Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god oplevelse efter at have været i kontakt med to andre firmaer, der ikke virkede særlig seriøse. Falke Markiser var imødekommende, havde grundigt produktkendskab og ikke mindst et Showroom,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et firma med masser af service. Allerede når man ringer til dem møder man fuld professionel personer i røret. Vi har haft en del montør ude, grundet andre problemer. Men hvergang bliver opgave lø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Falke Markiser er et meget seriøst firma fra træder ind af døren til markisen er monteret. Meget fin betjening af Louise der viste alt om markiser på en behagelig måde. Kenneth Sand Päevatalu der kom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse fra første møde hos Falke Markiser. Ja, vi brugte lidt mere end først antaget men synes pengene er givet god ud. Installationen gik godt og de to montører var ligeledes prof og afs... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av markiser

Skrivet av företaget

Falke Markiser A/S er garant for god kvalitet og service. Vi stræber efter altid at gøre vores bedste for at opfylde kundens behov, og bruger vores mere end 40 års erfaring til at opnå dette. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, ris og ros eller hvis du ønsker rådgivning om et forestående solafskærmningsprojekt. Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at betjene dig.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super service

Super service, kort leveringstid, hurtig opsætning af kompetente service folk, god pris intet at klage over, vi vil meget gerne give Falke markiser vores varmeste anbefaling.
MvH
Henrik Rauh

20 februari 2020
Logotyp för Falke Markiser

Svar från Falke Markiser

Hej Henrik
Tusind tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på :-)
Vi håber I bliver glade for jeres markise.
VH Sandra / Falke Markiser

Tak til Falke Markiser

Fra start til slut har det været en fantastisk oplevelse, at vi valgte Falke Markiser som leverandør og montør af vores nye markise!

Tusind tak til hele holdet!

Med venlig hilsen
Peter Zacho, Hørsholm

22 oktober 2019

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice både i tilbudsfase / montering og efterfølgende.

Har fået Bavona med elektrisk tag lameller monteret på vores nybyggede hus i Hillerød, den er som skabt til huset og passer på milimeteren.

Kan varmt anbefale Falke Markiser

15 augusti 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Et 100-meterløb slutter ikke efter 80 meter

Efter et udmærket indledende møde med Falke Markisers sælger havde jeg nogle uddybende spørgsmål, som tilsyneladende var meget svære at finde tid til at svare på for ham. Jeg lykkedes i hvert fald ikke med at komme igennem til sælgeren, og receptionen hos Falke Markiser var ligeledes meget lidt behjælpelig. Resultat: ingen markise, men en masse spildt tid og energi for begge parter. Så vi nåede ikke i mål, men der blev løbet meget og langt... til ingen verdens nytte.

31 juli 2019
Logotyp för Falke Markiser

Svar från Falke Markiser

Hej

Jeg kan desværre ikke se dit navn, ellers ville jeg hjertens gerne have undersøgt, hvad der er sket. Vi sætter en ære i at vende tilbage til vores kunder, men i en travl sæson kan der desværre godt smutte nogle beskeder undervejs.

Jeg vil rigtigt gerne høre mere om din oplevelse af forløbet, så vi kan evaluere på, hvad vi kan gøre bedre til en anden gang. Jeg kan kontaktes på sandra@markiser.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh Sandra / Falke Markiser a/s

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse trods tekniske udfordringer

Super god behandling og flinke håndværkere. Der viste sig nogle tekniske udfordringer undervejs, som gjorde, at man måtte ændre planen og lave en formentlig dyrere løsning. Men dette blev løst til fuld tilfredshed for os uden at det kostede os mere. Resultatet et blevet rigtigt flot og velfungerende. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

30 oktober 2018

Super service!!

Vi har kun rosende ord at sige om denne virksomhed!!

Vi besøgte udstillingen i Køge og blev imponeret over det store udvalg.
Vi fik straks en gennemgang af de muligheder, der passede lige præcis til os.
Vi gik derfra med et tilbud i hånden, og var klar over at det var denne virksomhed vi ville handle med.
Efter vi havde accepteret tilbuddet, fik vi et besøg af Kenneth som nemt og hurtigt hjalp med at opsætningen af markisen.

Vi har idag fået en fantastisk markise, ikke den billigste model, men vi er sikre på at investeringen vil tjene sig hjem på sigt.

De varmeste anbefalinger herfra!

Mvh.
Niclas

11 oktober 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.