Milva Rådgivning Omdömen 142

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en bekymring om PCB i min bolig, og ringede til Milva for at spørge, om de vurderede, at det var nødvendigt med en en undersøgelse. Den kompetente medarbejder gav sig god tid til at spø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik rigtig god vejledning og hjælp både før og efter at vi indgik en aftale. Venlig og service-minded medarbejder som kom og tog prøver. Meget grundig og professionel rapport med resultaterne af mil... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har anvendt Milva til miljøkortlægning, nedrivningstilladelse og affaldsanmeldelse af en mindre landejendom mellem Aarhus og Silkeborg. Besøget fra Milva varede ca 4½ timer, hvor alt ble... Se mer

Företagsinformation

1. Civilingenjörsfirma
  2. Byggkonsult
  3. Miljökonsult
  4. Karttjänst
  5. Arbetarskydd
  6. Programvaruföretag

Skrivet av företaget

Denne side omhandler Milva Rådgivning. Vi udfører miljøkortlægninger og ressourcescreeninger af den eksisterende bygningsmasse, og yder rådgivning indenfor samme område i forbindelse med nedrivninger, restaureringer, renoveringer og alt andet arbejde der omhandler miljøskadelige stoffer, arbejdsmiljø, affalds- og ressourcehåndtering i forbindelse med byggearbejde. Vi er på en mission for at skabe digital indsigt i de eksisterende materialer og genetablere respekten og værdien til det, vi allerede har bygget. Derfor har vi også udviklet softwaren Milva siden 2019, og optimerer hele tiden på den. Vi, og andre rådgivere, bruger den til at tids- og procesoptimere vores rådgivningsydelser, som både et kvalitetssikringsværktøj og ved at bruge de fordele som digital og automatiseret databehandling giver.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik en rigtig god rådgivning…

Vi fik en rigtig god rådgivning undervejs i forløbet, herunder også en god pris. Tim var utrolig venlig og serviceminded, og ringede også efter rapportens modtagelse, for at sikre sig at den levede op til forventningerne. Udover det så kunne de komme med kort varsel og udføre opgaven. Stor anbefaling herfra.

17 februari 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi brugte Milva til miljøscreening af…

Vi brugte Milva til miljøscreening af et hus forud for nedrivning. Super god service. Grundigt arbejde og vejledning, der egentlig rækker ud over det, jeg synes man kan forvente. Vi indhentede tilbud fra flere firmaer, og Milvas pris var ikke den billigste, men bestemt konkurrencedygtig, særligt i lyset af kvaliteten. Samlet set en kæmpe anbefaling af Milva til miljøscreening ved nedrivning.

16 januari 2026

Svar från Milva Rådgivning

Tusind tak for din anbefaling.

Det glæder os virkelig, at du oplevede super god service, grundigt arbejde og vejledning, der rakte længere end forventet i forbindelse med miljøscreeningen før nedrivning. Det er netop den værdi og tryghed, vi ønsker at skabe i vores arbejde.

Venlig hilsen,

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover, med hurtig respons tid og effektive i marken, foruden fair prissætning. Det er i orden!

13 november 2025

Svar från Milva Rådgivning

Tusind tak for de pæne ord Claus. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet hurtig respons og en effektiv indsats på marken. Vi gør os umage for at være nemme at få fat i, og at prisen er fair. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Mvh

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en bekymring om PCB.

Den kompetente medarbejder gav sig god tid til at spørge ind til de enkelte forhold i min bolig, og kom derefter frem til, at det ikke var nødvendigt med en undersøgelse. Han gav sig derefter god tid til at besvare mine spørgsmål, og jeg oplevede en enestående kundeservice og professionalisme gennem hele samtalen uden at det kostede en krone.
Jeg takker Jer tusind gange for Jeres enestående service.
De bedste hilsener.
Søren.

21 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Hej Søren,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for den gode samtale om PCB i din bolig. Det glæder os meget at høre, at du følte dig tryg og godt rådgivet, også selv om vi sammen vurderede, at en undersøgelse ikke var nødvendig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du får nye spørgsmål eller bekymringer.

De bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg skulle rive et hus ned og Milva…

Jeg skulle rive et hus ned og Milva sørgede for at jeg ikke skulle tænke på noget, ift. deponering af materialer.
Stor ros herfra - de kan varme anbefales.

29 september 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse og din positive tilbagemelding.
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne gøre processen omkring nedrivningen enkel og problemfri for dig.
Vi sætter stor pris på din ros og anbefaling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og høj faglighed

God service og høj faglighed. Meget venlig kundeservice

23 september 2025

Hej,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi sætter pris på din tilbagemelding og er glade for at høre, at du har oplevet både god service og høj faglighed.
Det betyder meget for os, at vores kundeservice har levet op til dine forventninger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og effektivt udført arbejde.

Hurtig og effektivt udført arbejde.
Vil anbefale Milva til venner og bekendte.

23 september 2025

Hej Kurt,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi sætter pris på din tilbagemelding og er glade for, at arbejdet blev udført hurtigt og effektivt.
Det betyder meget for os, at du vil anbefale Milva til venner og bekendte.
Vi håber, at dit projekt er gået rigtig godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Imødekommende medarbejdere på kontoret…

Imødekommende medarbejdere på kontoret og i “marken”.

18 augusti 2025

Hej Steen,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at du har haft en god oplevelse både med vores medarbejdere på kontoret og ude i marken.
Vi håber, at dit projekt er gået rigtig godt.

God information

Undersøgeren var meget meddelsom og forklarende, så vi fik en god indsigt i, hvad det var vi rent faktisk fik undersøgt.

18 augusti 2025

Hej Jeppe,

Mange tak for din anmeldelse og de positive ord.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores medarbejder gav dig en grundig og informativ gennemgang af undersøgelsen.
Vi håber, at alt er gået godt med dit projekt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Positiv oplevelse i et felt hvor jeg…

Positiv oplevelse i et felt hvor jeg har ingen erfaring. God og loyal rådgivning og nem kommunikation.

9 juli 2025

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse og de positive ord.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at vores rådgivning og kommunikation har gjort processen nem for dig, selvom det var et nyt område.
Vi håber, at dit projekt er kommet godt i mål.

Kvalitet og hurtighed

De er hurtige og kvalitet i top og god rådgivning

26 juni 2025

Hej Thomas,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at du har oplevet både hurtig service, høj kvalitet og god rådgivning.
Det glæder os, at samarbejdet har været en god oplevelse.

kan varmt anbefales

Gode folk, der har et godt indblik og forståelse for tingene.

18 juni 2025

Hej Jonas,

Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores team har bidraget med indsigt og forståelse i arbejdet.
Vi håber, at dit projekt forløber rigtig godt.

Aftaler blev overholdt

Aftaler blev overholdt, og der er leveret materiale til tiden, og i god gennemarbejdet kvalitet.

17 juni 2025

Hej EE Ejendomme ApS,

Mange tak for den positive anmeldelse.
Vi sætter pris på tilbagemeldingen og er glade for, at aftalerne blev overholdt, og at materialet blev leveret til tiden i den ønskede kvalitet.
Det glæder os, at samarbejdet har været en god oplevelse.

Service i top

Dygtige, venlige, professionelle og tilmed hurtige.

13 juni 2025

Hej Simon,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi sætter pris på de pæne ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores team og service.
Vi håber, at dit projekt er forløbet rigtig godt.

Miljøscreening af historisk ejendom

Milva gennemførte med stor professionalisme og imødekommenhed en miljøscreening af Ellinggårds stuehus fra 1700-talet. Vi har nu den nødvendige oversigt over hvilke materialer vi kan forvente at møde hvor i den store gamle bygning

27 maj 2025

Hej Ellinggårds Venner,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding og er glade for, at miljøscreeningen af stuehuset fra 1700-tallet forløb tilfredsstillende.
Det glæder os, at I nu har fået det nødvendige overblik over materialerne i den historiske bygning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Milva i vores dagliEffektivt og brugervenligt program til miljøscreening og asbesthåndteringge…

Vi har brugt Milva i vores daglige arbejde med asbestprøver og miljøscreeninger – og vi er meget tilfredse. Programmet er nemt at bruge, overskueligt opbygget og sparer os en masse tid i det administrative arbejde.

Særligt funktionen til håndtering af prøver og rapportgenerering fungerer rigtig godt. Det gør det nemt at holde styr på dokumentation og overholde lovkravene. Vi oplever også, at kundeservice er hjælpsomme og hurtige til at svare, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Vi kan varmt anbefale Milva til andre virksomheder i sanerings- eller byggebranchen, der arbejder med miljøfarlige stoffer. Det er et professionelt værktøj, der gør en forskel i hverdagen.

– Jesper Langgaard,
Jysk Asbest Sanering

7 maj 2025

Hej Jesper,

Mange tak for den flotte og detaljerede anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at vores software gør en forskel i jeres daglige arbejde med miljøscreeninger og asbesthåndtering.
Det betyder meget for os, at programmet opleves som brugervenligt og effektivt, og at vores kundeservice har kunnet hjælpe jer hurtigt, når der har været behov for det.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os over, at vores løsning kan understøtte jeres arbejde i hverdagen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.