Top service! Het was al een tijdje geleden dat ik mijn bestelling geplaatst en geleverd had gekregen. Door omstandigheden niet eerder in de gelegenheid geweest om bestelling uit te pakken en dus te... Se mer
Det här tycker kunderna
Sint heeft een lijstje met een schootkussen gekregen, en wilde deze geven. Maar waar kan je deze kopen, en heeft toen door heel veel winkels gelopen. Nergens kon hij deze vinden, daarom maar... Se mer
Had een automatische zeepdispenser besteld van volgens recensies een goed merk. Na een half jaar gebruik was het schroef deel afgebroken en kon het pomp deel niet meer vastschroeven op het zeepreservo... Se mer
Te laat geleverd . Bij het openen van het pakket ; - foute inhoud: smiley werd besteld, maar lachend kakske in de levering. - de verpakking volledig beschadigd en al open: onmogelijk om nog al... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
MegaGadgets verkoopt originele gadgets en kado's in elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of je wilt je zelf verwennen, bij MegaGadgets ben je altijd op het juiste adres!
Kontaktuppgifter
Loosduinseweg 373H, 2571 AE, Den Haag
- +31 (0)70 311 05 25
- klantenservice@megagadgets.nl
- www.megagadgets.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Service met een grote S.
Bijzonder fijn bedrijf om zaken mee te doen. De eerste zending was kapot, gelijk een vervanging gestuurd. Perfect opgelost, hele goede service. Dankjulliewel.
Vreselijk bedrijf!
Het is ongelooflijk hoe dit bedrijf met klanten omgaat. Product niet ontvangen. Nu wordt moeilijk gedaan over het terug storten van mijn geld. Ze leggen het probleem bij PostNL neer maar ik mijn geld terug ho maar. Eerste willen ze schriftelijke verklaring met handtekening wanneer ik dat heb gedaan is dat toch weer niet akkoord
Everything is confusing about the…
Everything is confusing about the website I spent an hour trying to buy something gave up couldn't find the bathroom saver saw on Temu looks small gotta buy 3 tier or double width how u show ig on tic toc that's how it should be displayed to buy
Bestelling geplaatst op een zondag
Bestelling geplaatst op een zondag, dinsdag ontvangen.
Denigrerend, klantonvriendelijk, zeer onprofessioneel!
De website vermeldt in een oranje en in het oog springende kader “voor 22:00 besteld, morgen in huis”. Dit klopt niet, aangezien het pakket pas 4 dagen later geleverd wordt. Dit maakt tevens een oneerlijke handelspraktijk uit aangezien het consumenten misleidt. Het zet consumenten immers aan een aankoop te doen, die ze op basis van juiste leveringsinformatie nooit hadden gedaan.
Wanneer dit aangekaart wordt en om terugbetaling wordt verzocht (wat overeenkomstig het Europese consumentenrecht inderdaad de sanctie is die gekoppeld is aan een oneerlijke handelspraktijk), wordt dit geweigerd.
Wanneer ik vervolgens vermeld dat ik mijn rechtsbijstandsverzekeraar zal aanschrijven en klacht zal indienen bij de ECC, ACM en FOD Economie, antwoordt de klantendienstmedewerkster Rachel op een zeer denigrerende toon: “Wellicht moet u dan wel even bij uw rechtbijstands meneertje of mevrouwtje vermelden dat u met de aankoop akkoord met gegaan met onze algemene voorwaarden.” Elke klantendienstmedewerker zou voorts weten dat niet elk beding uit de algemene voorwaarden bindend is. Deze kunnen voor ongeschreven verklaard worden, indien ze onrechtmatig of oneerlijk zijn. Bijkomend staan de algemene voorwaarden ook los van de oneerlijke handelspraktijk. Het is tevens zeer onprofessioneel om op deze manier te spreken over juristen tewerkgesteld bij een rechtsbijstandsverzekeraar die met veel toewijding de belangen van hun verzekeringsnemers behartigen. Men kan altijd beleefd blijven en enig respect aan de dag leggen. Ik spreek mevrouw immers ook niet aan als “mevrouw het klantendienstmedewerkstertje”.
Ik vroeg om terugbetaling van €28,65. Een bedrijf dat klantvriendelijkheid echt hoog in het vaandel zou dragen, zou bijvoorbeeld voorgesteld hebben om de helft van het bedrag terug te betalen/een voucher te geven/.. Maar neen, dit bedrijf benadert klanten liever op een denigrerende toon en zoekt niet naar een middenweg. Ze stellen winstbejag boven klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Jammer, ik zal niet de enige klant zijn die ze verliezen.
Tête de clown
ERREUR !!!!!!
Je suis sincèrement désolé, mais je voulais donner un avis négatif pour le site Web MAVIGADGET, c’est une erreur de saisie, et non pas sur le site Web MEGAGADGETS à qui je n’ai jamais rien commandé.
Encore mille fois pardon pour cette regrettable erreur😱😞
Bien cordialement.
Bonjour
J’avais commandé une buse de tuyau réglable à haute pression, et j’ai reçu une tête de clown en gré.
Quelle farce !
De plus j’ai dû avoir plusieurs échanges pour convaincre qu’un lieu-dit n’a pas forcément de numéro pour la livraison.
En final échec total avec ce site.
A éviter.
China-rommel
Heb via Bol.com een "melting clock" (een zogenaamd Dali-klokje) gekocht. Leuk op de foto maar is goedkope China-rommel. Kan niet staan en hangt wiebelig. € 18 voor betaald. Dat is het bedrag absoluut niet waard. Terugsturen kan wel maar een antwoordnummer is niet te vinden. Dus zelf betalen. Slechte service.
Excuus, ik trek mijn boze woorden over de slechte service in. MegaGadgets liet weten dat een retour bij Bol altijd gratis is en dat het aankoopbedrag teruggestort zal worden.

Zit geen drank bij
Let er goed op dat er bij de giftsets met drank geen drank bijgeleverd zit. Dit staat niet (vermeld). Het is al vrij duur (de Bacardi jerrycan) maar zonder de drank is het gewoon afzetterij.
Firefly in a jar
Heb tot nu toe enkel goede ervaringen gehad, producten altijd netjes optijd. Ik ben alleen al ontzettend lang op zoek naar "firefly in a jar" die ik ooit eens via megagadgets gekocht heb, dus ik hoop dat ie ooit nog eens terug komt in het assortiment.
Super service
Super service! Er was een verkeerd product geleverd, heel snel werd het goede product gestuurd en ik mocht het andere houden! Geweldig.
Wat een slechte klantenservice. Update! Goed geregeld
Zojuist een email gehad van de klantenservice. Het massage apparaat wat ik een aantal maanden geleden aan mijn vriend cadeau had gedaan werkt niet meer naar behoren. De twee massage ballen zijn niet meer synchroon wat de massage pijnlijk maakt. De klantenservice vroeg om een filmpje. Gestuurd. En hun reactie: ik kan geen fout zien. Opnieuw nu geschreven dat we daar geen genoegen mee kunnen nemen. Heel vervelend als je als klant niet serieus wordt genomen en ze je af willen schepen met een mailtje.
Update. Inmiddels nog een keer contact gehad met de klantenservice. Nadat ze nogmaals gericht naar het filmpje hebben gekeken erkenden ze het probleem. En hebben ze een nieuwe toegestuurd.
Dat is service.
Super goede service
Super goede service, had een smart watch besteld als kado voor mijn zoontje, die bleek niet helemaal goed te werken helaas. Vervolgens contact opgenomen met klantenservice en werd direct geregeld en gelijk actie ondernomen ! Chapeau dat is hoe het hoort, en zo blijven de klanten vertrouwen houden in jullie en zullen weer terugkeren bij een eventuele volgende aankoop.
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling.
Achteraf toch nog een korting
Achteraf toch nog een korting verrekend.
TOP PRIMA SERVICE
Slechte klantenservice
Helaas was mijn cadeau al gegeven aan de jarige, en wilde ik mijn whiskey karaf retourneren naar megagadgets. Netjes gedaan binnen 30 dagen, retourformulier bijgevoegd, alles in originele doos en staat (want er is niets met het cadeau dus gedaan).
Nu ruim een maand later, 2 e-mails verstuurd en nog altijd 0 reactie op de mails. Geen geld terug ontvangen, geen contact te krijgen met de klantenservice. Waardeloze webshop dus!
Na het schrijven van deze review wel contact met de klantenservice gekregen en is het geld inmiddels terug gestort naar mijn rekening.

Svar från MegaGadgets
voor 22.00 uur besteld? De volgende dag niet in huis!
Ze beloven dit: vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dus niet :-(

Svar från MegaGadgets
Erg leuke gadgets verkopen ze
Erg leuke gadgets verkopen ze. Ieder jaar weer originele toevoegingen en de items vallen erg in de smaak als kerscadeautjes! 5 sterren.
Het kopen waard.
Beste lezer,
Mijn ervaring bij Megagadgets is erg bevallen. De producten die ik besteld krijg, krijg ik netjes 2 dagen na aankoop met een track en tracé. Verder had ik aangeven om bepaalde gadgets in te pakken en dat hebben ze echt prachtig gedaan. Dus kortom helemaal top!
Leuke hebbedingtjes, snel & correct
Shop met voornamelijk grappige hebbedingetjes, soms nog handig ook.
Sowieso een fijne shop om cadeautjes te zoeken voor vrienden en familie.
Meerdere keren al een bestelling geplaatst, altijd tevreden en er was één keer iets niet goed gegaan met de bestelling en dat is toen direct heel netjes opgelost.
Ik heb al op 21 oktober een cadeautje…
Ik heb al op 21 oktober een cadeautje besteld normaal komt die in 2 dagen Max.
Maar ik heb die items nog niet ontvangen.
Ik zou nooit iets meer van jullie bestellen ik krijg die bestelling niet en ook geen geld! vies van jullie!!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.