Det var første gang jeg besøgte butikken og det var en fornøjelse,Jeg skulle købe akvarie fisk og der var et rigtigt godt og stort udvalg . Jeg havde en del spørgsmål og fik dem besvaret på bedste vi... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi har fulgt denne forretning igennem flere år, og der er altid den samme fantastiske service, og samtidig med møder man en mand med en kæmpe viden om fiskene. Altid sunde og raske fisk, som t... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Akvariebutikken Malawi-Amager
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God service og gode priser
her går du aldrig galt i byen.
her går du aldrig galt i byen.
de har super god service og udvalg.
deres priser er super skarpe i forhold til mange andre steder jeg har kommet.
dette er og bliver mit faste sted af købe udstyr og fisk selvom jeg kommer helt fra greve, kvalitet køre man efter.
claus
God oplevelse
Meget hurtig forsendelse. Og pakket forsvarligt. Fik fin information omkring bestillingen, og da pakken var sendt. Alt meget tilfredsstillende. Kunne have ønsket at jeg selv kunne vælge om jeg ville have sendt med GLS eller Postnord, og at der havde fulgt et Track and Trace nummer med deres mail info om, at pakken var afsendt. Men generelt en fin oplevelse, og kan kun anbefale at handle her.
God service, men dårlige fisk.
To gange oplevet at fisk var af meget dårlig kvalitet. Men de er flinke og rare.
Super forretning!!!
Den bedste rådgivning jeg har oplevet nogensinde og har næsten altid det hjemme man skal bruge til akvariet .
Hyggelig butik med stort udvalg, men desværre dårlig service :(
Jeg fik anbefalet denne butik fordi de efter sigende skulle have meget godt styr på fisk. Ud af de 3 fiskeslag jeg gik derfra med, var den slags hvor der skal være et par, samme køn, som jeg nemt kunne se forskel på efter at have læst online (sommerfugle cichlider), og glas mallen som jeg fik at vide sagtens kunne være alene, viste sig at være en stimefisk. At få 2 ud af 3 forkert er ikke helt godt og det værste er at de ikke tager fisk tilbage, sådan at jeg, eller nok værre, at fiskene betaler på grund af deres fejl.
Det er nok en begynder fejl at lytte for meget til butikspersonalet, så det er nok også min fejl, at stole for meget på dem, fordi jeg havde fået dem varmt anbefalet pga at de eftersigende havde styr på det. De 2 fiskeslags jeg i starten havde tænkt mig, var ikke "kompitable" sagde de, derfor endte jeg med at udskifte dværg gouramien med en glas malle (stime fisk!) og neon fisk, så de fik 3 ud af 4 forkert, men neon fiskene var så i det mindste korrekt.
På den positive side har de stort udvalg og gode priser, men sørg bare for at lave din egen research før du køber fisk og stol på din egen research over personalets "manglende" ekspertise. Vær også opmærksom på at skiltningen af deres fisk er meget dårlig og personalet spydige, så spørg "at own risk" ;) (kan dog være jeg bare har ramt dem på dårlige tidspunkter når jeg har været der).
Lækker butik
Rigtig fin butik med gode priser og stort udvalg af både fisk, fiskefoder og akvarieudstyr. Selvom jeg kommer fra den anden ende af København køre jeg hellere end gerne forbi Malawiamager.
Mvh Jan
Super butik og service
Første forretning vi oplevet med så stort udvalg, god service, ingen problemer med at bestille varer hjem. Og så er det anstændige priser.
Kan varmt anbefales :-)
Rigtig fin butik og god kundeservice
Jeg har kun handlet akvarieudstyr hos Malawi Amager en enkelt gang, men var meget tilfreds med den kundeservice jeg fik. De ser ud til at have nogle gode priser, et bredt udvalg af alt til akvariehobbyen, og virker i det hele taget gennemført flinke. Jeg har førhen frekventeret andre steder i hovedstaden når jeg skulle købe akvarieudstyr, men efter den oplevelse jeg lige har haft, hører Malawi Amager til i top 3 blandt akvarieudstyrsbutikker i KBH.
- Henrik
Super kompetent vejledning
Jeg har handlet hos Tim flere gange, og har fået perfekt vejledning hver gang.
Jeg har også ringet og fået hjælp og svar på nogle spørgsmål, Tim er utrolig hjælpsom.
Malawi-amager har også et dejligt stort udvalg af fisk og udstyr.
Fantastisk service og eminent viden :)
Altid sunde og raske fisk, som trives og fungerer... Vi har desværre været uheldige med køb af fisk i andre ''kendte'' butikker, men hos Malawi Amager har vi aldrig oplevet syge fisk, eller andre former for problemer med fiskene.
Vi anbefaler altid denne butik til andre, da man virkelig ikke er i tvivl om, at der bliver lagt både hjerte og sjæl i at drive denne butik :)
de ved hvad de snakker om.
er startet op med malawi cichlider igen, og denne butik er stedet på sjælland man går til hvis man vil finde godt udvalg, fornuftige priser, velplejede fisk og folk der ved noget om denne fisk.
bestemt ikke sidste gang man handler der!
Super service
Jeg har handlet en del gang der efterhånden og er aldrig gået skuffet dr fra. Super service og stor viden inde for faget.
Det er helt klart en sted jeg vil anbefale til andre.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.