Bestelling netjes op tijd ontvangen
Bestelling netjes op tijd ontvangen, producten nog niet getest.
Maar HEEL jammer dat er reclame bij zit van postcodeloterij. Ben je net ouder geworden, krijg je gewoon een gokreclame.
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestelling netjes op tijd ontvangen, producten nog niet getest.
Ik heb nu al een paar keer een bestelling geplaatst nog ruim in de middag, in de hoop dat ze waarmaken dat als er voor 22:00 wordt besteld, de volgende dag in huis. Dit is echt nog nooit het geval geweest.
Zeer snelle levering, prachtige kinderstoel nog leuker dan gedacht.
Heel tevreden.
Beloven voor 22:00 bestellen volgende dag in huis. Drie dagen later nog niets bezorgd. Beloof het dan niet .
Update. Het cadeau is uiteindelijk paar dagen later later geleverd, maar was wel te laat voor het baby bezoek.

Svar från Mamaloes
Besteld product netjes en op tijd ontvangen. Helaas wel voorzien van allerlei ongevraagde reclameflyers van derden partijen. Erg jammer dat mamaloes om op deze goedkope manier wat bij wil verdienen.

Svar från Mamaloes
Om nalevering van onderdeel gevraagd, verkeerde geleverd. Uiteindelijk is dit zeer netjes en snel opgepakt, heeft de klantenservice meerdere malen met de fabrikant contact gehad. Mij iedere week een update gegeven. En is het nodige onderdeel kosteloos bezorgd! Dik tevreden!

Svar från Mamaloes
Na het tijdig plaatsen van mijn bestelling en de garantie dat ik het loopfietsje tijdig in huis te hebben bleek dit niet het geval te zijn. Het grote probleem hier was dat mijn zoontje dit fietsje nodig had om mee te nemen naar school (het oude was natuurlijk stuk gegaan op het foute moment). Na contact op te nemen met de klantenservice werd hier niets aan gedaan en werd de schuld enkel naar mij toegeschoven omdat ergens op hun website staat dat ze geen garanties geven qua verzendtijd. Ik vind dit geen klantenservice!
Dus heb ik het fietsje opnieuw moeten aankopen en ben ik naar het hoofdmagazijn gereden om dit af te halen zodat mijn zoontje het fietsje mee naar school kon nemen de dag nadien.
De klantenservice garandeerde me dat het andere fietsje retour naar hen zou gaan als ik het pakket niet zou aannemen (ik had geen zin meer in een retourprocedure) en dat ik dan mijn geld zou terugkrijgen.
We zijn nu 3 weken na aankomst van het retourpakket bij hen en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Eerder (opnieuw) contact met de klantenservice garandeerde me dat ik mijn geld zou terugkrijgen 1-3 weken na ontvangst van het retourpakket, maar helaas… heel spijtig dit!
Besluit ONBETROUWBAAR BEDRIJF! Koop hier niet!

Svar från Mamaloes
We kregen ons kinder-autozitje helaas niet in onze auto gemonteerd. Vervolgens naar Mama Loes Woensel in Eindhoven gereden. Hier werden we uitstekend en naar grote tevredenheid geholpen door Marley. Uiteindelijk zijn we als zeer tevreden klanten dankzij haar naar huis gereden!

Svar från Mamaloes
sinds 2021 heb ik hun gevonden. niet alleen is de prijs fantastisch maar de kwaliteit is uitstekend. al sinds 2021 bestel ik alle babyartikelen en peuterartiekelen enkel en alleen bij hun. snelle levering, correcte klantenservice. wanneer mijn laatste bestelling is aangekomen? vandaag!!
mamaloes steekt echt moeite en liefde in hun assortiment en nog meer moeite en liefde in hun klantjes.

Svar från Mamaloes
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.