Jeg kan anbefale Frank March Køreskole til motorcykelkørekort. Frank var en venlig og fair instruktør gennem hele forløbet. Han var punktlig og overholdt alle aftalte tider. Jeg gennemførte mit motor... Se mer
Det här tycker kunderna
I would highly recommend March driving school in Aarhus if you’re an international. It Was very comfortable to learn both theory and practical. The instructor has guided me in the best way to get my... Se mer
Dk's bedste kørelærer meget fleksibel med tider Frank march gjorde mit kørekort forløb så meget nemmere da jeg kom fra en anden og skiftede til Frank som kørelærer hvor efter jeg bestod min køreprøve... Se mer
Så fik vores datter endeligt sit kørekort, efter næsten 10mnd. med angst og dårlige oplevelser og en efterfølgende stor regning, da vi undervejs måtte flytte hende til en anden køreskole og starte... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Lækkert teorilokale på Rådhuspladsen 1 Aarhus Mulighed for lynhold. Holdstart hver 14. dag Kørekort til motorcykel og bil, også automatgear og handicap Her prøver vi virkelig at gøre dig til så go' en bilist, så hurtigt (billigt) som muligt
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.march.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Her er der styr på tingene
Har lige taget MC kørekort (lynkursus) hos March køreskole.
Hele forløbet er foregået på en måde der tydeligt viser at Frank March er er en erfaren og kompetent kørelærer, der har styr på tingene. Undervisningen foregår på en rolig måde og i god stemning, hvor holdet bliver rystet godt sammen, især på den praktiske del, hvor vi fik nogle gode relationer.
Der er altid plads til lidt god humor, også mens vi kører rundt i Århus' gader.
Der er styr på tøjudlån til MC, både støvler, hjelme og køredragt. Flere Mc'er at vælge imellem inden for hver kategori.
Havde en super dag på både manøvrebane i Odder og teknisk køreanlæg på Ring Djursland. Der var god tid og god stemning.
Alle anbefalinger herfra!
Den bedste køreskole!
Jeg vil klart anbefale at du vælger at tage kørekort ved Frank March.
Her er du en del af køreskolen som hedder Park allé køreskole. Her kan du få teori undervisning af de 5 forskellige kørelærer. Jeg havde glæden af at have det meste teori sammen med Haris, det var rigtig lærerig, men på samme tid super sjovt og en rigtig god oplevelse. Jeg valgte at køre med Frank som min kørelærer, fordi min veninde havde anbefalet netop denne køreskole. Det var præcis, som hun havde beskrevet det! Frank er rigtig dygtigt og rigtig hyggeligt at tage køretimerne. Jeg var blandet andet med på en Tysklands tur, sammen med nogle af de andre elever, det var super hyggeligt!
Jeg havde brug for nogle ekstra køretimer, og Frank var meget fleksible og han gjorde alt, for at finde tidspunkter, hvor det passede mig bedst. Så selvom jeg gik i 2.g på gymnasiet og havde to jobs ved siden, lykkes det mig at bestå både teoriprøven og køreprøven første gang. Det er helt sørgeligt at det er slut nu, men det var nogle rigtig gode måneder!
Jeg kan klart anbefale ALLE til at vælge at tage sit kørekort ved Frank March :-)
Fantastisk køreskole!!
Jeg tog kørekort ved Frank march, og ville næsten (men også kun næsten) gerne have dumpet min køreprøve, bare så jeg kunne køre mere sammen med Frank. En herlig mand som helt sikkert har styr på at køre.
Jeg bestod teori - og køreprøve første gang, med hjælp fra Frank. Jeg kunne ikke ha haft en bedre kørelærer :)
Vælg Frank og udover den bedste kørelærer får du også den lækreste Mercedes at køre i.
Knus Emilie!
En virkelig spændende oplevelse!
Jeg fornemmer at Christian som har anmeldt kun 2 stjerner og er fuldt af bidderhed og ulykke står ud af sengen på den forkerte side hver dag han står op, men pyt med det....
Jeg tog MC kørekort for 3 år siden, og oplevede en meget spændende tid sammen med Frank, som gjord det hele sjov for alle eleverne, med meget positive input og hans humoristisk udsigt på livet, simpelthen dejligt!
Teori lektioner på computer er ikke noget man kan undgå, og ja, mega kedeligt, men der er ikke noget at gøre ved det, det er bare sådan. Frank synes helt sikker at det er kedeligt, men man skal have det viden! Jeg anede ikke noget om højer vigepligt, da jeg kommer fra Syd Afrike, og nu ved jeg godt hvorfår folk som jeg skulle holde tilbage for er blevet galt på mig :)
Jeg anbefaler Frank March!
Fantastisk!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.