MM Sports Norge Omdömen

1 526
TrustScore 4.5 av 5

4,4

Väldigt bra produkter till ett bra pris samt ett bra urval, men paketen kom fram relativt skadad så den borde tejpas och paketeras bättre så så man får en känsla av kvalitet redan där

Beställde mina varor och fick dem levererade. En påse hade gått sönder så det var pulver överallt. Men mailade in och fick den ersatt utan problem👍

Köpte Creatine HCL, det stod "annerledes smak"... very funny... Min mann undrade om jag hade gett honom citronsyra. Det kan man ikke kalla för "annerledes smak", detta är så surt det är odrikkbart!

Jeg har inget og klaga på än så länge. Har fått mina produkter i tid og de virker vara bra kvalitet.

1. Butik med träningsutrustning

MM Sports er en av Nordens største leverandører av kosttilskudd, og selskapet har hatt en rask ekspansjon siden oppstarten i 2002. Vårt brede sortiment inneholder både treningstøy og kosttilskudd. MM Sports fokuserer på bra pris, høy kvalitet, god service og rask levering.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

(1 526)

239 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb leverans från att beställningen…

Snabb leverans från att beställningen gjordes tills jag hade det i handen.

20 april 2026

Svar från MM Sports Norge

Hej, tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi önskar dig en fin dag.
Vänliga hälsningar / Jonna, MM Sports

Perfekt vara

Perfekt vara, billigare än hos konkurrenten men minst lika bra

6 februari 2026

Svar från MM Sports Norge

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och att du upplever den som prisvärd jämfört med konkurrenterna. Det är precis den kombinationen av kvalitet och pris vi strävar efter att erbjuda.

Vi önskar dig en fin dag
Vänliga hälsningar / Jonna, MM Sports

Beställning av kalk

Bra pris och snabb leverans

19 september 2025

Svar från MM Sports Norge

Hej! Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Vi önskar dig en fin dag / Jonna, MM Sports

Top produkter

Snabb leverans av rimliga produkter.

28 juli 2025

Svar från MM Sports Norge

Hej Theres! Det glädjer oss att läsa att du är nöjd med dina nya produkter samt den korta leveranstiden! Vi tackar för ditt fina omdöme och önskar dig en fortsatt fin dag! :)

God service

God service, rask levering

17 maj 2025

Svar från MM Sports Norge

Det glädjer oss att läsa att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Vi tackar för ditt fina omdöme och önskar dig en fortsatt fin dag! :)

Skriv det som det är

15 maj 2025

Svar från MM Sports Norge

Så tråkigt att ni upplever produkten som odrickbar!
Kreatinhydroklorid skiljer sig i smaken jämfört med ett vanligt monohydrat tack vare att kreatinet är bundet till två kloridmolekyler. Vi rekommenderar därför att man blandar ut produkten med valfri smaksatt dryck, exempelvis i en PWO eller med aminosyror.
Vi tackar för din feedback och tar med oss det vidare!
Trevlig helg! :)

Snabbt och bra produkter

Snabbt och bra produkter

1 april 2025

Hej Oscar,
Det var roligt att läsa att vi har lyckats möta dig i dina förväntningar, både vad avser kort leveranstid och dina nya produkter.
Vi tackar för ditt fina omdöme och önskar dig en fortsatt fin dag! :)

Det har gått 13 dagar och jag har ikke…

Det har gått 13 dagar och jag har ikke fått produkten än

11 maj 2023

Tack för din feedback!

Vi ser att du mottog ditt paket igår, men vi beklagar verkligen den långa leveranstiden. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundsupport på order@mmsports.se