Banner for Lokal Forsikring G/S

2 342
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg skulle bruge et bilag fra sidste år, og det fandt en medarbejder lyn hurtigt frem til og sendte via mail. Stor ros til den medarbejder. Til gengæld kan man ikke sige det samme om servicen ved ska... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været kunde hos Lokal Forsikring i mange år og har flere gange haft brug for deres hjælp i forbindelse med personskader. Processerne har altid været trygge og positive, og jeg har både følt mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik samlet mine forsikringer gemmen min kone, som har haft Lokal forsikring i mange år… jeg både sparede penge, samt “Maria” fra Næstved afdelingen som hjalp mig, gjorde det nemt og overskuelig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En lille og elementær forespørgsel omkring vejhjælp, hvor jeg fik en meget imødekommende og rar mand i røret, som gav mig fuld trykhed. Hurtigt nemt og bekvemt - iøvrigt som jeg møder Lokalforsikring... Se mer

Företagsinformation

5. Hemförsäkringsbolag
  6. Försäkringsagent

Om Lokal Forsikring G/S

Skrivet av företaget

Hos Lokal Forsikring er du mere end blot en kunde – du er medejer. Som et gensidigt forsikringsselskab arbejder vi for din fordel og ikke for at skabe profit til aktionærer. Vores mål er at sikre dig de bedste forsikringsløsninger, der passer til dine behov.

Vi ønsker at være tæt på vores kunder. Derfor har vi flere kontorer på Sjælland og Fyn, og vores lokale assurandører kender dit område indgående. Du får personlig rådgivning fra medarbejdere, der har fingeren på pulsen i dit lokalområde.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forsikringer til private, virksomheder og landbrug, skræddersyet til at beskytte det, der betyder mest for dig.

Det er nemt at skifte til Lokal Forsikring

Skrivet av företaget

Vi tager os af alt det praktiske, så du slipper for besværet. Når du kontakter os, bliver du mødt at erfarne og kompetente medarbejdere, som er der for at hjælpe dig hurtigt og effektivt, så du kan få den bedste forsikringsløsning uden unødvendige ventetider

Kontaktuppgifter

Promotion box for Lokal Forsikring G/S

Vil du have et forsikringstjek?

Tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 342)

414 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Positive svar på spørgsmål.

Positive svar på spørgsmål.

7 april 2026

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for, at du fik et positivt svar på dine spørgsmål. Tak for din tilbagemelding!

super service

Som altid - super service.
Bh.
Claus

9 april 2026

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for, at du altid oplever god service. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en en enorm venlig og kompetent…

Det var en en enorm venlig og kompetent Medarbejder. Jeg har aldrig oplevet en så effektiv og god betjænig før. En ny forsigringsaftale blev ordnet på så kort tid. Min Mor døede lige inden Jul og jeg har haft mange samtaler med Danmark og der er ingen der har givet mig hjælp. Mange tak.

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores medarbejder, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt med en ny forsikringsaftale. Vi er taknemmelige for din anerkendelse af vores hjælp i en svær tid. Tak for din feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været tilfreds med jer

Jeg har været tilfreds med jer , men jeres bilforsikring er for dyre

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for, at du er tilfreds med os. Vi beklager, at du finder vores bilforsikring for dyr. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 5575 0999 så vil de se om der er noget vi kan gøre. Tak for din feedback.

God oplevelse

God oplevelse, fik hvad jeg kom efter.

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og fik det, du kom efter. Tak for din positive feedback!

Venlig Hilsen

Hej Sanne

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede en hurtig faglig hjælp af vores rådgiver.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service

Første henvendelse af en Rosa blev min sag afskrevet indenfor 30sekunder, den anden medarbejder virket udmærket flink, lovede dog at ringe tilbage samme ell dagen efter, blev dog til en uge inden jeg selv måtte tage kampen op igen. Flere arbejdsdage brugt på henvende sig til diverse forsikringer, på deres anmodning , selv efter erkendelse af diverse fejl. En forsikringssag er typisk ikke de mest rare samtaler og have, men dette var uden lige, og efter alt dette, uden form for et svar. Og sjovt nok, hos dem kan en person med fuldmagt ikke forhandle for mig? . Dsv tommelfinger ned af herfra

9 april 2026

Hej Nik.

Tak for din anmeldelse a os på Trustpilot. Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg vil gerne hjælpe dig videre med sagen, hvis du skriver dine oplysninger til vores mail, kundeservice@lokal.dk.

Rigtig god service

God behandling og service..intet at klage over

7 april 2026

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores behandling og service. Tak for din positive tilbagemelding!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Billige ift andre forsikringer jeg har…

Billige ift andre forsikringer jeg har haft og samme dækning. Positive kundeservice og support og hurtig igennem tlf

6 april 2026

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores forsikringer, kundeservice og support. Tak for din positive feedback; det betyder meget for os.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Useriøs butik

Jeg blev ringet op af en tlf sælger der spurgte om ikke de måtte kontakte mig vedr forsikringstilbud fra lokal forsikring. Normalt tager jeg aldrig mod så noget, men han fik mig overbevist om at jeg i det mindste kunne se hvad de kunne gøre.
Jeg bliver så ringet op af Carsten fra selskabet som fortæller mig om hvor godt det er og det altid vil være ham der er min kontaktperson og ikke en tlf robot mm. Så vi bliver enige om at jeg sender alle mine nuværende private og erhvervspolicer ( jeg har mange ) og så vil han sende et skarpt og godt tilbud når han har set på det.
2 dage efter bliver jeg ringet op af René som nu har overtaget sagen ( hvor blev det personlige af 🤔 )
Han havde lige et par spørgsmål når nu jeg havde så mange forsikringer. Og ville så vende tilbage et par dage efter med et tilbud.
Det er så 1,5 mdr siden og regner ikke med at høre mere.
Total useriøs butik !

24 februari 2026

Hej Chris.

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er kede af, at høre du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil går videre med din feedback.

Min kollega har forsøgt ringe til dig omkring tilbuddet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hjælper og er meget kvalificere og…

Hjælper og er meget kvalificere og meget venlige personale

26 mars 2026

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælpsomme og venlige personale. Mange tak for din positive feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et af de bedste forsikringsselskaber…

Et af de bedste forsikringsselskaber jeg har haft. God service og kundebetjening og billig

7 oktober 2025

Svar från Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse . Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores service og priser.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Venlig og kompetent hjælp.

Venlig og kompetent hjælp.
Tak🤗

25 mars 2026

Hej Mona

Tak for din flotte anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede en venlig og kompetent hjælp fra en af vores medarbejdere.

God og hurtig service

God og hurtig service

25 mars 2026

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede vores gode og hurtige service.

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du havde en god og kompetent snak med en af vores medarbejdere.

Rigtig god samtale.

Rigtig god samtale.
Ingen robot ved opkald.

24 mars 2026

Hej Laila

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du havde en rigtig god samtale med en af vores medarbejdere.

Det er nemt og overskueligt

Det er nemt og overskueligt

24 mars 2026

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede det nemt og overskueligt.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.