Gaat mij totaal niet om een geldprijs. De prijs waar het bij mij wel expliciet om gaat is de prijs dat kinderen die horen plezier te maken, door mee te doen het voor hun mogelijk is om iets te doen wa... Se mer

Het goede doel vind ik fantastisch om voor mee te doen. De prijzen als sponsering voor magazines vind ik een stuk minder leuk. Ik doe mee voor het goede doel, en als er een x een klein geld prijsje va... Se mer
Heb zelf kunnen kiezen welk doel ik wilde steunen. Al vaak leuke prijzen gewonnen. Geen grote geld bedragen, maar cadeaubonnen, zonnebrand setje, taart door de brievenbus. Gewoon heel leuk!
De (leuke) verkoper had wat beter moeten uitleggen dat het niet om de verkoop van losse loten ging, maar om een abonnement. Maar Lot of Happiness maakt haar belofte waar, na een paar keer meedoen was... Se mer
Gietijzerstraat 54, 3534 AV, Utrecht, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Svar från Lot of Happiness
Het is een loterij met een goed doel en er zijn leuke prijzen te winnen.

Svar från Lot of Happiness
Dat er iets goeds wordt gedaan met een deel van het geld

Svar från Lot of Happiness
Fijn om goede doelen te steunen. Ik win echt wel eens wat

Svar från Lot of Happiness
Altijd goed als er een organisatie staat om mensen te helpen en ondersteunen, daar waar een overheid aan tekort schiet

Svar från Lot of Happiness
Ik speel sindskort mee met Lot of Happiness en heb al wat leuke prijsjes gewonnen. De taart van oma was heerlijk! 🥧. En het belangrijkste: daarnaast steun ik een lokaal goed doel.

Verrassend goede communicatie.
Duidelijke emails en goede klantenservice.