Nofruit | Maatkussens.nl Omdömen

10 093

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze jonge Golden Retriever Bodi is erg blij met zijn kussen van NoFruit . We hebben er ook een extra los kussenhoes bij besteld. Het is echt goede kwaliteit ,kan tegen een stootje en makkelijk te wa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben 3 kussens voor onze tuinbanken bij Nofruit besteld. Prachtige kussens maar ik had - jammer genoeg -een te harde vulling gekozen 't.o.v. de hoogte van de bank. De medewerkers van Nofruit he... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is alweer de derde keer dat we iets bestellen bij maatkussens.nl. Prima duidelijke website en service achteraf. De bestelling wordt gecontroleerd en indien nodig nemen ze nog contact op. De materi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voorjaar 2024 de maatkussens voor in onze zitkuil besteld. Het was best een ingewikkelde order waarbij Nofruit volledig tot onze beschikking stond in het meedenken. De geboden service krijgt van ons e... Se mer

Företagsinformation

1. Trädgårdsbutik
  2. Möbelaffär
  3. Butik med vardagsrumsmöbler

Om Nofruit | Maatkussens.nl

Skrivet av företaget

Maatkussens.nl , onderdeel van Nofruit®, levert loungekussens, tuinkussens, bootkussens en meer! Hoogwaardige (waterafstotende) stoffen, vele kleuren en afwerkingsvormen. Eenvoudig online samen te stellen en te bestellen. Binnen 2 tot 3 weken in huis.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(10 093)

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Bij bevestiging van de bestelling werd een levertermijn aangegeven. Ruim 1 week eerder was de bestelling al klaar. Medewerkers waren bij afhalen van de bestelling op locatie erg aardig. Het kussen is erg mooi en goed gemaakt. Heel blij mee! Als ik weer een kussen nodig heb bestel ik het hier weer.

10 december 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle service en een prachtig kussen

Nofruit is een fijn bedrijf om bij te bestellen. Allereerst kun je gratis staaltjes opvragen, zodat je precies weet welke kleur je kiest. Ik had zelf een fout in de afmeting gemaakt, en dit werd direct snel aangepast. Vervolgens hebben zij zelf een foutje gemaakt met de stof, kan gebeuren. Ook dit werd megasnel aangepast en nu heb ik een kussen wat perfect op mijn opbergbank past!

7 december 2024

Duidelijke en realistisch

Duidelijke website, tof dat je stalen toegestuurd krijgt en realistische planning.
Mijn enige opmerking, ter informatie voor andere kopers: het rugkussen LEKKER-ZACHT is wat harder dan ik verwacht had. Maar ik ga er vanuit dat het in het gebruik nog wat meer soepel wordt.

22 november 2024

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service. De website was zeer duidelijk en maakt het proces van bestellen heel makkelijk. De levertijd was zeer snel en het uiteindelijk resultaat heel mooi. Heel blij mee.

5 december 2024

Mooie kwaliteit

De uitleg over hoe je de kussens moet inmeten is echt heel duidelijk en daardoor passen de kussens perfect. Het resultaat is echt super mooi! Helemaal blij met mijn plofkussens voor mijn erkerbank!

5 december 2024

Tevreden klant

Mooie, duidelijke, overzichtelijke website.
Staaltjes stof besteld om beter te kunnen kiezen. Top dat dit mogelijk is!
Goed op de hoogte gehouden van leveringsproces. Degelijk verpakt toegekomen binnen de beloofde tijd.

23 november 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.