Fantastisk service når man skal bruge det helt rigtig farve slips til en ungmand og ekspres levering bestilt fredag efter Kr.Himmelfart fik leveret i dag via DAO i dag lørdag I burde få mindst ⭐️⭐️⭐... Se mer
Företaget har svarat
Har kun godt at sige.... Overskueligt - effektivt - god tone ... det gik så fint med at bestille. Bekkræftelse og levering gik hurtigt og så kom den lille, fine og “miljøbevidste” æske. I den ligger m... Se mer
Företaget har svarat
Tilfreds! Jeg bestilte en slipsenål hos Men's Classics og fik hurtigt varen leveret til postkassen. Jeg er dog lidt usikker på kvaliteten af selve slipsenålen - men det er vel hvad man kan forven... Se mer
Företaget har svarat
Pakke ikke leveret før i spørg om jeg vil bedømme jer
Företaget har svarat
Men's Classics er en dansk virksomhed, som leverer alt inden for accessories til den klassiske mands garderobe. Vores udvalg af produkter dækker bl.a. over flotte ure, solbriller, læderbælter, stilfulde slips og butterflies samt diverse tilbehør som slipsenåle og manchetknapper. Alt dette i en høj kvalitet og til en fornuftig pris! Vores accessories er minimalistisk i sin stil, idet Men's Classics netop har fokus på enkeltheden i den mandlige garderobe.
Kaltoftevej 24, 7000, Fredericia, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig levering og rigtig lækkert produkt.

Svar från Men's Classics
Hurtig levering og varen levede op til forventningerne.

Svar från Men's Classics
Efter mange forsøg har endelig fundet en maske behagelig at have på og i øvrigt hurtigt levering 👍

Svar från Men's Classics
jeg er ikke tilfreds. bad om største mundbind og de tilsendte passer ikke til mit grødhoved

Svar från Men's Classics
Hurtig levering og skarpe priser!
Jeg har nu to gange bestilt ved Men's Classic. Begge gange har der væres lyn hurtig levering. Priserne er skarpe og fragten virkelig billig også.

Svar från Men's Classics
Men's classics har en rigtig god hjemme side og leve op til deres forventninger, der for giv jeg dem fem stjerner for deres produkter

Svar från Men's Classics
Fin service hurtig levering meget overskueligt at finde produkterne

Svar från Men's Classics
Jeg har flere gange købt ved Men’s Classics, det fungerer upåklageligt og produkterne er af god kvalitet, kæmpe ros herfra
- Jeppe

Svar från Men's Classics
Jeg oplevede super service og hurtigt levering på min ordre

Svar från Men's Classics
Super tilfreds og levering til tiden og fantastisk positiv dialog med svar på alt hvad man spørger om. Kan helt sikkert anbefales

Svar från Men's Classics
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.