Montus Business AcademyOmdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været på 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint så meget før på et kursus - virkelig gode cases og bil... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få ført det ud til tasterne på kurset.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstår behovet for at tage hensyn til indlæringsevne d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo så alle kunne følge med, god til at lære fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke så meget... Se mer

Företagsinformation

1. Klass
  2. Vuxenutbildning
  3. It-utbildning
  4. Läroanstalt
  5. Utbildning inom programvara
  6. Utbildningscentrum

Skrivet av företaget

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og højaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som ønsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang række yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ai til mødereferater

Rigtig godt kursus og en dygtig lærer

18 juni 2026

Kære Helle

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med kurset, og at du var glad for underviseren.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde…

3 juni 2026

Kære Isabella

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at kurset levede op til dine forventninger og endda gav dig mere udbytte, end du havde regnet med. Vi er særligt glade for, at du fremhæver muligheden for at arbejde med egne opgaver undervejs – det er netop noget, vi prioriterer højt for at sikre, at læringen bliver så relevant og anvendelig som muligt i praksis.

Vi håber meget at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været på 2 kurser og begge med…

Har været på 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold.
Rammer fine og holdene ikke for store.
Har derudover ikke grint så meget før på et kursus - virkelig gode cases og billeder på ting der blev givet.

3 juni 2026

Kære Eva

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er godt at høre, at du har haft gode oplevelser på begge kurser, og at undervisning, indhold og rammer har fungeret godt for dig.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og kompetent kursus dag.

God og kompetent kursus dag.
Var til AI-automation kursus i Aarhus, og har siden kunne implementere det i mit arbejde.

27 maj 2026

Kære Morten

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god kursusdag, og særligt at du allerede har kunnet implementere det, du lærte på kurset, i dit daglige arbejde. Det er netop den slags udbytte, vi håber at skabe for vores deltagere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen igen.

Yderst kompetent underviser.

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser.
Han var sjov, godt tempo så alle kunne følge med, god til at lære fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke så meget ud af det, da jeg havde været på så mange timer forinden.

29 april 2026

Kære Pernille

Tak for din anmeldelse og for de fine ord om underviseren. Vi er meget glade for at høre, at både tempoet, humoren og undervisningsformen fungerede godt.

Vi forstår samtidig godt, at det kan være en lang og intensiv dag, og vi sætter pris på, at du også deler den del af oplevelsen med os.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har deltaget i Nudging og…

Jeg har deltaget i Nudging og communication
Overordnet synes jeg kursus var godt, både med præsentation af mulige principper, samt en faglig dygtig instruktør. Ud fra min optik fik vi alle nogle værkstøjer med er fra der vil kunne anvendes i vores daglige jobs. Når der er sagt så kunne det have været ønskeligt at man havde taget mere udgangs punkt i specifikke hverdags situationer, men overodnet synes fik jeg værktøjer med der fra og har siden kurset reflekteret lidt anderledes i henhold til den daglige kommunikation med forskellige intressenter. Der kunne også have været mere tid sat af til gennemgang de gruppe opgaver vi lavede på selve kurset. Kurset var godt opdelt i henhold til teori og praktiske opgaver

18 maj 2026

Kære Jesper

Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du overordnet synes, kurset var godt, og at du har fået værktøjer med, som kan bruges i jeres daglige arbejde, samt at kurset har givet anledning til refleksion omkring den daglige kommunikation.

Vi er samtidig ærgerlige over, at du oplevede, at der manglede mere udgangspunkt i konkrete hverdagssituationer. Fra vores side har vi gennem længere tid og ad flere omgange forsøgt at indhente konkrete eksempler og input fra jeres hverdag, så undervisningen kunne skræddersys mest muligt til jeres behov. Vi modtog desværre kun begrænset input, og først ugen før kursusafholdelsen, hvilket naturligvis begrænsede, hvor meget undervisningen kunne nå at blive tilpasset specifikt til jeres situationer inden kursusstart.

Vi håber at få mulighed for at genoptage samarbejdet en anden gang og afholde flere endnu mere målrettede og skræddersyede kurser hos jer.

Julie // Montus Business Academy

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtig og professionel underviser som…

Dygtig og professionel underviser som var god til at gøre undervisningen praksisnær.

21 april 2026

Kære Nicholas

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med underviseren, og at undervisningen var praksisnær.

Vi håber at se dig igen på et af vores fremtidige kurser.

Nudging & Communication

Min første reflektion var ærlig talt ikke så positiv, men efterfølgende har jeg tænkt over "læringen" og er endt med en høj grad af tilfredshed ;-)
Så tak for endnu en god kursusdag.

22 april 2026

Kære Henrik

Mange tak for din ærlige og fine tilbagemelding 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at læringen fik lov til at bundfælde sig efterfølgende, og at du endte med at være meget tilfreds.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen på et af vores kurser.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Our training session in Nudgin and…

Our training session in Nudgin and Communication gave me a stamp of appreciation of my current level and improvements I'll make going forward. Well packaged with great staff on the day.

22 april 2026

Hi Stefan

Thank you so much for your wonderful review 😊

We’re very happy to hear that the training gave you both recognition of your current strengths and inspiration for future improvements.

We hope to welcome you again at another course in the future.

Best regards

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har deltaget i Nudging og…

Jeg har deltaget i Nudging og commication.
Det var en blandet fornøjelse. De principper der blev undervist i som f.eks. at bruge eks fra hverdagen, blev ikke andet i særlig stor udstrækning. Nudging, indholdet var svagt og intet nyt. Der var ikke fokus på at gennemgå de gruppe opgaver vi lavede på selve kurset.
Der var en god afveksling mellem teori og praktiske øvelser

29 april 2026

Kære Marianne

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at kurset ikke helt levede op til dine forventninger, særligt i forhold til dybden i indholdet og gennemgangen af gruppeøvelserne. Det tager vi med videre i evalueringen af kurset og til underviseren.

Samtidig er vi glade for at høre, at du oplevede en god veksling mellem teori og praktiske øvelser under dagen.

Tak igen for din ærlige og konstruktive feedback.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godt ChatGPT kursus gav grundlæggende…

Godt ChatGPT kursus gav grundlæggende AI kendskab.
Stor viden hos kursusleder om AI tjenester.

mvh Peter Amstrup

14 april 2026

Kære Peter

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du fik et godt grundlæggende kendskab til AI på kurset, og at underviserens ekspertise gjorde en positiv forskel for din oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig på et af vores kurser igen.

Kursus i Copilot til Microsoft 365

Jeg har deltaget i et kursus, der hed Copilot til Microsoft 365. Underviser var meget engageret og god til at få mig til at holde fokus og følge med. Jeg er blevet meget klogere på hvad Copilot med licens kan sammenlignet med Copilot uden licens, og hvordan jeg kan bruge det i mit arbejde. Vil klart anbefale kurset.

13 april 2026

Kære Joan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling 😊

Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse på vores Copilot-kursus, og at underviseren formåede at skabe et engagerende og lærerigt undervisningsmiljø.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen på et fremtidigt kursus hos Montus.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kurset "Skærp din kommunikation" har givet mig bedre skrivekundskaber

Efter deltagelse på kurset "Skærp din kommunikation" har jeg fået konkrete fif til at skrive mere kort og præcist til den aktuelle målgruppe. Kurset har en god blanding af teori og praktiske øvelser, hvor der er plads til et par aha oplevelser i forhold til hvordan skriftlig kommunikation også kan optimeres.

24 mars 2026

Kære Dan

Mange tak for den flotte anmeldelse 😊

Hvor er vi glade for at høre, at du er så tilfreds med kurset, og at du både har fået gode fif og aha-oplevelser undervejs.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på et kursus hos Montus igen snart.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

AI som værktøj i en rådgivende ingeniørvirksomhed

Vores firma deltog i et kursus kaldet "AI som værktøj i en rådgivende ingeniørvirksomhed" Facilitatoren var meget dygtig og havde ekspert erfaring inden for området. Vi guidet i de forskellige AI programmer og hvilket der bedst var egnet til forskellige opgaver. Vi modtog også undervisning i korrekt at prompte korrekt og fik brugbare svar på alle spørgsmål vi stillede.

17 mars 2026

Kære Mikkel

Tusind tak for at dele din oplevelse 😊

Det betyder meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse, og at kurset har været en positiv investering for jer.

Vi håber at få mulighed for at byde dig og dine kolleger velkommen på et kursus hos os igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt konflikthåndtering…

Jeg havde bestilt konflikthåndtering til en masse Tekniske vagter og Service personer. Alt gik super godt og har kun fået gode anmeldelser tilbage..

13 januari 2026

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at både du og dine kolleger fik så meget ud af kurset i konflikthåndtering, og at det blev så positivt modtaget.

Vi er taknemmelige for, at I valgte Montus som udbyder, og sætter stor pris på jeres tillid.

Vi håber på at byde jer velkommen på flere kurser fremover.

Velforberedte og engagerende underviere

Jeg har deltaget i både den 6-dages lederuddannelse, og senest på et 1-dags kursus om brugen af CoPilot, og har været rigtig godt tilfreds med kvaliteten af undervisningen og kurserne generelt.
Det fungerer rigtig godt, og underviserne virker velforberedte og kompetente.

7 januari 2026

Kære Kasper

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft gode oplevelser på både lederuddannelsen og kurset i Copilot, og at du oplever høj kvalitet og velforberedte, kompetente undervisere.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen på et kommende kursus.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Få et løft i din hverdag.

Har deltaget i koordinatoruddannelsen og senest kursus for den professionelle sekretær. Begge gange er jeg kørt hjem med en sprudlende følelse af, at det var så godt givet ud. Har fået mange og nye værktøjer med mig til brug i mit daglige virke. Underviserne er særdeles kompetente og godt inde i deres stof. Kan mærke, at de virkelig brænder i deres formidling og de er gode til at skabe en god stemning. Omgivelserne på Marriott Hotel og forplejningen er helt i topklasse og man føler sig meget velkommen. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg melder mig på holdet hos Montus.

Kære Heidi

Hvor er vi glade for at høre om din oplevelse hos Montus. Det betyder meget for os at læse, at både Koordinatoruddannelsen og "Den professionelle sekretær" har givet dig ny energi og gode refleksioner at tage med videre.

Det glæder os især, at du har mærket undervisernes engagement og deres passion for formidlingen, da det er noget, vi lægger stor vægt på.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen hos Montus.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg gik glad, inspireret og med ny viden

Jeg gik ikke til dette kursus med den største forventning, men jeg må sige, at jeg blev glædeligt overrasket - smukt lokale med et relativt lille hold og lækker forplejning gjorde, at rammer til “Den professionelle sekretær” allerede der var gode. Jeg synes indholdet var virkelig godt, spændende, inspirerende og tankevækkende, - rigtig gode oplægsholdere, så jeg gik glad, inspireret og med ny viden fra en indtryksrig dag hos Montus Business Academy.

Kære Camille

Tusind tak for de fine ord!

Det er fantastisk at høre, at kurset gav dig både inspiration og ny viden.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Deltog i den Professionelle Sekretær…

Deltog i den Professionelle Sekretær kurset 2/12-25. Det var meget udbytterigt med gode oplægsholdere og i dejlige omgivelser.

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget, at du har haft et udbytterigt kursus og nydt både oplægsholderne og omgivelserne.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen på et af vores kurser.

Lærerigt og veltilrettelagt

Jeg har deltaget på flere kurser gennem Montus og senest Masterclass i Ledelse.
En gennemgående ting for Montus er, at man altid bliver velinformeret forud for kurset. Derudover bliver man også taget imod i flotte omgivelser, og der er ikke en finger at sætte på det faglige indhold på alle de kurser, jeg har deltaget på.
Jeg vælger til hver en tid Montus, når jeg leder efter kursus.
Faciliteterne på Marriott er også over forventning, og man får altid indfriet sine forventninger både fagligt og "socialt".

1 december 2025

Kære Stina

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever en rød tråd i kvaliteten på tværs af de kurser, du har deltaget på hos Montus, og at både forberedelsen, rammerne og det faglige indhold lever op til dine forventninger.

At du igen har valgt os i forbindelse med Masterclass i Ledelse, og at både det faglige og det sociale har givet dig et godt udbytte, gør os ekstra stolte. Vi lægger stor vægt på netop helhedsoplevelsen, så det er skønt at høre, at det mærkes.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen en anden gang 😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.