Fine smykker (2 par øreringe), som i forvejen var nedsat og yderligere blev fratrukket fødselsdagsrabat ved bestillingen... Kom til min dør næstkommende hverdag. Det ene par, var bestilt som 2.... Se mer
Mailund Smykker/Mailund Deluxe
Det här tycker kunderna
Her kan du trygt handle, firmaet sender vanligvis ikke til Norge. Dette fikk jeg mail på. Ordnet likevel slik at varen ble sendt mot at jeg betalte porto fra Danmakr til Norge. Holdt meg underrette... Se mer
Jeg har flere gange bestilt smykker og et enkelt smykkestativ hos MailundSmykker, og de skuffer aldrig! Smykkerne er smukke og flot pakket ind, priserne er rigtig gode og leveringstiden er h... Se mer
Nem hjemmeside at navigere på, jeg fik tingene indenfor rimelig tid, det var solidt pakket. Da jeg ikke modtog en bekræftelse med det samme, som hjemmesiden foreskrev, var jeg selvfølgelig bekymret, m... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Jeppe Aakjærsvej 18, 7400, Herning
- info@mailunddeluxe.dk
- www.mailundsmykker.dk
Super service
Super gode tilbud og leveringen var speedy, kan kun anbefales!
Super oplevelse
Jeg sendte min ordre afsted kl 21 om aftenen og kl 11 dagen efter blev min pakke leveret. Intet at sætte på noget, super oplevelse, og jeg handler der gerne igen.
fremragende kundeservice
Du var fremragende i den fremgangsmåde du benyttede ved min tlf. snak ved bestilling af min pakke hos Jer. Jeg var tilfreds med vores aftale - og det håber jeg også du var.
GOD service
Jeg har flere gange handlet via Mailund smykker/Deluxe, og jeg har oplevet god service hver gang. Når man bestiller en vare har man den inden for kort tid, -har oplevet at modtage pakken 1-2 timer efter min bestilling er gået i gennem..
Nem bestilling og hurtig levering! Super design.
Mailund smykker giver et godt billede af smykker og produkter. Nem at betjene ved bestilling og betjening. Smykkerne kom blot 2 dage efter afsendt ordre og de var bare i orden. Alt i alt en god oplevelse - kan kun anbefales.
absolut et must
penge penge, jeg mangler penge til at købe smykker......god side...rigtig god side
Overskuelig bestillingsprocedure
Levering af de bestilte varer til tiden som aftalt.
Super handel
Jeg havde en super oplevelse med mailunddelux og handler gerne her igen :)
fin handel
har handlet hos mailund én gang og vil gerne anbefale butikken. pakken kom en dag senere end forventet, men var i den fineste stand og forsvarligt indpakket! jeg handler gerne igen
Super hurtig levering!!
Super nemt og og hurtigt. Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den. Perfekt!
Kanon service
Hurtig og rigtig god service. Varen lever fuldt op til forventningerne og er i god kvalitet.
Hurtig levering
Vi bestilte smykkestativer torsdag aften, og fik dem leveret lørdag, selvom det var ugen op til jul.
De var fint pakket ind.
Nemt
nem og overskuelig hjemmeside. Jeg bestilte et smykkestativ og 3 dage senere fik jeg det. Ingen problemer undervejs eller noget påklageligt. Jeg er en yderst tilfreds kunde og håber min søster bliver flad for sin julegave :-)
god og hurtigt service
Fantastiske produkter og god og hurtig service
Super
Hurtig forsendelse og varen lever op til både billede og forventede kvalitet
Super fin shop
Smykkerne levede helt op til mine forventninger, og jeg er rigtig glad for alle varerne. Venlig, personlig og god betjening.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.