Vriendelijke mensen aan de telefoon, helaas zijn de benodigde stomamaterialen voor mijn bejaarde moeder nog nooit op voorraad geweest als ik ze bestel. Ook is nooit bekend wanneer de spullen weer wel... Se mer
Företaget har svarat
⭐⭐⭐⭐⭐ Ontzettend tevreden over Mediariva! 😊 Vanaf het eerste contact werd ik heel vriendelijk en prettig geholpen. Na het plaatsen van mijn bestelling werd alles snel geregeld en was de leveri... Se mer
Företaget har svarat
Na mijn operatie werd ik voor de nabehandeling door verwezen voor de nodige hulpmiddelen bij urineverlies. Op zich is dit niet ongewoon, maar nu, wat kon ik hiermee? In het ziekenhuis werd ik dus geho... Se mer
Företaget har svarat
Medireva levert steeds stipt op tijd en heeft in ieder geval voor mij, een compleet pakket hulpmiddelen.
MediReva gelooft dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis met de juiste begeleiding gestimuleerd kunnen worden om hun eigen veerkracht te vinden en de draad weer op te pakken. Wij hebben als doel om op de meest klantvriendelijke wijze en kwalitatief hoog niveau hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en de bijbehorende zorg te leveren tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst.
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Als er problemen zijn met een levering wordt je gebeld en zoeken ze met mij naar vervangende materialen.

Svar från MediReva
Omdat mijn moeder er heel veel baat mee heeft en alles altijd vlekkeloos verloopt 👌

Svar från MediReva
Makkelijk bestellen van producten. Zeer vriendelijke benadering door personeel bij telefonisch contact, waarbij je als klant centraal staat. Top!

Svar från MediReva
Bij meriva kun je eenvoudig bestellen, wordt zeer snel geleverd.
Heb je vragen, dan kun je bellen en je wordt vroendelijk en hehulpzaam te woord gestaan.
Alles wordt gelijk opgelost

Svar från MediReva
Klantvriendelijk, en als je vragen hebt nemen ze snel contant met je op om het op te lossen.

Svar från MediReva
MediReva is EXCELLENT👍De medische voeding is van zeer hoge kwaliteit, de snelle levering.
Outstanding👌voor de KLANTVRIENDELIJKHEID & SERVICE.

Svar från MediReva
Via de app van MediReva is het bestellen van een herhaling prima gegaan en bovendien snel ontvangen. Dus een tevreden klant.

Svar från MediReva
Ik kan online makkelijk bestellen.een herhaalbestelling.
Contact met medireva gaat prima.

Bestelling plaatsen; zeer eenvoudig
Snelle en correcte verzending

Svar från MediReva
Professionele en efficiënte telefonisch support betrouwbare en snelle levering … duidelijke website en eenvoudig bestelling te plaatsen via de web site

Svar från MediReva
18 jaar bestel ik via de website zonder problemen stoma- en wondzorg materialen. Sinds 3 jaar geeft het bij elke bestelling problemen. je wordt gebeld door een een medewerkster van medireva die je vraagt waarvoor de materialen gebruikt worden. Alsof je de materialen voor de lol besteld. Zelfs als het AVL mij adviseert het te bestellen geeft dit problemen. Enige empathie met iemand die darmfistels heeft met 2 stoma's en wondopeningen in de buik wordt niet getoond.
Over deze gang van zaken ben ik zeer ontevreden.

Svar från MediReva
Accuraat en supersnel en lieve mensen met inlevingsgevoel. en kennis van zaken.
Chapeau team ben blij met jullie

Svar från MediReva
Snelle en goede levering. Ik heb alleen moeite om op de site mijn exacte bestelling te kunnen doen.

Overzichtelijke site
Makkelijke bestellijst
Supersnelle levering
Goed verpakt

Svar från MediReva
Het is strikt eerlijk en zorgzaam. Er wordt zo snel mogelijk gereageerd: MediReva bewijst hiermee een vorm van serieuze zorgzaamneid.
Ik denk, dat 5 punten in het algemeen niet kan bestaan.

Svar från MediReva
MediReva is een zeer correct bedrijf, met snelle levering van de bestelde materialen!

Svar från MediReva
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.