Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og fin handel :) Bestilte en julegave til Black Friday - MilleDille var så søde at pakke gaven rigtig fint ind!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stort utvalg av flotte og særpregede retroklær for småtasser! Mye fint, også for gutter, noe som ikke alltid er så lett å finne. Svært rask levering, også til Norge, og koselig innpakning med en s... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selvom jeg kun har handlet hos Milledille et par gange har det været intet mindre end perfekt.... God service, super lækkert udvalg til rimelig pris. Jeg kan altid finde noget til mine 3 dreng... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

rigtig god netbutik med bredt udvalg, billig fragt også til udlandet og gode tilbud. Jeg er lidt i tvivl, men vælger "kun" at give 4 stjerner. Milledille havde glemt at vedlægge faktura til mine sid... Se mer

Företagsinformation

1. Barnkläder
  2. Babyaffär
  3. Damklädesbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Her hos MilleDille finder du super lækkert og trendy Børnetøj fra populære og anerkendte mærker og brands som Alba og Denmark, Danefæ, Småfolk, JEFF, REBUS og GROOVY med flere.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,8

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk service

Super god service - vil helt sikkert handle hos MilleDille igen :-)

14 maj 2013

Svar från MilleDille

Hej Lone. Tak for anmeldelsen. Håber vi snart handles ved. :-)

Perfekt

En virkelig god handel. Fik en mail om at min ordre var sendt afsted næsten inden jeg havde trykket køb :) og sønnike synes det var et kæmpe hit med en ballon i pakke

9 maj 2013

Svar från MilleDille

Dejligt at høre, at ballonen var et hit. Det håber vi også tøjet var :-) Tak for anmeldelsen.

Helt kanon god service !

Helt igennem god service!! Jeg bestilte en heldragt, det kostede ingenting i Porto og jeg fik pakken under 1 døgn efter... Da jeg modtog pakken var der en håndskrevet hilsen med :)
Kan varmt anbefale at handle der :)!

8 maj 2013

Svar från MilleDille

Tusinde tak for din anbefaling. Er glad for at du gav dig tid til at skrive herinde. Tak.

Alt i top

Hurtig levering og god service.
En Body var udsolgt og jeg blev tilbudt at vælgerne valgfri fra hjemmesiden, modtog ordren 2 dage efter ordreafgivelse!
Så alt i alt vældig tilfreds:-)

29 april 2013

Svar från MilleDille

Tusinde tak for anmeldelsen. Er så glad for at du gav dig tid til at gå ind og skrive her.

Hurtig levering

Kan sagtens anbefales:-) god service og hurtig levering

25 april 2013

Svar från MilleDille

Hej Cathrine. Dejligt at høre du er tilfreds. Tak fordi du gav dig tid til at skrive herinde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fantastisk service... hjælpsom og servicemindet!

Jeg er bare så positiv over den god service, jeg kan kun give min varmeste anbefaling! Super netbutik med mange fine produkter.

Mange +++++++++++ herfra.

23 april 2013

Svar från MilleDille

Hej Kristina. Det er vi rigtigt glade for at høre. Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os her på Trustpilot og håber vi snart handles ved igen. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The best for my children.

Beautiful clothes. Excellent customer communication. Excellent customer service. Very fast delivery. Honesty and comfort. Loved.

Thanks

Maria
Portugal, Lisboa

22 april 2013

Thank you Maria :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering, god service:-)

Dejligt at åbne pakken og finde et lille håndskrevet brev specielt til mig selv om jeg ikke kender indehaver! Så føler man sig velkommen i internetbutikken! Kommer helt sikkert igen;-)

7 april 2013

Svar från MilleDille

Hej Kamille. Dejligt at høre. Tak for anmeldelsen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt tilbud. ingenting af beklage her+++

Fik et godt tilbud på Hollys sengetøj, skulle både bruge et til dreng og pige, men tilbudene var forskellige, sendte en mail og spurgte, der gik 3 timer så fik jeg svar:-) og fejlen var rettet:-)
Handler helt sikkert der igen.

6 april 2013

Meget positiv oplevelse

Kendte ikke shoppen på forhånd, men de havde lige det jeg skulle bruge (jumpsuit i pink) og den blev oven i købet leveret super hurtigt . Samtidig sparede jeg lige 2-300 kr i forhold til de andre dragter jeg havde kigget på..

2 april 2013

Svar från MilleDille

Hej Winnie. Dejligt at høre. Tak for anmeldelsen.

Handler her igen

Hurtig levering - rigtig god kundeservice. Kun positivt herfra :)

2 april 2013

Svar från MilleDille

Hej Diana. Tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at "se" dig i shoppen igen. :-)

Helt perfekt!

Super service og levering. Fik heldragten dagen efter den var blevet bestilt. Plus en personlig hilsen og en ballon, det var mega hyggeligt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!

29 mars 2013

Svar från MilleDille

Hej Annika. Tusinde tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse herinde.

Hurtig levering, fint udvalg

Min hurtigvoksende dejlige dreng er efterhånden vokset ud af alle sine bukser, jeg googlede "børnetøj udsalg" og bladrede mig igennem flere hjemmesider der kun havde få tilbudsbukser i min drengs str. Så fandt jeg Milledille.dk, som havde et større udvalg af rigtig gode kvalitetsbukser til en favorabel pris:-) Der røge et par trøjer med i købet - og pakken kunne afhentes i den lokale brugs når jeg alligevel skulle sjoppe mælk:-) Fin service og fint udvalg af gode produkter.

26 mars 2013

Svar från MilleDille

Hej. Tusinde tak fordi du gav dig tid til at skrive herinde. Super at I fandt nogle billige bukser. De børn de vokser bare så stærkt :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering, god service og gode priser

Der er en super god service og hurtig levering. Og så er der lige det man sku bruge.. Og en lille overraskelse fik man med i handlen;-)

20 mars 2013

Svar från MilleDille

Hej. Tak for anmeldelsen. Dejligt at du fik varerne hurtigt og billigt. :-)

Alt var perfekt

God og hurtig handel -vil helt sikkert handle her igen

14 mars 2013

Svar från MilleDille

Dejligt at høre. Tak for anmeldelsen.

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.