Tycker det är bra veta hur mycket jag kan äta. Åt mycket grönsaker tidigare men blir ännu mera nu vilket är bra. Sen blev jag förvånad av mängden protein. Trodde man fick äta mera än måttet visar men... Se mer

Har använt mealsizer sedan i mars. Har gått ner 9kg hittills och sambon 12kg. Vi är båda nöjda och glada att vi till slut hittade rätt verktyg för att gå ner i vikt och må bra igen. De är lätta att an... Se mer

👍funkar jättebra och jag kämpar vidare med att få rätta mängder att äta men som gastric bypass opererad är det inte lätt. Det jobbigaste är frukosten då jag helst inte vill äta men mealsizer hjälper... Se mer

Snabb leverans och varorna verkar vara av bra kvalitet. Bra tänk kring att ha lite koll på portionerna. Speciellt efter några år efter överviktsoperation då det lätt kan bli lite för mycket eller fel... Se mer

1. Viktminskning
  2. Endokrinolog
  3. Fitness och näringslära
  4. Gym
  5. Farmaceutiska produkter
  6. Spa och gym

Informationen kommer från olika externa källor

A smarter way to lose weight the healthy way. Enjoy food but control your portions and your weight with Mealsizer®. Healthy eating made easy.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Toppen service

Bra produkt. Toppen.
Snabb leveranstid.

4 oktober 2021

Svar från Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, vi är glada att Mealsizer är en hjälp för dig!

Superbra hjälp

2 oktober 2021

Svar från Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer är en hjälp för dig!

Kom hem väldigt snabbt

Kom hem väldigt snabbt. Så smidigt att använda och dagboken är toppen

15 september 2021

Svar från Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer är en hjälp!

Superbra verktyg

Superbra verktyg som ger en bra uppfattning om hur mycket man behöver få i sig.

13 september 2021

Svar från Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer hjälper!

Ett fantastiskt redakap som hjälpt mig…

Ett fantastiskt redakap som hjälpt mig på min viktresa.
Slippa hålla på att väga mm och lägga ut pengar ha olika appar
Får rätt storlek på portioner och vet jag får i mig den näring jag behöver

9 september 2021

Svar från Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer har kunnat hjälpa dig!

Underbar

Underbar grötkokare

12 augusti 2021

Svar från Mealsizer®

Men åh, vad glada vi blir att du tycker om den! Tack snälla rara för fint omdöme 🙏🏻❤️

Lite svårt när man har blandad mat…

Lite svårt när man har blandad mat annars bra.

13 juli 2021

Svar från Mealsizer®

Tack snälla för ditt fina omdöme ❤️ Dela upp maten med Mealsizer-måtten så långt det går i början när du äter med Mealsizer. En del sammansatta rätter passar ändå inte så bra när man ska portionera med Mealsizer. Däremot kommer du efter att ha använt måttet ett tag lära dig hur en rimlig portion ser ut i sin helhet och med ögonmåttet kunna lägga upp en lagom portion av t ex lasagne, fiskgratäng eller soppa.

Börja alltid med att lägga upp grönsaker med GRÖNSAKSMÅTTET på tallriken, så att du får i dig minimum av grönsaker. Använd sedan resten av platsen på tallriken för att lägga upp en lagom portion av din sammansatta rätt, så som t ex lasagne. För din hjälp kan du se bildexempel på lagom portioner till höger.

Fler bra tips hittar du på https://www.mealsizer.com/sv/fragorsvar/

Hjärtliga hälsningar/Anna på Mealsizer

Trodde jag skulle känna mig hungrig

Trodde jag skulle känna mig hungrig, men icke! Dessutom efter 1v har jag gått ner i vikt!

4 maj 2021

Svar från Mealsizer®

Tack snälla rara för ditt fina omdöme Caroline, vad glada vi blir att höra detta! ❤️🤗 Det är lätt att tro att det är lite mat när man tänker sig 1500 kcal/dag, men balansen av de olika livsmedlen gör att man blir mättare än man tror! Stort lycka till med dina mål!

Mkt nöjd då jag just nu ha kost schema

Mkt nöjd då jag just nu ha kost schema. Lätt o se hur mkt m ska ta o käka. Äter 1600 /dag.

18 april 2021

Svar från Mealsizer®

Åååh, tack snälla du för ditt fina omdöme, vad glada vi blir att Mealsizer underlättar för dig! ❤️🤗

Mealsizer S och M

Jag är så himla nöjd med mina mealsizers! Har i hela mitt liv haft problem att hålla vikten för att jag gärna ätit mer än vad jag ska. Dieter hit å dit, man blir så trött och uppgiven. Nu känns det lättare och jag tror att jag hittat något som håller för mig. Man tänker automatiskt mer på vad man äter och det ser jag som en positiv grej. Matlådan är även den lättare att fylla med rätt mängd mat. Kvaliteten på plasten känns robust och den är lätt att diska. Gillar att det är olika färger på måtten med. Ett mycket bra hjälpmedel!

16 april 2021

Svar från Mealsizer®

Åååh, tack snälla du, vad glada vi blir att Mealsizer hjälper dig! ❤️🤗

😀👍👌

Jättebra produkter 😀👍👌 Dem fungerar för mig! 😀

8 april 2020

🙏🏻❤️🤗

Väldigt smidigt men önskar det fanns…

Väldigt smidigt men önskar det fanns alternativ för ännu mindre kalorier.

8 april 2020

Svar från Mealsizer®

Hej Johanna och tack för ditt fina omdöme ❤️ Vad glada vi blir att du tycker det är smidigt med Mealsizer 🤗

Jag vet inte vad anledningen är till att du skulle vilja äta mindre än 1500 kcal/dag (Mealsier small) som ändå är i det minsta laget, men är man tex. överviktsopererad gäller lite annat för när man använder Mealsizer. Den informationen hittar du här https://www.mealsizer.com/sv/mealsizer-efter-bariatrisk-kirurgi/ på vår hemsida. Man kan också justera mängderna man äter per dag (både uppåt och neråt) genom att anpassa frukosten och mellanmålen man äter under dagen. Med Mealsizer äter du ju bara till lunch och till middag.

Som kvinna behöver du annars äta ungefär 2100 kcal/dag för att må bra enligt Livsmedelsverket och Nordiska näringsrekommendationerna.