Det här tycker kunderna
Lolland Falster bedste dyrehospital🤩 Vi har været kunde i 15/17 år og der er altid smil og kærlighed til ens dyr. Vi kan 100 % anbefale jer, til alle der gider at høre det 🤩
Nok landsdelens bedste dyrlæger. Her er man ikke i tvivl om, hvorvidt ens kæledyr får den rette behandling. Super kompetent og fagligt dygtigt personale, hvor servicen er i top. Maribo Dyrehospital sl... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lolland falsters bedste dyrehospital 🥳
Lolland Falster bedste dyrehospital🤩
Vi har været kunde i 15/17 år og der er altid smil og kærlighed til ens dyr.
Vi kan 100 % anbefale jer, til alle der gider at høre det 🤩
De har reddet min kat fra at dø
De har reddet min kat fra at dø af diabetes hvor begge Dyrelæger i Nakskov fejlet
Jeg er saa glad for at komme paa Maribo…
Jeg er saa glad for at komme paa Maribo Dyrehospital. Personalet er dygtige og kompetente. Mine hunde er osse glade for at komme paa Maribo Dyrehospital. Jeg kan kun anbefale Maribo Dyrehospital. Ved den seneste konsultation skulle min hund, Louis have kontrolleret et hot spot og have sin maanedlige allergisproejte. Det gik helt smertefrit, og Louis blev saa glad for at der var nedfaldsaebler paa grasplaenen.
Venlig hilsen Christian.
Rar oplevelse for både dyr og ejer
Et virkelig dejligt sted at komme
Et virkelig dejligt sted at komme. Jeg har en kat, som normalt er meget bange for at skulle til dyrlægen, men her blev hun håndteret helt fantastisk. Allerede da vi kom ind i deres katteafdeling, blev hun meget mere rolig.
Dyrlægen var utrolig dygtig og tålmodig. Hun gav min kat god tid til at undersøge rummet og skabe tryghed, før undersøgelsen gik i gang. Det gjorde en kæmpe forskel.
Personalet er sødt, smilende og meget hjælpsomt. Jeg kan varmt anbefale stedet. 😊
Min hankat havde store…
Min hankat havde store vejrtrækningsproblemer og vi kom til dyrelægevagten. Vores kat var rigtig dårlig og alligevel vælger dyrelægen at tage sin mobil og snakke med anden kunde, mens vores kat led. Det er uprofessionelt. Han blev aflivet og det kostede 2850 kr hvilket jeg synes er helt uacceptabel pris. Mangel på empatisk og hjertevarme. Penge, Penge, Penge det er hvad folk går op i...
Min killing døde
Min killing døde, da den skulle kasterers. Han var i deres varetægt i 2 timer, da de derefter ringer og siger at han desværre er død. Vi aflevere en kat der var helt rolig og afslappet. Vi sad og kælede ham i transportkassen. De sagde at han var død, fordi han var stresset eller måske havde dårligt hjerte, de vidste ikke det, fordi de havde ikke kunne lytte på ham. Man opererer ikke et dyr uden at lytte på dem. Jeg tænker hvordan har de behandlet ham, siden han var så stresset? De havde bedøvet ham og så var han død da de kom tilbage. Jeg synes det er uansvarligt at bedøve et dyr der ikke er under opsyn, især når man ikke har lyttet på det.
Næse /gane operationen på Fransk bulldog n
Er yderst tilfreds med operationen (næse /gane ) på min franske bulldog. Personalet er professionelle og meget behalige og imødekommende. Er bestemt et sted jeg varmt kan anbefale . Stort 5 tal herfra 😁
Er ikke til at tale med om kastration…
Er ikke til at tale med om kastration af hanhunde, jeg følte de hellere vil aflive hundene når de bliver umulige at håndtere end de vil kasterere dem, det er i orden at have holdninger men, så må man også se i øjnene at de holdninger koster hanhunde livet,
En god og Super professionel stab og…
En god og Super professionel stab og dyrlægen ved aflivning af min hund.
Der var tid til samtale og grundighed omkring aflivning.
Når det skulle være, så kan det ikke gøres flotter, og roligere end dette
Stor ros til Anja som i dag fik sendt…
Stor ros til Anja som i dag fik sendt Tika godt afsted. Tak for din rolige og omsorgsfulde måde at være på, både overfor hende og os 💐
Hos vores tidligere dyrlæge var der…
Hos vores tidligere dyrlæge var der stress og alt for travlt , her blev vi mødt af en sød tålmodig dyrlæge som gav sig god tid , min vildbasse store hund var glad og tryg ved besøget og opdagede ikke hun fik sin vaccine , det var en god oplevelse ,som gør at vi kommer igen mvh Diana mundberg og Tia
Har altid hjulpet
Har altid hjulpet. Aldrig oplevet at være utilfreds med dem
At de altid er så søde og kærlige når…
At de altid er så søde og kærlige når da opstår noget med ens dyr og over for ejer og forståelse for at nogen har brug for skrivet tingene ned for en i forholde til medicin
Vores lille My havde en knude og i første undersøgelse kunne da ikke ses bid men hun tjekkede igen da My hvad feber og da fandt man et bid mærke Hun kom på medicin og efter en uge var den knude væk ❤️❤️
Altid smilende og imødekommende personale
Personalet er altid smilende og imødekommende, de er alle fagligt dygtige til deres job, og så holder de sig nogle rigtigt fornuftige og overkommelige priser på behandling af dyrene.
Både Musse og jeg følte os trygge og velkomne af alle ansatte.
Virkelig en god og tryg oplevelse, og fin vejledning og opfølgende kontrol efter operationen. Kan varmt anbefales .
De bedste absolut
De bedste absolut, søde og dygtige! Og med ultra skarpe priser!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.