Hotel Menstrup Kro Omdömen

‱
TrustScore 2.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Meget fin revy aften med god mad og sĂžde tjener😀Den gammel kro er sĂ„ hyggelig med alle de fine gammel ting og alt er holdt i gammel fin stil 😀sĂ„ hvis man Ăžnsker en kro i gammel stil er det alle peng... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Min 70Ärs fÞdselsdag blev helt fantastisk. Maden var super lÊkker og fik stor ros af mine gÊster mellem 2 - 79 Är med. Servering i top - der manglede ingenting - og ligesom resten af personalet imÞdek... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Intet levede op til forventningerne. Kroen er gammel og slidt, vÊrelserne lugter og fjedrene i sengene borer sig op i kroppen, nÄr man ligger i dem. Revy middagen var helt elendig
.intet menu kort,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Vi havde bestilt et handicap vÊrelse til kÞrestols bruger. Vi fik et vÊrelse nr,204 hvor badevÊrelset var sÄ lille at det var umuligt at komme pÄ toilettet eller benytte brusekabinen ,vi kunne heller... Se mer

Företagsinformation

1. Hotell
  2. ocksÄ i
  3. Dansk restaurang
  4. Evenemangsutrymme
  5. Möteslokal

Skrivet av företaget

Leder du efter et klassisk ophold fyldt med charme? Velkommen til Hotel Menstrup Kro! Dette ĂŠldre hotel fra Ă„r 1693, beliggende i landlige omgivelser nĂŠr NĂŠstved pĂ„ SydsjĂŠlland, er indbegrebet af ĂŠgte dansk krostemning, hvor der stadig holdes fast i de gamle traditioner. Igennem to Ă„rhundrede har den Kgl. Privilegeret kro, vĂŠret tradition for krohold og gĂŠstgiveri i den gamle bindingsvĂŠrkskro og hotellet emmer af charme og karakter. Med altid imĂždekommende personale, en dejlig rosenhave, hvor man kan nyde solens strĂ„ler, samt en indendĂžrs swimmingpool, er Hotel Menstrup Kro det oplagte valg til en dejlig hoteloplevelse. Hotellet er ogsĂ„ samlingsstedet, for livets fester, med flere kursusfaciliteter og selskabslokaler til alle begivenheder. I efterĂ„ret er der ekstra liv pĂ„ hotellet, hvor den Ă„rlige Menstrup Revy lĂžber af stablen. PĂ„ Hotel Menstrup Kro strĂŠbes der efter skabe et spisehus, som er omvejen vĂŠrd; kĂžkkenet er inspireret af danske madtraditioner fra ”De Gode Gamle Dage”. Vi glĂŠder os til at vĂŠre din base, for din tur til skĂžnne SydsjĂŠlland.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 42 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

24 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Havde booket 5 overnatninger

Havde booket 5 overnatninger. Dagen fĂžr fik vi en kode til dĂžren. Da vi ankom var kroen lukket, og der var ingen der tog tlf. Godt at vi har venner i nĂŠrheden som vi kunne overnatte hos.

23 januari 2022

Har véret til julefrokost den 3/12-21

Har vÊret til julefrokost den 3/12-21 med mit firma inklusiv overnatning. Maden var kedelig, og oversteget / kogt, andesteg var tÞrstegt, selv bacon til den lune leverpostej havde fÄet rigeligt tÊsk. Risalamande var der nogle klumper i som vÊret svÊre at identificere, tror mÄske i bedste fald det var klumper af ris, men kunne ogsÄ vÊre husblas. VÊrelset lugtede af kloak, som det ikke havde vÊret brugt i lang tid. Sengen var ok at sove i. TÊnker ikke at jeg vil benytte mig af Menstrup kro igen.

4 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

SamlebÄndskro tÊt pÄ 0 stjerner.

SamlebÄndskro tÊt pÄ 0 stjerner.
Vi valgte stedet fordi vi havde en smartbox der var ved at lÞbe ud og det var det eneste ledige pÄ SjÊlland. Nu forstÄr jeg hvorfor.
Vi er vandt til at at tage pÄ overnatning, alt mellem 5stjernet hoteller og shelter og vandrehjem som Danhostel. Alle former for overnatning slÄr denne oplevelse.

FÞrstehÄnds indtrykket er skidt. Vi er itvivl om sted er er lukket og kan ikke finde en eneste der ser ud til at ville byde os velkommen. Endelig finder vi tjek ind og fÄr anvist et vÊrelse der mÄske er klar. VÊrelset er klar men vejen dertil gÄr gennem beskidte, slidte og uhumske gange med gule lofter og billeder der hÊnger skÊvt. Vi trÊder bÄde pÄ en kapsel og en elastik og der hÊnger spindelvÊv fra loftet flere stedet. Vi gÄr pÄ opdagelse efter poolen men ombestemmer os. Af flere grunde. Men spÞrgsmÄlet er "hvorfor prÞver man ikke at gÞre det bedre?"

Inden maden drÞmmer vi om at sidde og nyde en kaffe eller Þl men vi er seriÞst itvivl om hvor vi skal gÄ hen. Vi finder et lille rum med 2 sofaer og slÄr os ned men vi skal ind i restauranten og bestille. Vi fÄr nogle Þl til 75kr stykket og opdager de er stue temperatur sÄ jeg beder om et glas med isterninger. Her er der ingen tjener der tilbyder at skifte den ud eller undskylde. Jeg fÄr et glas med is. Ingen salg af nÞdder oliven eller knas. Øv
VÊrelses toilettet lugter, lig resten af kroen, skarpt af mug og vandskade. Den ene seng er dÄrligere end at sove pÄ gulvet.

Til middagen er det tydeligt hvor de tjener pengene. Kedelig mad uden smag eller karakter, samlebÄnds stilen og vildt dyre drikkevarer. En sodavand 60kr!!
Til forret hÞnsesalat.....retten er ikke pÄ menukortet og jeg forbinder det absolut med en frokost ret. KÞd, sovs og kartofler og kogte gulerÞdder til hovedret. Det kunne spises men smagte ikke af noget. Desserten -Êbler pÄ 3 mÄder var god men der var kun 2 slags Êbler....og sÄ lidt brombÊr. Men god! Som det eneste lyspunkt pÄ dette slidte sÞrgelige sted.
Toiletterne i restauranten mangler papir pÄ alle 3 toiletter og hÄndklÊderne ligger pÄ gulvet og pÄ vasken.

Kun tjeneren der indrÞmmer at hun ikke ved hvordan man Äbner en cava, smiler ved henvendelse. Jeg kan heldigvis selv Äbne den og hun gÞr hvad hun kan og smilet er vÊrdsat og pÄskÞnnet.
Restauranten lukkede kl.21 Det var en lĂžrdag aften. Meget mĂŠrkeligt.

Nej vi kommer ikke igen og det bĂžr ingen andre heller.
SÄ mÄske stedets ejer vil stramme op for dette er grov udnyttelse af folks pengepunge

21 november 2021
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har vÊret pÄ overnatning med mad og

Har vÊret pÄ overnatning med mad og revy. Folk virkede glade for revyen, maden var ikke noget at rÄbe hurra for og det var som om man havde glemt vores bord lÊnge efter kartofler og sovs var sat pÄ bordet. Kartoflerne var der til gengÊld rigeligt af og de smagte fint sÄ vi sultede dog ikke.
Der var en generel mangel pÄ rengÞring pÄ hele hotellet. BÄde vÊrelset og gangarealerne var fyldt med edderkoppespind og snavs i alle hjÞrner. Toiletter med tydelige klamme tilkalkede kummer. Og ved morgenmadsbuffeten var overfladerne urene og gulvet sÄ klistret at stod man stille pÄ det sad man fast.
Ikke et besĂžg vĂŠrd.

7 november 2021

dejlig oplevelse

alle tiders oplevelse den 16.10.21, et selskab pÄ 16 personer alle var godt tilfredse god mad god revy og god morgenmad og alle tiders personale, vi kommer sikkert igen
hilsen anni

3 november 2021

Svar frÄn Hotel Menstrup Kro

Mange tak for den dejlige anmeldelse.
Vi glĂŠder os til at byde jer velkommen en anden gang.

Hilsen Lasse

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Vi ved ikke hvor de negative géster har

Vi ved ikke hvor de negative gÊster har opholdt sig, men vi, 9 personer og en stuvende fuld sal, fik en bragende god revy med et 3 mands orkester der spillede uovertruffent, kan mÄle sig med Circusrevyen pÄ Bakken, en revy menu som andre mÄ misunde, flinke personaler, rigtig god morgen buffet, at hotellet er lidt slidt hvad betyder det nÄr man fÄr en god service, vi var da klar over vi ikke spiste pÄ Noma eller overnattede pÄ Angleterre
Godt gÄet
Kim og Connie Mertz

30 oktober 2021

Slidt og trét

Jeg har som en tidligere har skrevet heller ikke meget positivt, at sige om Menstrup Hotel. Det er slidt og trÊt og trÊnger til bÄde rengÞring og udluftning. Havde vÊrelset haft samme standard, som gang arealer var jeg taget et andet sted hen. Gulvet ved morgenmadsbuffet var, sÄ klistret at skoene sad fast. Maden var ok og personalet sÞde og venlige. Ps. Lidt underligt der kun svares pÄ positive anmeldelser.

28 oktober 2021

SkÞn oplevelse pÄ Menstrup Kro d

SkÞn oplevelse pÄ Menstrup Kro d. 23.10.2021. Vi var en gruppe pÄ 25 personer, som tog til Menstrup Kro, for at opleve Ärets revy. Personale er utroligt serviceminded. Maden fantastisk, og revyen professionel. Helt klart en tur som skal gentages.

27 oktober 2021

Hej Jens,

Mange tak for den dejlige anmeldelse. Vi glĂŠder os til at byde jer velkommen igen.

Rammerne hos Menstrup er forfĂŠrdelige

Rammerne hos Menstrup er forfĂŠrdelige. Åbenlys skimmelsvamp der ikke udbedres. Ekstremt dĂ„rlig indeklima overalt.
Maden kedelig og smagslĂžs og hĂŠnger slet ikke sammen med prisen.
ImĂždekommende personale, men kan slet ikke stĂ„ mĂ„l eller redde den usle stand som hele kroen reprĂŠsenterer. ( utroligt man ikke har brugt en corona lockdown pĂ„ 1œ Ă„r til at optimere stedet. MĂ„ vĂŠre et tegn pĂ„ det sidste mĂžnt skal vrides ud af konceptet. )
Det vĂŠrste sted jeg har oplevet og overnattet i DK

16 september 2021
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Slidt hotel, men hyggeligt.

Slidt hotel, men hyggeligt.

VÊrelset var okay, men sengetÞjet havde pletter og der var noget der var eller mindede om skimmelsvamp pÄ badevÊrelset. Ikke sÄ fedt.

Personalet var rigtig sÞde, undtagen kÞkkenpersonalet. De var ret sure/negative i deres attitude hvis man henvendte sig til dem. Det var ikke sÄ rart.

Morgenmaden var ikke nogen gourmet oplevelse, men der var lidt af det hele.
Frugten sÄ ikke frisk ud. De scrambled eggs var brÊndt pÄ og rundstykkerne var kedelige og almindelige fra fx netto. Ingen grove imellem, kun hvide.

Vi sÄ revyen og den kan varmt anbefales.
Maden var ikke det vilde, men okay.

Swimmingpoolen var ogsÄ okay, men ikke rengjort. Der lÄ sand og blade pÄ bunden.

Hvis vi kommer igen, sÄ er det for at opleve revyen. Det bliver ikke pÄ et almindeligt ophold.

13 september 2021

Hej Anja,
Tak for jeres feedback.
Med Ăžnsket om en god dag,
Mvh. Tine //Menstrup Kro

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi har lige set revyen det var kanon

Vi har lige set revyen det var kanon virkelig pengene vĂŠr god mad og sĂžd betjening i det hele taget et dejlig sted

11 september 2021

Hej Wira,
Tak for jeres feedback.
Det glĂŠder os at i havde en god aften.
Tine //Menstrup Kro

Rigtig god oplevelse

Vi var 2 par afsted pÄ en deal, og har kun ros tilovers. Alt klappede, maden var rigtig god og vi havde tilkÞbt vin og Þl ad libitum til maden som ogsÄ fungerede fortrÊffeligt. Det bedste var dog et helt igennem serviceminded, venligt og humoristisk personale. Det betyder rigtig meget for ens velbefindende. Anni

6 september 2021

Svar frÄn Hotel Menstrup Kro

Tusind tak for jeres dejlige feedback.
Rikke//Receptionen.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Et tilfredsstillende besÞg pÄ Menstrup Kro.

Vi er fire par, som netop er vendt hjem fra et todages ophold pÄ Menstrup Kro. Det har vÊret et fint ophold med pÊne vÊreler m.m., og rengÞringen var helt OK. Maden var meget tilfredsstillende, men rÞdvinen var ikke noget at skrive hjem om. Hvidvinen var hekt OK. De store halvliters fadÞl var helt pÄ toppen. Personalet var meget flinke og forstÄende. Alt i alt et dejligt sted at vÊre i et par dage.
Allan Jensen

14 augusti 2021

Hej Allan.
Vi er glade for i havde et dejligt ophold.
Vi hÄber at se jer igen.
Mvh Rikke// Receptionen

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Var der pÄ et ophold mad var der ikke

Var der pÄ et ophold mad var der ikke meget af og drikker var kom der ikke meget af vÊrelser var ikke rengjort

12 augusti 2021

Hej SĂžren,
Vi er meget kede af jeres oplevelse.
Det har vĂŠret en fejl at vĂŠrelset ikke har vĂŠret klar til jer ved ankomst, hvilket vi beklager meget.
vi plejer ikke at have problemer med mĂŠngden af mad og drikke og skulle dette dog ske alligevel, er man er altid velkommen til at henvende sig til tjenerne.
Endnu engang beklager vi at opholdet ikke levede op til jeres forventning.
Med Ăžnsket om en god dag.
Mvh. Tine //Receptionen

Øv en kedelig oplevelse

Øv en kedelig oplevelse. Kom idag og selve omgivelserne virker som om at det er ved at lukke ned. UdendĂžrs arealerne er overhovedet ikke holdt, det bĂŠrer tydeligt prĂŠg af at det ikke vĂŠgtes sĂŠrlig hĂžjt. Vi har taget 2 dage med middag fĂžrste aften .SjĂŠldent har vi fĂ„et sĂ„ kedelig mad. BĂ„de laksen til forret og den stegte kylling var simpelthen sĂ„ tĂžr, grĂžntsagerne var dejlige al’dente , bare synd at knivene var sĂ„ slĂžve at det nĂŠrmest var umuligt at skĂŠre over(godt man havde klĂžr fem ) Ekstrem synd at det ikke er muligt at sidde udenfor og spise, nĂ„r nu det er sommer. Der var meget varmt og indlukket i restauranten .Selve vĂŠrelset er okay pĂŠnt og rent men desvĂŠrre ikke med krostemning overhovedet.

9 augusti 2021

Hej Betina,
Vi er kede af at jeres oplevelse ikke levede op til jeres forventning.
Vedr. maden er jeg ked af at I havde en kedelig oplevelse med dette. Hvis maden ikke lever op til det forventede, skal man endelig tage fat i vores tjenere, sÄ kan de hjÊlpe.
Vi har desvÊrre kun de fÄ siddepladser udenfor, som stÄr foran kroen i sommerperioden.
Endnu engang er vi kede af at i ikke havde en god oplevelse med jeres ophold.
Tine //Receptionen

Lige kommen hjem fra 3 dags ophold pÄ

Lige kommen hjem fra 3 dags ophold pĂ„ denne hyggelige gl kro. Blev modtaget af venligt og smilende personale. PĂŠne vĂŠrelser med gode senge og pĂŠnt rent. LĂŠkker morgen buffet og meget fin a la carte til aften. Betjeningen af hurtig og venligt personale 👍😀. Dog kunne der godt bruges en havemand til det udendĂžrs, det manglede der 😏. VH Lone og JĂžrgen

6 augusti 2021

Hej Lone & JĂžrgen,
Tak for jeres feedback.
Det glĂŠder os at I har haft en godt ophold.
Med Ăžnsket om en god dag.
Mvh. Tine /Receptionen

menstrup kro pil opad

Vi lige kÞrt fra menstrup kro, super oplevelse med fantastisk og skÞn a la carte aftensmad, lÊkker morgen buffet, fint vÊrelse, dejlig og hyggelig pool omrÄde, dejligt omrÄde og venligt personale sÄ alt i alt en helt fantastisk oplevelse til en god pris, sÄ ihvertfald pÄ gensyn Mvh Jan og Pernille

29 juli 2021

Hej Pernille og Jan.
Tak for jeres sĂžde indlĂŠg, og fordi i gav jer tid til at skrive.
PÄ forhÄbentligt gensyn.
Mvh. personalet pÄ menstrup.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer