Värdelöst!
Kommer inte. Hör inte av sig eller svarar på mail. Uruselt.
Kommer inte. Hör inte av sig eller svarar på mail. Uruselt.
Deras "prisgaranti" är bluff. De går heller inte att nå via e-post eller telefon.
Här är kontaktuppgifter till ansvariga:
Tord
tord[at]mobilglas.se
070-58 24 818
Emil
emil[at]mobilglas.se
073-51 65 820
Rekommenderar att hålla sig ifrån detta bolaget.
Oseriöst bolag!
Bokade tid/ dag på nätet. På utsatt datum fick jag vänta hela dagen på att någon skulle komma eller åtminstone höra av sig, vilket slutar i att jag själv får ringa dagen efter och fråga vart dom tagit vägen?! De svarar då att de var så pass upptagna att de inte haft tid att kontakta mig och säga att de inte samarbetar med Trygg Hansa. (Eller något av de större bolagen då de inte har Cabas, det system som försäkringsbolagen kräver att du gör en anmälan ifrån som seriöst företag). Redan vid bokningstillfället så framgår det att jag har Trygg Hansa och ändå finns det ingen information alls om att de inte skulle kunna hjälpa mig.
Jag slösade bort hela dagen helt i onödan och har nu ändå blivit tvungen att anlita ett annat bolag istället, som jag nu bittert ångrar att jag inte gjorde redan från början. Så att detta kunde skötas professionellt och tryggt direkt.
Jag rekommenderar ingen att anlita detta bolag!
Bokade tid med dem och de lovade att höra av sig samt komma och laga min ruta 5 dagar framåt. Så jag satt och väntade med reparationen. När dagen väl kom kom de inte och hörde inte av sig så jag fick ta kontakt med dem. Blev bemött med inställningen att jag var lite av ett problem men de lovade att de skulle ringa om 30 minuter.
Två dagar senare har de inte ringt... De fick mig att slösa massa tid när jag kunde haft min bil lagad förra veckan.
Riktigt dåligt. Rekommenderar ingen att göra affärer med mobilglas.
Bokade tid, allt frid och fröjd. Men kommer inte någon den dagen. Ringer själv och kollar med dom och får svaret att försäkringsbolaget IF inte gäller hos dom, och att dom glömt skriva det på hemsidan. Kunde väl förf*n ha ringt och sagt att ingen kommer.
Efter att ha matat in regnr så anger deras sajt att jag får byta framruta med självrisk 0 kr. Jag gör beställning och blir sedan uppringd dagen därpå med följande besked: "Vi har fel priser på sajten. Jag har sagt till chefen. Självrisken är 1500". Ett bedrägligt sätt att ragga kunder på så jag tackade nej.
Väntade förgäves och ringde efter att ha väntat hela dagen. Då påstår han att han har ringt mig trots att jag inte har några missade samtal eller har talat med personen. S2dan säger han att de inte har avtal med volvia/renaultförsäkring. Trots detta så får man när man kollar på hemsidan ett kostnadsförslag och kan boka en tid. Ett skämt är vad det är.
När man kollar upp på deras hemsida om vad man ska betala i självrisk, så räknar den ut 2062:-
När man ringer för mer info så är sedan priset 2500:-
(30% på 7229:-) KIA Bilförsäkring. Framruta med regnsensor/framrute värmare.
Som svar på varför hemsida visar ett pris och i verkligheten när man pratar med dom så gäller ett annat pris, så får man ett "Svamel" svar som går ut på bla: chefen glömt byta pris, inte hunnit med osv osv.
Mobilglas är lika dyra/Billiga som andra glas firmor gällande självrisken.
Att de skulle vara "Billigaste" är bara lurendrejeri på hög nivå.
Ring runt och kolla priser
Ring till Mobilglas och kolla först, LITA INTE PÅ VAD DETAS HEMSIDA PÅSTÅR att självrisken blir !!!!

Svar från Mobilglas