En otrolig uppgradering från andra matkassar. Det är dyrare men det är så värt det. Färdiga såser utan konstiga tillsatser, kryddpåsar som används till flera rätter. Inga små plastpåsar med en matske... Se mer
Vi har testar allt i min familj, Linas matkasse, Ecoviva mm men måste säga att Matkomforts familjefavorit är helt 100%! Inte bara för att det alltid är väldigt enkelt att tillaga vilket verkligen un... Se mer
Familjens räddare i vardagen. Vi började med denna typ av matkassar för ca 8 år sedan och har testat olika leverantörer genom åren. Sedan flera år tillbaka har vi "landat hos" Matkomfort vars koncept,... Se mer
God och varierad mat med bra beskrivningar och stora valmöjligheter. Imponerad av service i allt ifrån leverans till kundtjänst till enkelhet i att avboka eller ändra enstaka meny. Enda smolket är att... Se mer
Antennvägen 14, 13548, Tyresö
- 08-40811117
- kundtjanst@matkomfort.se
- www.matkomfort.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Verkligen gott och proffsigt
Jag kan verkligen rekommendera Matcomfort. maten är så god och råvarorna fina. Matcomfort förgyller vardagen för hela familjen (nästan, när det inte är fisk tycker dottern). Testa, ni blir inte besvikna. Tycker det är toppenbra med varannan vecka.

Svar från Matkomfort
Punktlig leverans av förstklassiga råvaror
Jag beställer en portion som oftast räcker för två. Hoppas Matkonfort fortsätter på detta vis.

God och snabblagad mat!
Mycket bra mat. Fina råvaror och goda såser. Snabbt att tillaga och många bra "kockens tips". Bra menyer för både barn och vuxna. Vi har Bas och då har vi dock fått köpa till huvudråvara för att det ska räcka. Önskar mindre fläskkotlett och mer kyckling, korv eller bacon istället alt ibland vegetariskt. Mer lax och mindre dagar med vit-fisk. Annars jätte-nöjda!

omsorgsvalda produktet
Ett sparsamt sätt att få tid över till mer socialt umgänge valde vi Matkomfort med smaskiga maträtter och stor variation och en jätte bra kundtjänst och service vid leverans.

Svar från Matkomfort
Bra och Lyxig hjälp i vardagen
Prova prova prova. Enligt mig det bästa som finns på marknaden. Avbokning veckovis, leveranser på en bra tid och dag, lyxig enkellagad mat som går åt. Finns ofta mat över till matlådan. Kundtjänst väldigt hjälpsamma. Det är ett stort plus att man kan minska eller öka portionsstorleken

Excellent
Bra innehåll med perfekt kvalitet, utmärkta leveranser med lysande tydlighet.

Fantastiskt bra!!
Så fina råvaror och såååå gott har det varit!! Mycket bättre än tidigare matkassar vi provat.
Absolut inte lätt att hitta mat för en familj med fyra barn , men allt nytt med matkomfort blir intressant.
Och mycket lättare för barnen att hjälpa till då det finns skriftliga instruktioner.

Svar från Matkomfort
God mat i enkel förpackning.
Matkomforts mat är mycket god och väldigt lättlagad. Uppskattas mycket när man varken har lust eller ork att laga mat en vardagskväll hemkommen efter jobbet. Maten känns genuin och smakar som sagt väldigt gott men tyvärr är portionerna lite väl snålt tilltagna. Positivt är att vi vet vad vi stoppar i oss och att det mesta är tillagat från "grunden" med riktiga råvaror, just därför brukar jag rekommendera Matkomfort till vänner och bekanta. Vi köper tre portioner och priset tycker jag är ok för dessa, men, som sagt, jag tycker att portionerna är små och att det kostar relativt mycket att "lägga till" så då känns det tyvärr inte längre prisvärt. Sammanfattat: Mycket god mat, bekvämt och bra upplägg men med för små portioner.

Mycket högkvallitet
Mycket bra mat och kundservice.
Maten är alltid i tid och levereras på ett föredömligt sätt.
Det är riktigt spännande att få leverans och se vad veckan bjuder på.

Bästa matkassen
God mat, bra service vad det gäller avlämnandet , bacon lite för ofta, hade önskat mindre förpAckning då en del fisk får slängas. Underbara såser. Totalomdömet mkt bra

Svar från Matkomfort
Perfekt hjälp för någon utan matkunskap eller intresse
Helst skulle jag vilja att det fanns ett piller för att bli mätt, men när jag säger det blir en del arga. Med hjälp av matkomfort har jag fått avlastning i matstressen och prestationsångesten. Tydligen ska alla kunna laga mat. Jag mår bättre för jag äter bättre mat. En liten önskan är mer anpassning till olika matallergier och lite mindre kalorier.

Mycket nöjd.
Varierande recept, lätt att laga till, går snabbt.
Vi gillar att så mycket är förberett så att det går snabbt att laga. Har tidigare testat andra matkasseleverantörer men tyckte då att det var för krångligt att laga till och maten smakade för likt. Jag kan varm rekommendera Matkomfort till andra.

Enkelt och fenomenalt gott
Fräscha smaker, fina råvaror och framför allt - barnen älskar maten. Det här är den tredje matkasseleverantören vi provar - och här blir vi kvar. Lite dyrare men mycket bättre. Roligast är att det är så enkelt att barnen själva vill vara med och laga maten. TAck!!

Smakrika lättlagade måltider.
Skön variation. Jag slipper tänka och välja. Mycket gott!

Svar från Matkomfort
Mycket bra råvaror och enkla recept.
Mycket bra råvaror och enkla recept. Alla i familjen tycker maten är jättegod, från vår sju-åring till vuxna. Det som ger fyra stjärnor istället för fem är priset.

komfort helt enkelt!
Gott, känns vällagat, enkelt, bra med tips om gör det barnvänligare.

En ny matdimension
Goda middagar med färdiga tillbehör gör livet enklare. Nya recept och spännande såser ger middagen en ny dimension.

Svar från Matkomfort
Fantastiskt god mat, snabblagat och perfekt för barnfamiljen
Hos Matkomfort får man alltid god mat och jätte fina råvaror, vilket jag tycker är viktigt! Jag gillar egentligen att laga mat, men under veckan har jag varken kraft eller tid när man ska hinna med tre barn och jobb. Jag tycker att det känns skönt att veta att jag snabbt kan ge hela familjen bra och varierad mat hela veckan! Önskar det var mer grönsaker bara, men det kompletterar jag med själv.