Ik kreeg een langdurige pols brace aangemeten deze was al na iets meer dan een jaar kapot. Ze hebben de brace geprobeerd te repareren lees er een klodder lijm op gegooid die de volgende dag al weer l... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb semi orthopedische schoenen via Livit Tilburg. Prima service. Nu heb ik een verwijzing voor een schouderbrace en voor mijn handen (duimen en vingers). Ik hen bij Livit binnengelopen voor infor... Se mer
Livit heeft mij, onder valse voorwendselen, een pak verkocht waarmee ik me soepeler zou kunnen voortbewegen (zo lieten gelikte reclamefilmpjes zien). Dat pak kostte wel bijna €10.000. Toen na een pa... Se mer
Doorverwezen door de huisarts om een enkel- voet orthese aan te laten meten, mét uitgebreid medisch dossier/geschiedenis vanuit het ziekenhuis/revalidatie arts. Livit heeft mij gebeld om een afspraak... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij(er) kunt bewegen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.livit.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een dikke nul
Ik kan helaas geen 0 sterren geven.
Ze hebben factuur 1 dag te vroeg gedeclareerd terwijl de steunkousen nog niet ontvangen waren…. Gevolg: ik mag ze zelf betalen .
Daarbij zijn ze veel te strak en knellen de boel helemaal af.
Wat een baggerbedrijf is dit zeg!
Wacht al meer als één maand op…
Wacht al meer als één maand op orthopedie schoenen. Waardeloos. In 15 jaar tijd heb ik dit nog nooit meegemaakt. Hier heeft iemand gewoon zijn werk niet goed gedaan. Al meer als 2 maanden geleden de schoenen opgemeten. Ik zei nog, graag goed door voeren. Meneer zij nog geïrriteerd ja komt goed. Niks door gevoerd. Naar maand nog geen schoenen wel premie betalen zorg verzekering. Ik kan geen informatie versterken zij telefonist. Waardeloos
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Ze trekken hun handen van mij af, omdat ze het niet aandurven.
2x mail gedaan,1x telefoon daarna nooit…
2x mail gedaan,1x telefoon daarna nooit meer iets vernomen, Prima ervaring in alkmaar, maar hardenberg slecht
Er is zo vaak iets wel ìets misgegaan…
Er is zo vaak iets wel ìets misgegaan met de spalken van mijn dochter. Ook de communicatie is flut. Het is nu de druppel. Wij zijn inmiddels geheel overgestapt.
Wat een vreselijke medewerkster aan de…
Wat een vreselijke medewerkster aan de telefoon. Alles 10 x herhalen en dan nog noteert ze alles verkeerd. Onvoorstelbaar dat zo iemand nieuwe klanten te woord staat. Van ergernis heb ik een eind gemaakt aan gesprek en gezegd ik ga wel naar een andere instantie waar ik steunkousen kan laten opmeten.
Jammer
Jammer, dat ik deze reviews niet eerder gelezen had. Dan had ik mijn knie brace elders gehaald en hem ook vast wel al in gebruik kunnen nemen. De klantenservice is ook waardeloos, en de klachten afhandeling kom je ook niet mee verder.
Erg triest dat hulp middelen die direct op voorraad zijn, nog zo lang moet duren.
Factuur
Factuur
Mijn moeder heeft nieuwe schoenen aangemeten gekregen.
Zonder dat wij een factuur hebben ontvangen en ook geen betalingsherinneringen hebben gehad krijgen wij een brief van een incassobureau. Slaat nergens op.
De schoenen werden ook nog eens volledig door de verzekering vergoed. Hoezo eigen bijdrage?!?
En als je ze belt en doorverbonden wilt worden met de administratie dan kan dit niet.
even nieuwe schoenen bestellen
even nieuwe schoenen bestellen
zou ca 6 weken duren, inmiddels 19 weken en niets gehoord. Bellen met Livit dan maar. Ja eindelijk iemand aan de telefoon, weet ook niet hoe het er voor staat bel u vrijdag terug over de status.
uiteindelijk de week erop maar weer gaan bellen geen telefoon gehad op vrijdag.
nu diegene van de bestelling gesproken maar het enige wat hij kan zeggen: ik laat het weten wanneer ze binnen zijn , wat is de status dan momenteel ? ja ze zijn besteld en we hebben te maken met een productieachterstand ik houd u op de hoogte!!
ja ja nu al 20 weken niets gehoord en ze gaan mij op de hoogte houden
wordt echt het laatste paar schoenen hier lijkt een grote amateuristische bende dat Livit
Heel slecht, slechte service en telefonisch zeer klantonvriendelijk
Heel slecht, ben vergeten de meegeleverde factuur te betalen. Zonder enige herinnering te sturen, krijg je direct post van incasso. Als ze normaal een herinnering hadden gestuurd dan had ik deze netjes betaald. Heb nog nooit en nergens achterstallige betalingen gehad. En als je livit dan belt sturen ze je door naar incasso en visa versa. Daarbij kunnen ze je wel 3 maanden op zolen laten wachten die door hun fout nuet goed waren
Zonder brace maar met kater de deur uit ...
Ongeveer een maand gewacht om een gecombineerde afspraak te krijgen ter vervanging van mijn oude brace voor een knie en steunzolen voor werkschoenen. Betreft de Livit vestiging in Breda bij het NAC stadion.
Ene R. (mij reeds bekend van 2 eerdere braces) kwam mij ophalen, vergezeld door een nieuwe kracht die niet door R. werd aangekondigd en zich zelf ook niet voorstelde.
Ik liet R. mijn oude vertrouwde brace zien en vroeg of deze nogmaals verstrekt kon worden. R. zei dat dat model niet meer zou worden gebruikt. Op mijn suggestie een vergelijkbare brace te verstrekken reageerde R. ontkennend, waarbij hij mij niet aankeek, maar enkel naar de laptop tuurde.
Op mijn suggestie uit te wijken naar een andere brace aanbieder reageerde R. bevestigend. Oftewel R. liet mij na minder dan 5 minuten de kamer uitlopen zonder nog iets te zeggen.
Door deze onthutsende ervaring met R. heb ik de aansluitende afspraak bij Livit voor steunzolen laten vervallen.
De afwezigheid van enig meedenken bij R. bij de bestelling van een maat product als een brace en het laten vertrekken van een klant - zonder merkbare inspanning van R. - is ontluisterend.
De zwijgende collega van R. heeft kunnen zien hoe dienstverlening in de zorg en communicatie falen. Het lijkt erop dat R. alleen producten wil leveren die op voorraad zijn, maar geen enkele moeite wil doen om een klant beter te adviseren en daarover op normale wijze te communiceren qua mogelijke alternatieven.
Hier zet Livit wat mij betreft zijn bestaansrecht op het spel. Vertrouwend op de beperkte markt van aanbieders misschien. Om wie gaat het eigenlijk in de zorg ..?
Er ging genoeg mis
Er ging genoeg mis. Ik heb ringen voor de vingers gekregen en bij het passen werd gezegd, dat als er iets mis was met de pasvorm ik kon bellen.
De eerste avond bleek al dat de ringen aan een vinger te eng waren. Mijn vingers werden zo dik, dat ik de ringen er met veel pijn en moeite vanaf kreeg. De hele nacht last van gehad.
De volgende ochtend, woensdag, gebeld en na een lange wachttijd van bijna 15 Minuten en een verschrikkelijk hard muziekgeluid tijdens het wachten kreeg ik een medewerker aan de lijn.
Deze vroeg meerdere keren naar mijn naam, toen moest ik hem nog spellen, dan klopte mijn geboortedatum niet en tot slot moest ik nog even ter verificatie mijn huisadres en postcode noemen.
Dan wist hij helemaal niets over de hulpmiddelen die ik had, stond niet in het systeem.
Ik heb het probleem uitgelegd en na een tijdje kreeg ik te horen, dat ik pas bijna een week later terecht kon.
Waar zijn we mee bezig, ik draag die ringen niet, omdat ik ze leuk vind, maar omdat ik ze nodig heb en een week wachten om een kleine aanpassing door te voeren is gewoon te lang.
Zeer slechte service. Voor mij de eerste en laatste keer bij Livit.
LIVIT Middelharnis Ik werd met mijn peesonsteking…
Ik werd met mijn peesonsteking (ernstige) doorgestuurd naar Livit in Middelharnis. Voor de afspraak moest ik 3 weken wachten,maar het ergste kwam nog terwijl de afspraak.Ze keek even niet voor een momentje mijn pols,ook niet de opmerking die ik in het ziekenhuis heb gekregen maar in kort adviseerde ze om via online een brace te bestellen omdat het op deze manier goedkoper is (mischien lijk ik iemand die niet kan betalen).Ze moet weten dat voor iemand die dit soort langdurige pijn heeft,de belangrijkste de oplossing is.Door haar slechte manier moest ik zelf uitvinden welke brace zijn procies voor peesontsteking goed (ik heb 4-5 besteld,maar eindelijk weet ik dat ik fix moet hebben maar daardoor heb ik ook tijd kwijt).Waardelos en persoonlijk vind ik het ook niet goed...Mijn slechtste ervaring en ik was verbaasd de bedrag van de mevrouw
Ik heb 3x eerder steunzolen gekocht bij Livit Goudsesingel
Ik heb 3x eerder steunzolen gekocht bij dit bedrijf, dat ging allemaal prima. Half jaar geleden nieuwe gekregen, vanwege extra klachten. Nu werden ze 3D-geprint. Ze zaten niet lekker en na 3 weken bleek dat ze maar liefst een centimeter te laag waren. Toen waren mijn knieen al naar binnen gaan staan en daar heb ik nu, 6 maanden later, nog veel last van. Fysio gehad, de pijn is 's nachts heel vervelend, ik ontzeg mezelf uitstapjes en lange wandelingen. Wat een drama. Nu bij een andere podoloog, ver van Rotterdam waar daar lijkt alles bij Livit te horen. Zij schrok van de zooltjes: te kort, te smal en nog steeds te laag! Schandalig, niet naar toe gaan dus.
Levering met ernstige vertraging & slechte communicatie
Normaal schrijf ik geen reviews, maar mijn ervaringen met Livit zijn zo teleurstellend, dat ik mensen zou aanraden met een andere aanbieder in zee te gaan als die mogelijkheid er is. Samengevat levert Livit de medische hulpmiddelen met ernstige vertraging zonder hierover te communiceren. Ik probeer nu voor de tweede keer in één jaar tijd steunkousen aan te vragen bij Livit waar een levertijd van 1 a 2 weken voor staat. Ik wachtte de eerste keer twee maanden en nu wacht ik inmiddels alweer twee maanden. De reden voor de vertraging ontbreek evenals een terugkoppelingen, of update over de status van de aanvraag. Ik begrijp dit niet.
Wacht al meer dan een half jaar op…
Wacht al meer dan een half jaar op veiligheidsschoenen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Zou indien mogelijk een ander bedrijf zoeken, slechter kan niet.
Duur, komen afspraken niet na, en slechte kwaliteit.
Vorig jaar 2 paar steunzolen besteld (één paar voor het werk, en één paar voor privé). Er is 1 scan gemaakt, maar ik mocht wel twee keer het volledige bedrag betalen. Dit omdat de nazorg zo goed is... en dat kost nu eenmaal geld (dat is wat mij verteld werd aan de telefoon).
Maar.. welke nazorg? Binnen 4 maanden was de voorkant van een zooltje weggesleten. Je kunt er dus vanuit gaan dat de scan niet goed gedaan is, want anders was er op dat punt in de zool wel een versteviging geplaatst.
Sindsdien (begin september 2022) probeer ik om dit probleem te laten oplossen. Er wordt of niet opgenomen, of ik krijg te horen dat ze het gaan oplossen en dat ze terugbellen (tot nu toe geen enkele keer gebeurd).
Waardeloos bedrijf.
Livit geen zaken meer mee doen
Mijn vader heeft via LIVIT steunkousen ontvangen, hier vielen de gaten al binnen een paar dagen in. langs de naad verschillende gaten. Livit wil niet erkennen dat ze slechte steunkousen hebben geleverd. Nu willen ze zelfs mijn vader niet meer te woord staan en geen zaken meer met hem doen.
Lekker zo'n bedrijf die zijn klanten laat vallen, zeker als het om een kwetsbare groep gaat.
Steunzolen
Steunzolen:
Spijt als haren op mijn hoofd dat ik naar dit bedrijf ben gegaan voor nieuwe steunzolen. Wat een professorisch en onprofessioneel bedrijf! Mijn steunzolen zien er niet uit, erg slechte afwerking en lopen voor geen meter.
Ik heb helaas ook geen beste ervaring…
Ik heb helaas ook geen beste ervaring met hen.
Hoewel de consult van voetscan in eerste instantie naar volle tevredenheid verliep, bleef het helaas daarbij.
Ik had vrij snel telefonisch doorgegeven dat ik graag de bestelling wilde plaatsen. Er werd direct voor de volgende dag een belafspraak gemaakt, maar ik werd maar niet gebeld. Bij navraag zou er een miscommunicatie zijn geweest en zou ik helemaal niet teruggebeld worden (terwijl ze echt het het woord 'terugbelafspraak' gebruikte), maar zou mijn opdracht tot bestelling al zijn doorgegeven.
Maar omdat ik na ong. 2 weken helemaal geen bevestiging o.i.d. had gehad, ging ik twijfelen of de bestelling daadwerkelijk was geplaatst. Je raadt het al, niet dus! Heel vervelend, maar goed dat kan nog gebeuren, maar als je hierna dan de toezegging krijgt dat je nog diezelfde dag wordt terug gebeld, het werd me echt verzekerd, moet ik nog steeds terug gebeld worden. Na 4 dagen besloot ik dat ik niets meer met hen te maken wilde hebben. Ik heb ze dit nog netjes laten weten en daar hebben ze dan wel weer op gereageerd (!) Nou ja, al met al ook een slechte ervaring dus.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.