Vandaag onze Tesla Model 3 Standard RWD opgehaald. Alles was exact volgens afspraak nagekomen.
1) Spuitwerk
2) Nieuwe voorruit
3) APK
4) Cleaning en Poetsbeurt
Hij zag er echt als nieuw uit en zo rook het ook van binnen. En het rijden was ook top! Klasse werk van verkoper Leslie van Loo op locatie Den Haag! Klein cosmetische deurklink die bladdert nog even oplossen, maar dat zal prima lukken! Oh ja en voor ik het vergeet, als je dus een mooie Tesla koopt bij het Motorhuis verzeker je ervan dat ze op het moment van eigenaar overdracht gelijk de Tesla App overzetten van DenHaag@Motorhuis naar jouw nieuwe Tesla account! Als je dit namelijk niet laat doen kun je helemaal niet met je Tesla laden via de Tesla app of zaken kopen bij Tesla!!
Inmiddels heeft Tesla de deurhandvat vervangen en heeft het Motorhuis Den Haag alles netjes betaald.

9 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service bij motorhuis Delfgauw

In maart een Opel Grandland gekocht bij Motorhuis Delfgauw met 12 maanden bovag garantie. Op 26 september helaas met pech achter moeten laten in Frankrijk. Voertuig werd getransporteerd naar Motorhuis Delfgauw waar het op vrijdag 3 oktober werd afgeleverd. Op maandag 6 oktober was de opel onder garantie gerepareerd en kon ik deze weer ophalen. Zeer goede service. Voertuig werd binnen 2 werkdagen gerepareerd en ik werd telefonisch goed op de hoogte gehouden over de gestelde diagnose
Al met al dus niets dan lof.

6 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Na jaren goede service, een zeer teleurstellende ervaring met Motorhuis Kerkentuinen

Na jaren goede service en dit jaar zelf nog een auto te hebben gekocht voor mijn zoon, een teleurstellende ervaring met het motorhuis Kerkentuinen, waardoor we besloten hebben geen zaken meer te gaan doen met het motorhuis.

Hebben op 3 maart 2025 onze Opel Mokka met een motorstoring bij dit filiaal gebracht. Datum deel 1 van ons voertuig is 03-04-2023 en de servicemedewerker had aangegeven dat dit (remlicht- en stoplichtschakelaar) en dus onder de garantie van Opel zou vallen.

Motorhuis bleek alleen geen Opel dealer meer te zijn en moesten hun kosten verhalen bij Opel Nederland? Na de uitgevoerde werkzaamheden, kregen we bij het afhalen te horen dat de gemaakte kosten toch niet onder de garantie vielen?

De servicemedewerker vond de omstandigheden ook vervelend, omdat er was toegezegd dat de werkzaamheden onder garantie zouden worden uitgevoerd. Na een kort gesprek met zijn leidinggevende, werden de kosten alsnog door het Motorhuis op zich genomen vanuit coulance. Vanuit goed vertrouwen in hun jaren lange service, hiervoor ook geen bevestiging gevraagd. Vertrouwens kwestie voor mij.

Nu 7 maanden later ontvang ik ineens een mailtje met daarin alsnog een factuur met een factuurdatum van 22-9-2025 voor deze werkzaamheden??

Heb hiervoor uiteraard contact gehad met de afzenden, maar ineens weten de mensen van het Motorhuis nergens meer vanaf??

Erg jammer, want hiermee wordt aan mij integriteit getwijfeld. Gaat mij niet om de kosten en heb vandaag dus maar gelijk alsnog de factuur betaald, maar is het vertrouwen in het Motorhuis hiermee wel geschonden.

Zijn momenteel aan kijken voor een nieuwe Mokka Hybride, maar wordt niet meer bij Motorhuis.

24 september 2025

Vandaag voor de APK geweest

Vandaag voor de APK geweest, helemaal top. Waar wij heel blij mee zijn dat je meteen mag komen als het licht kapot is of toen wij een benzine lucht roken.

3 september 2025

Top!

Top! Snel, betrouwbaar en eerlijk advies.

5 augusti 2025

Goede service en klantgericht

De auto stond al klaar voor de proefrit en de functies van de auto werden goed uitgelegd. De verkoper nam alle tijd voor ons. De verkoper nam tijdens de verkoop alle tijd voor ons en dacht echt mee i.p.v. proberen de auto te verkopen zonder aan onze wensen te denken.

26 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.