Meerdere keren per e-mail een vraag gesteld over een handventilator. Dezelfde dag, soms al binnen 1 uur, antwoord terug. Heel vriendelijk, perfecte uitleg! Ik kan deze mevrouw alleen maar aanbevelen,... Se mer
Det här tycker kunderna
Mevrouw Aardbei heeft een heel leuk, ruim aanbod op haar website voor speelgoed en cadeautjes. Het pakketje werd de dag erna al geleverd met een leuk handgeschreven kaartje en de service is super vrie... Se mer
In korte tijd 2 keer geshopt bij mevrouw Aardbei 🍓:) Mevrouw Aardbei heeft een prachtige webshop! Je merkt dat de eigenaresse zoveel hart voor de zaak heeft! De webshop is goed ingericht, verzendkos... Se mer
Wat een heerlijke ontdekking is Mevrouw Aardbei! Ik heb hier iets besteld voor mijn dochter en ben zó blij met de ervaring. De service was ontzettend vriendelijk en snel! Mijn bestelling werd met... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Stijlvolle webshop voor kinderkamers en woonaccessoires
Kontaktuppgifter
Hildebrandlaan 2E, 3768 GW, Soest, Nederländerna
- info@mevrouwaardbei.nl
- www.mevrouwaardbei.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne webshop, goede service!
Fijne webshop met ontzettend goede service! Bij een recente bestelling was iets misgegaan met de bezorging. Hoewel dit bij de koerier lag en Mevrouw Aardbei hier niets aan kon doen, werd het direct opgepakt met snelle, adequate communicatie en een goede oplossing om het product alsnog te ontvangen. Erg goede ervaring!
Snelle levering en prachtig ingepakt
Hele snelle en fijne service. Mijn pakketje kwam snel binnen en alles was prachtig ingepakt! Echt een feestje om uit te pakken, ik ga zeker vaker bestellen.
Snel verstuurd en heel leuk dat ze een…
Snel verstuurd en heel leuk dat ze een inpak service hebben! Super leuk ingepakt. Echt een aanrader.
WHAT A DISSAPOINTMENT
Super dissapointed with this shop but even more -with their approach to customers. The items ordered for gift did not come on time (date promised on the website was not met) and customer service was not helpful at all. They just said if I don't want the items anymore I can only return it at my own expense. That's how you loose clients.

Svar från Mevrouw Aardbei
Door de jaren heen verschillende keren…
Door de jaren heen verschillende keren wat bij deze webwinkel gekocht! Ik ben echt altijd blij verrast door hun snelle levering. Hun service is uitstekend! En het pakketje komt altijd super mooi (ingepakt) aan!
Snelle verzending en onwijs leuk…
Snelle verzending en onwijs leuk ingepakt! Mijn bestelling was alleen helaas beschadigd, maar dit is meteen super netjes opgelost. Ik ga hier zeker vaker bestellen! Heel erg bedankt voor jullie service.
Super goede webshop met leuke merken
Super goede webshop met leuke merken. De klantenservice is uitstekend: snelle reactie en handelen, oplossend gericht, fijn en makkelijk contact.
Superleuke webshop, snelle levering en vooral TOPSERVICE!
Ik bestelde al een aantal keren bij Mevrouw Aardbei en ben een supertevreden klant!
Hun webshop is echt top en ze hebben een heel gevarieerd en tof aanbod!
De levering is altijd supersnel.
En dan komt het pakje toe... Wauw wat een plezier om deze doos te openen! Alles zo prachtig en met zorg en liefde verpakt! Fantastisch!!!
We hadden 2 paar laarzen en 2 paar…
We hadden 2 paar laarzen en 2 paar paraplutjes met de namen van onze kinderen erop besteld. Dit was netjes in goede orde, leuk ingepakt, aangekomen. We hadden gecommuniceerd over de aankomst tijd en gebeurde zoals aangegeven. Zeer tevreden als klant en leuk voor de kinderen!
Mooie producten, snelle levering, prachtig ingepakt
Ik bestel tegenwoordig regelmatig bij mevrouw aardbei. Prachtige producten voor baby’s en kinderen. Leuk voor (kraam)cadeaus. Ondanks de drukte bij postbezorgbedrijven altijd snel ontvangen. Gratis prachtig ingepakt en soms met een lieve persoonlijke boodschap erbij. Aanrader dus!
Top winkel
Super snelle levering en alles was ook nog heel mooi ingepakt! Helemaal blij.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.