meubelvisie.nl Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meubel Visie Almere, gevonden op Internet! Ja, je springt toch een beetje in het diepe, zijn ze goed, betrouwbaar en leveren ze goed werk! Een 3 werf ja! Wat een fantastische service en wat een k... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Medewerkers hebben het probleem heel professioneel en netjes opgelost. Daarnaast ook duidelijk advies gegeven of een dure reparatie zinvol was om uit te voeren. Het was dus echt niet puur op verkoo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn hond had een paar rugsteunen van mijn hoekbank beschadigt. Ik wilde nog geen nieuwe bank kopen en vroeg aan hun of ze daar ook een oplossing voor hadden. Opnieuw stofferen zou wel een erg dure... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Heel erg blij met het resultaat. Contact en manier van werken als iets minder ervaren. Werkmannen kwamen 45 minuten laten dan afgesproken tijdvak. En gingen bij binnenkomst direct aan het werk zonder... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle service bij een klacht.

Tijdje geleden zijn de monteurs van Meubelvisie bij ons thuis geweest omdat de zittingen van onze 3zits bank doorgezakt waren.
Na een grondige inspectie van de monteurs hebben ze de bank meegenomen en binnen 2 weken weer terug gebracht met nieuwe vullingen.
Wij waren niet helemaal tevreden dus uiteindelijk een mail gestuurd naar Tim van meubelvisie welke direct een afspraak heeft ingepland om de monteurs langs te laten komen.
Binnen 3 dagen stonden ze al voor de deur en hebben het netjes opgelost.
Ik heb weer een bank als nieuw.

Voor mij geen ander bedrijf meer!

14 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs heb ik meubelvisie ingehuurd om…

Onlangs heb ik meubelvisie ingehuurd om mijn hoekbank grondig te laten reinigen en de vullingen van mijn zitkussens te laten vervangen, en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat!

De medewerkers waren uiterst professioneel en namen de tijd om alles nauwkeurig uit te leggen. Na de reiniging zag mijn bank er weer als nieuw uit, zonder vlekken of geurtjes – werkelijk fantastisch! De nieuwe kussenvulling geeft bovendien een heerlijke zitervaring, precies zoals ik het wilde. De kwaliteit van het werk is echt top en de service van Meubelvisie heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Ik raad meubelvisie dan ook van harte aan aan iedereen die zijn meubels een opknapbeurt wil geven!

Dankjewel tim bouwsma voor de goede service!

8 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van A tot z perfect geholpen.

Van A tot z perfect geholpen.
Mijn meubels compleet laten restaureren.
Nieuwe vullingen en nieuwe stoffering.

Meubekvisie, bedankt voor alles

14 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Neem alles op wat je bespeekt

UPDATE 16 OKTOBER
Veel blabla. 0 oplossingen.
Daden spreken. Woorden niet!
En ik eis dat de leugens dat jullie wel maar ik niet wil oplossen worden ingetrokken!!!!!

Na de reactie:
STOP MET LIEGEN!
JULLIE HEBBEN NIET DE COMMINUCATIE VOORTGEZET
ELKE PUBLIEKELIJKE REACTIE BEWIJST JULLIE LEUGENS
DE FEITEN BLIJVEN FEITEN. JULLIE ZIJN DE NIET WILLENDE PARTIJ.
NA JULLIE LETTERLIJKE WOORDEN NIETS TE KUNNEN BESLOOT IK PAS OPENBAAR TE GAAN.
IK LAAT ME NIET WEER INTIMIDEREN. EN GA NIET MEE IN JULLIE ONZIN. DE TWEE GEZICHTEN TRAP IK NIET MEER IN. JULLIE HEBBEN ALLE KANSEN GEHAD. 1 STER BLIJFT.

Eerder een uitgebreide review geschreven. Nadat ze zelf de communicatie ivm meerdere klachten hadden afgekapt.
Echter gebruikte het bedrijf deze om openbaar te liegen en te proberen zich als welwillend voor te doen.

Terwijl ondertussen 0 reactie op de mail komt.
Echter was het verhaal daardoor te lang geworden.
En ik werk NIET mee aan deze poppenkast.

Dus een nieuwe poging. Met alvast de woorden: ik ga hier NIET op reactie in. Want daden spreken. Geschreven woorden niet.

Kort:
- mijn bank was doorgezakt. Volgens Tim was nieuwe vulling de oplossing.
- toen ze kwamen gaf ik aan dat het probleem volgens mij ook zat in het inzakken van de bank in het midden.
- dat zou met goed afstellen ook opgelost worden.
- Probleem 1: ophaal en breng adres was verschillend ivm verhuizen. Dat staat zelfs op de werkbon!
Echter bleek dat dat niet helder was ???
En ik moest langer wachten want route kon niet aangepast worden...
Eigenlijk was dat probleem 1B, want de bank zou meegenomen worden, echter namen ze alleen de zittingen mee. Waardoor ik extra kosten met verhuizen had.
- compensatie zou korting zijn en een bis bloemen. Laatste echter nooit ontvangen!
- nadat de zittingen geplaatst waren merkte ik dat de bank naar het midden afloopt. Dit is meetbaar en ik heb de foto's gestuurd.
- kwamen 2 monteurs. Samengevat: monteur vond de bank goed zitten. Dus het was mijn beleving....(terwijl het duidelijk meetbaar is).
Dit bezoek liep ernstig uit de hand. Omdat maar gezegd bleef worden dat het mijn beleving was. En er steeds smoesjes werden verzonnen ipv bv gemeten werd of geluisterd.
En toen de monteur met wijzende vinger voor me stond heb ik mijn eigen huiskamer verlaten om escalatie te voorkomen.
Daarop zijn ze gegaan.
- in de mail kwam steeds een foutieve samenvatting.
En als laatste: we gaan alleen op wat zwart op wit staat af en kunnen niets doen. Waarmee ze dus aangeven: pech mevrouw. We sluiten deze cases.
- daarop maakte ik een review. Waarna ze als antwoord hier WEER aangaven dat het mijn beleving is. In dit geval ivm de communicatie...
En een onjuiste weergave gaven van de feiten.
- ook tot 2x toe gaven ze hier aan op te willen lossen als ik dat wilde.
Echter nog steeds 0 op de mail.
Woorden puur voor de buitenwereld dus.

Mijn advies aan iedereen: ga NIET met ze in zee.
Doe je het toch: neem ALLES op. Zodat je bewijs hebt.
Want ze nemen geen verantwoordelijkheid, luisteren niet, beweren dingen die niet kloppen, en verschuilen zich dan achter: moet zwart op wit staan. En als klap op de vuurpijl is de klant 'gek'. Het is de klant zijn beleving. Dat is puur gaslighting.
Ik kan niet eens omschrijven hoe geïntimideerd ik me voelde na het laatste bezoek. En hoe geschokt ik ben met hoe ze hiermee omgaan. Tot en met keihard liegen publiekelijk om hun verantwoordelijkheid te ontlopen en de klant als fout af te schilderen.
Daarom ga ik ook niet meer in op een eventuele openbare reactie. Want san wordt het een rare vervelende discussie. Dat is ook niet de bedoeling achter een review site. Ik heb bewijzen. En ben bereid verdere stappen te zetten als ze hier op deze manier mee doorgaan.

Maar voor iedereen: ga niet in zee. En wil je dat wel (de vulling was prima, de service en communicatie waardeloos) neem alles op!

3 oktober 2024
Logotyp för meubelvisie.nl

Svar från meubelvisie.nl

We willen nogmaals benadrukken dat het absoluut niet onze intentie is om je het gevoel te geven dat we niet willen luisteren of dat we leugens verkondigen. Het spijt ons oprecht dat het vertrouwen volledig is geschaad en dat je je zo voelt na onze eerdere pogingen om dit op te lossen. Wij respecteren jouw ervaring en begrijpen dat je teleurgesteld bent in hoe het proces is verlopen.

Het is duidelijk dat de communicatie niet goed is gegaan, en we willen nogmaals onze excuses aanbieden voor de impact die dit op je heeft gehad. We hadden gehoopt samen tot een oplossing te kunnen komen, maar begrijpen dat je besloten hebt het hierbij te laten.

Hoewel je ervoor kiest om niet verder in gesprek te gaan, willen we benadrukken dat we geen kwaad in de zin hebben gehad en altijd bereid waren om naar je te luisteren en mee te denken. Mocht je ooit van gedachten veranderen, dan staan we nog steeds open voor dialoog.

reactie eerdere feedback
We betreuren ten zeerste dat je je zo onbegrepen hebt gevoeld door onze communicatie en service. Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om je te frustreren of je het gevoel te geven dat we niet naar je luisteren. We begrijpen dat je boos en teleurgesteld bent, en we willen nogmaals onze excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die je hebt ervaren.

We willen geen onduidelijkheid laten bestaan: we erkennen dat er in dit proces fouten zijn gemaakt. Het laatste wat we willen, is overkomen alsof we je klachten niet serieus nemen. We betreuren het dat eerdere pogingen om met je in contact te komen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd en dat de communicatie hierin is vastgelopen. Onze intentie is altijd geweest om een oplossing te vinden, maar we begrijpen dat dit proces tot nu toe niet goed is verlopen.

Het is goed om te horen dat je tevreden bent over de vulling van de bank, maar we realiseren ons dat de service en communicatie niet op het niveau waren dat je had mogen verwachten. Dit is iets waar we zeker van willen leren en verbeteren.

Als er punten zijn die nog niet correct zijn opgepakt, willen we dit graag rechtzetten. We willen benadrukken dat wij geen gaslighting of andere vormen van manipulatie goedkeuren of ondersteunen. Ons doel is altijd geweest om te zorgen dat onze klanten zich gehoord en gerespecteerd voelen.

Hoewel je aangeeft geen verdere reacties te willen en niet op een openbare discussie zit te wachten, blijven we beschikbaar mocht je alsnog in gesprek willen gaan om tot een oplossing te komen. We respecteren uiteraard je keuze en zullen geen verdere stappen zetten als je dat niet wenst. Mocht je echter van gedachten veranderen of openstaan voor een constructief gesprek om dit recht te zetten, dan staan we daar nog altijd voor open.

Nogmaals, het spijt ons oprecht dat dit zo is verlopen, en we willen alsnog een afspraak maken om naar je probleem te kijken en oplossing daarvoor zoeken, mocht je daar interesse in hebben.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Is meubelvisie.nl een scam?

Een forse opdracht, ter waarde van ruim 800 euro aan Meubelvisie.nl gegund in dec 2023.
De opdracht bestond uit
1. Schoonmaken Perzisch Tapijt
2. Vernieuwen vullingen van zitbank
3. Schoonmaken Bank.
Geen van deze zaken is fatsoenlijk uitgevoerd.
Tapijt werd zgn gereinigd met een spuitfles enzymatische tapijtreiniger.
Complete flauwekul, het had geen enkel effect.
De kussens werden eerst gevuld met de "beste vulling" in het assortiment.
Het was alsof je op beton ging zitten.
Onmiddellijk terug laten meenemen om te vervangen door zachtere vulling.
Na een maand! kwamen die kussens terug en zitcomfort is nu volledig verkloot en slechter dan voor de behandeling. De bank moet nu vervangen worden.
De bank was ook niet schoongemaakt overigens.
Reactie van het bedrijf op onze klacht was arrogant en cynisch.
GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE, IS MIJN ADVIES.

DE ONDERSTAANDE REACTIE VAN MEUBELVISIE.NL, DIE ZELFS DE PRIVACY SCHENDT, ZEGT VEEL ZONIET ALLES OVER DIT BEDRIJF.
TRIEST EN TREURIG.

29 februari 2024
Logotyp för meubelvisie.nl

Svar från meubelvisie.nl

Geachte heer van Dalen en mevrouw Flohil,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Wij betreuren het ten zeerste dat u niet tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden, en we nemen uw feedback zeer serieus. Echter, na zorgvuldige evaluatie van de situatie, erkennen we dat er enkele misverstanden zijn ontstaan omtrent de verwachtingen en de uitkomst van onze diensten.

Ten eerste, het reinigen van uw Perzisch tapijt werd uitgevoerd met een effectieve methode die algemeen wordt erkend voor het verwijderen van vlekken en geuren zonder de tapijtvezels te beschadigen. We verzekeren u dat dit proces volgens professionele standaarden is uitgevoerd. Het is jammer dat u uw ontevredenheid niet bij ons heeft gereclameerd voordat u het probleem op een andere manier heeft opgelost.

Wat betreft de vulling van uw zitbank, onze keuze voor de "beste vulling" was gebaseerd op zowel kwaliteit als duurzaamheid, wat normaal gesproken bijdraagt aan een beter zitcomfort. Wij begrijpen dat comfort subjectief kan zijn en het spijt ons dat de vulling niet aan uw comforteisen voldeed. Na uw opmerkingen hebben we prompt gereageerd door de vulling te vervangen met een zachtere variant, zoals door u verzocht maar tegen ons advies in.

Ook willen we benadrukken dat de schoonmaak van de bank is uitgevoerd volgens de hoogste normen. Mocht er een gebied zijn dat naar uw mening niet goed is schoongemaakt, dan staan wij uiteraard open voor verdere inspectie. Ondanks dat u dit pas vier maanden na reiniging kenbaar heeft gemaakt.

De communicatie van onze kant was bedoeld om duidelijk en direct te zijn, en het spijt ons als dit overkwam als arrogant of cynisch. Dat was zeker niet onze intentie, en wij streven ernaar om altijd respectvol en professioneel te communiceren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima communicatie, afwerking en aflevering

Ons bankstel was na anderhalf (!) jaar zo erg doorgezakt dat we genoodzaakt waren dit te laten verhelpen. We vonden Meubelvisie op internet en hebben contact gezocht. Ieder mailtje dat je stuurt wordt vrijwel direct beantwoord. Zelfs op zondag.......

We hebben 2 opties gekregen: bijvullen op de bestaande vulling of helemaal vervangen (advies). We hebben het op hun advies geheel laten vervangen. Het resultaat is ernaar. Een stevige zit, zeker vergeleken bij de doorgezakte versie. Je ziet er helemaal niets van aan de buitenkant dat Meubelvisie iets heeft gedaan. Het ziet er keurig uit allemaal. We verwachten er de komende jaren veel plezier van te hebben.

De serviceverlening is in ieder geval uitstekend, zowel in communicatie als het herstellen en de aflevering van het bankstel.

17 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke mensen en snel de klus…

Vriendelijke mensen en snel de klus geklaard ! Ze moesten 2 veren in mijn zitbank vervangen wat snel en moeiteloos is gedaan. Ze vragen geen hoofdprijzen en leveren netjes werk af. Ik zeg als je een goede reperateur zoekt dan moet je bij meuebelvisie zijn !

19 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aanvaarden geen aansprakelijkheid voor gemaakte schade

Met ophalen van de meubelen door twee medewerkers een behoorlijk kras in de houten vloer gemaakt. Medewerker maakt foto en geeft aan het op te zullen lossen.
Wij hebben gemaild naar meubelvisie, met foto's, om hen formeel aansprakelijk te stellen. Daarop bracht een boze medewerker de meubels terug want hij was er klaar mee.

Ontvangen mail:
Goedendag,
Denk dat het verhaal toch wat anders is en wij hebben sterk het idee dat ons wat in de schoenen geschoven wordt wat daar niet thuishoort.Dat is ook de reden dat wij geen opdracht meer voor u wilde uitvoeren.

Wij hebben geen kras veroorzaakt in uw vloer desondanks wilt u ons daarvoor toch verantwoordelijk houden.
Het is niet mogelijk voor ons verantwoordelijkheid te nemen voor iets  dat wij niet veroorzaakt hebben.

Ons antwoord:
Heel bijzonder dat de aansprakelijkheid nu niet aanvaard wordt. Jullie hebben wel degelijk de kras in de vloer veroorzaakt. Onder de poot van de bank zat antikrasvilt maar door het kantelen van de bank bij het meenemen door jullie medewerkers kwam een scherp stuk van de zijkant van de poot onbeschermd op de vloer en veroorzaakte de kras.

Als de bank was opgetild of op een deken was gezet om te schuiven dan was er niets aan de hand geweest.
Eén van de medewerkers gaf aan dat hun fout was en dat ze het zouden oplossen. Hij nam een foto met zijn telefoon van de kras.
Nu wordt dus ontkend dat jullie de kras hebben veroorzaakt.
Wat jammer dat jullie je verantwoordelijkheid weigeren te nemen en zo met jullie klanten omgaan.

LET OP: ze zijn niet aangesloten bij een geschillencommissie voor de meubelbranche. Verwijzen in de voorwaarden naar een mediator en de rechter.

7 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.