Det här tycker kunderna
Klaus har været bobestyrer for boet efter min mor og har igennem hele processen over flere måneder haft godt styr på sagerne, kommunikeret professionelt og forstående, følger op og har altid været... Se mer
Företaget har svarat
De varmeste anbefalinger herfra <3 Helt igennem en perfekt rådgivning både via telefon og mail. Da vi modtog udkastet til vores testamente, var der mulighed for valgfrie bestemmelser, som... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Erfarne advokater hjælper med at skræddersy testamente, ægtepagt og andre familieretlige dokumenter.
Kontaktuppgifter
Ryesgade 31, 1.sal, 8000, Aarhus C, Danmark
- ug@minadvokat.dk
- www.minadvokat.dk
Jeg var tryg under hele forløbet
Fra min første henvendelse var der hurtig respons. Materialet var lige til at gå til, den medfølgende vejledning var til at forstå og nem at følge. Der blev fulgt op hele vejen igennem forløbet - også efter jeg havde været hos notaren. Jeg følte mig tryg under hele forløbet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Fuld tilfredshed og tryghed
Vores familie med min mor, Vibeke, i spidsen har brugt firmaet til advokat forretninger siden 1978. Vi har altid været tilfredse med behandlingen. Den sidste forretning var en bo opgørelse efter en barnløs, ugift søster, hvor arven skulle deles mellem mange parter i familien. Dette blev varetaget af advokat Klaus Kjær til vores udelte tilfredshed. Varme anbefalinger herfra.
Meget behageligt og fin sagsforløb.
Fin proces
Efter en god snak med MinAdvokat er vi kommet i god proces med min mors testamente samt gavebreve.

Svar från Minadvokat
God betjening står altid til rådighed når man ringer. Nu bor jeg selv i Vanløse og firmaet ligger i Århus gjorde ikke noget med kontakten
God betjening søde faglige mennesker jeg var i kontakt med under hele processen

Svar från Minadvokat
Super og kompetent service og…
Super og kompetent service og rådgivning. Desuden opfølgning efter notarpåtegning.
Kan anbefales
Stor anbefaling
Glimrende bistand i forbindelse med opgørelse af bo. God kommunikation, god formidling og hurtig afvikling.
Kan klart anbefale Klaus fra Advokaterne i Århus.
Meget seriøs og gode tilbagemeldinger
Meget seriøs og gode tilbagemeldinger. Gode drøftelser af vores ønsker og brugbare vejledninger.
Meget behagelig.
Vi kan kun rose og anbefale Advokaterne Sankt Knuds Torv

Troværdig og værdifuld Advokatbistand
Jeg har som privatperson gjort brug af Advokat Ulrik Grønborgs ekspertise flere gange i forbindelse med fremtidsfuldmagter, ægtepagt, etc.
Jeg har altid været 100% tilfreds med resultatet af samarbejdet med Ulrik Grønborg. Kan anbefales på det varmeste.

positiv oplevelse
Skulle have oprettet en fremtidsfuldmagt, som blevet klaret meget hurtig og effeketivt af Minadvokat, Aarhus
Rigtig god vejledning og professionel…
Rigtig god vejledning og professionel udførelse af fremtidsfuldmagt og testamente

Svar från Minadvokat
Fantastisk rådgivning og meget fin service!
Vi har fået helt fantastisk rådgivning af Kristian til vores nye testamente samt fremtidsfuldmagt. Begge dele er udført, så der er taget højde for ALT! Og så er de yderst rimelige i pris. Vi giver vores varmeste anbefalinger!

Svar från Minadvokat
Jeg fik udfærdiget en ægtepagt og et…
Jeg fik udfærdiget en ægtepagt og et fælles testamente .
Tak for hjælpen med det hele, i har været meget profesionelle og grundige.
Samtidigt vil jeg oplyse at det har været dejligt trygt og gennemskueligt med jeres faste pris i disse tider med utroværdige advokater ;-)
Jeg vil klart anbefale jer til alle der måtte have behov for en advokat.

Venlig og professionel hjælp
Fra vores første telefonopkald har vi mødt venlige og engagerede medarbejdere, som altid var parat til at hjælpe os hurtigt og sikkert. Det er dejligt at opleve.
Et professionelt sted med forståelse for almindelige mennesker.
Vi fik udarbejdet testamente af Kristian Ravn-Petersen og hans team.

Professionelt hjælp
Professionelt hjælp. Fik kæmpe hjælp af Klaus Kjær vedrørende arveafkald. Han har kæmpet min sag og været en stor støtte hele vejen igennem dette forløb. En stor tak fra mig. Kan kun anbefale minadvokat🙏🏻🙏🏻
Mvh. Gert

Boet efter Dorthea Margrethe Rasmussen
Advokaten har arbejdet hurtigt gennem hele forløbet og informeret tilstrækkeligt og overskueligt, især i betragtning boets anselige størrelse, med div. værdipapirer mv.
Mvh Niels Boldt
Arvesag, J.nr. 129868
Arvesag, J.nr. 129868.
Yderst professionelle måde, bobehandlingen blev kørt på: fin information om forløbet, hurtige og klare svar på spørgsmål og kommentarer, effektiv opfølgning af fremdriften hos banker og andre institutioner, klare og overskuelige opstillinger vedr. boets værdier etc.
MED LOV SKAL LAND BYGGES
I Straffelovens § 158 står der: "Den, som afgiver falsk forklaring for retten, herunder ved anvendelse af telekommunikation, straffes med fængsel indtil 4 år.”
Domstolene skriver:
1. ”At straffelovens regler om, at man ikke må lyve i retten, gælder for alle – også advokater. Retten har ikke andre retningslinjer herfor.”
Hvorfor dækker advokat Ulrik Grønborg over, at hans kollega advokat Jørgen Christian Dan-Weibel lyver i byretten og i landsretten med det resultat, at jeg måtte gå fra hus og hjem?
Virkelig god og reel vejledning
Jeg har været i kontakt med advokatfuldmægtig Klaus Kjær hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S. Har fået en virkelig god og reel vejledning i en sag, hvor jeg havde mange spørgsmål. Desværre blev løsningen en anden end foreslået, men jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.