Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kreeg een langdurige pols brace aangemeten deze was al na iets meer dan een jaar kapot. Ze hebben de brace geprobeerd te repareren lees er een klodder lijm op gegooid die de volgende dag al weer l... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb semi orthopedische schoenen via Livit Tilburg. Prima service. Nu heb ik een verwijzing voor een schouderbrace en voor mijn handen (duimen en vingers). Ik hen bij Livit binnengelopen voor infor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Livit heeft mij, onder valse voorwendselen, een pak verkocht waarmee ik me soepeler zou kunnen voortbewegen (zo lieten gelikte reclamefilmpjes zien). Dat pak kostte wel bijna €10.000. Toen na een pa... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Doorverwezen door de huisarts om een enkel- voet orthese aan te laten meten, mét uitgebreid medisch dossier/geschiedenis vanuit het ziekenhuis/revalidatie arts. Livit heeft mij gebeld om een afspraak... Se mer

Företagsinformation

1. Ortos- och protestjänster

Skrivet av företaget

Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij(er) kunt bewegen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

15 jaar met ontzettend veel genoegen steunkousen gedragen…

Ik heb ongeveer 15 jaar met ontzettend goed resultaat Livit kousen gedragen. Tot de dame uit Hippolytushoef ontslag nam. De eerst volgende keer dat een mij onsympathieke consulente mijn kousen had aangemeten was de rechter voet veel te lang en kreeg ik een heel pijnlijk teen met likdoorn als gevolg.
Ik kwam bij dezelfde consulente op controle en het lag aan mij, ik deed ze verkeerd aan en moest speciale handschoenen aanschaffen. Dit had ik nooit gedaan, ben sterk genoeg om die kousen gewoon aan te trekken. Een baas die ik daarna aan de telefoon kreeg beaamde haar verhaal en kon door de telefoon zien dat ik niet sterk genoeg was. Volkomen onterecht. Een andere consulente die mijn zaak overnam liet allebei de kousen controleren en keurde ze goed.
Terwijl de ene voet enkele cm langer is dan de andere.
Het enige wat ik er aan over heb gehouden is een zeer pijnlijke likdoorn. Ik hoop dat ene wijf nooit meet tegen te komen en wens haar aan beide voeten een likdoorn toe

26 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet mee in zee gaan, oplichters

Niet mee in zee gaan. Producten zijn waardeloos, houden het niet de beloofde 2 jaar uit ( nog niet eens 2 maanden)
Reperaties moet je weken op wachten en is dan ook nog eens slecht gerepareerd.
schuld word automatisch op de klant afgeschoven.
Klantenservice niet te bereiken
Klachtenservice ook niet
Als je ze op hun kwaliteit aan spreekt, moet je maar een andere zorgverlener zoeken.

24 april 2025

Niet meer van deze tijd

Mijn schoonvader van 91 zou steunkousen aangemeten krijgen. Dan komt er een afspraak tussen 8.30 en 16.00 uur ! Je kunt mensen toch niet verplichten om ruim 8 uur te wachten ? Zorg dan iig voor een tijdsvlak

11 april 2025

fijne steunzolen!

Bij het aanmeten van nieuwe steunzolen bleek dat ik meer dan een jaar op verkeerde gelopen heb! De linkerzool zou opgehoogd worden, maar dat had de medewerker bij de rechter gedaan. Resultaat: een waggelende gang, rugpijn en veel leuke dingen af moeten zeggen omdat ik extreem moeilijk liep [loop!].
En ik ging er steeds maar van uit dat het gewoon aan mij lag. En oh, wat waren ze meelevend: het was vervelend voor me en ze zouden het doorgeven.
Vervolgens heb ik om de korting van 25 euro moeten zeuren, dit was geen korting om het verloren jaar te compenseren maar dit geldt voor iedereen. Nooit meer naar Livit OttoBock!

5 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben reeds 4 dagen bezig om een afspraak…

Ben reeds 4 dagen bezig om een afspraak te maken. Je belt naar een centraal nummer waarna de telefonist aangeeft dat men niet reageert dan wel verbinding krijgt met de betreffende Livit locatie. Tevens wordt aangegeven dat ik terug gebeld zal worden. Dit gebeurd helaas ook niet.

28 mars 2025

Helaas kan minder dan 1 ster niet

Helaas kan minder dan 1 ster niet. Waardeloze klantenservice. Mijn evo brak vanochtend radicaal af. Ik kan dus niet meer lopen. Ten eerste zijn ze niet te bereiken, na 5 minuten in de wacht wordt verbinding verbroken. Dat herhaalde zich 7 keer. De chat zegt doodleuk tis druk hier is een online formulier wat je in kunt vullen, we reageren binnen 2 dagen. Tja lekker handig, ik kan nu niet lopen dus dat het tijd kost snap ik maar ik wil aktie het zo snel mogelijk in gang gezet. En toen ik uiteindelijk iemand sprak en vroeg om de afspraak wat ruimer in te plannen omdat ze dan gelijk kunnen inmeten, was het antwoord dat doen we niet adviseur bepaald. Zal een vervolgafspraak dan wel krijgen. Lekke handig en ondertussen kan ik niet uit de voeten. Waardeloos bedrijf. Oh ja dat zeiden ze ook nog, u heeft geen recht van de verzekering op een nieuwe. Beleefd gevraagd of ze weleens van garantie had gehoord. Als maar eens in de 2 jaar een vervanging mogelijk is moeten ze niet spullen maken/leveren die die levensduur niet aankunnen. Mensen zoals ik zijn er nl. afhankelijk van.

Update 11-2. N.a.v. van mijn klacht ben ik teruggebeld. Wat uit het gesprek naar voren kwam was dat ze werken met een call center, die is in Suriname. Weinig klantbeleving dus. Degene die terugbelde adviseert om te kiezen voor optie 1: zorgprofessionals. Dan kom je terecht bij een Nederlands kantoor die iets dichter bij de klant zouden staan. Over de vestiging niets dan lof, daar was mijn vrouw op hoge poten naartoe gegaan, maar waren na het zien van de foto helder: die is kapot.
Het adrenaline van mijn vrouw kon weer zakken, hier waren normaal denkende mensen. Meedenkend in oplossingen gaan nu al aan de slag dus het is echt de klantenservice die enorme afbreuk doet aan het bedrijf. Doek het op of maak het Nederlands dit werkt niet. Ik was al aan het zoeken naar een andere dienstverlener.

10 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ik kwam voor mijn steunzolen die pijn…

ik kwam voor mijn steunzolen die pijn doen! En mijn voeten doen erg pijn en mijn knie! Oh ik zal er een stukje afhalen! Het was 5 jaar geleden opgemeten! Nou bedankt , nu moet ik naar de orthopeed in het ziekenhuis!

18 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Communicatie een drama

Communicatie een drama. Vriendelijk geholpen op de locatie Blixembosch. Brace lijkt te klein, nieuwe afspraak gemaakt. Maar omdat ik zeker wilde weten of de maat groter aanwezig was zodat ik niet voor niks zou komen heb ik teruggebeld, maar je krijgt de locatie niet aan de lijn. Telefoniste gaf aan dat zij geen antwoord op mijn vraag had, punt. Ik heb onthutst nog een keer teruggebeld hoe dan op te lossen. Ze beloofde een mail te sturen naar de locatie. Op de dag van de afspraak nog maar een keer gebeld. Telefoniste onvriendelijk: nee hoor u heeft geen afspraak om een grotere maat te passen maar een nacontrole... afijn na mijn uitleg heeft ze dan toch even gebeld met de locatie. Hoe moeilijk kan het zijn...
2 weken eerder werd ik opgebeld dat de afspraak niet door kon gaan (centrale telefoniste) maar een nieuwe afspraak kon zij niet maken. Daarvoor moest ik dagen wachten op een nieuw telefoontje. Ik zou wel eens het een en ander willen reorganiseren bij Livit 😉

5 december 2024

Wat een slechte ervaring

Wat een slechte ervaring! Eerste kous te klein ,tweede kous werd daar stuntelig aangetrokken (weet ik inmiddels door ervaring) geen hulpmiddel ,geen handschoenen .Mijn man kan kous zelf absoluut niet zelf aantrekken ,ben zelf 73 en ook te weinig kracht. Uiteindelijk glijkous opgestuurd gekregen ,zelf handschoenen gekocht ,is nog steeds drama ,de glijkous is de slechtste die er is ,te klein ook voor maat 46 ,totaal geen interesse daar ,niet professioneel ,niet meedenkend ,dit is een dichte kous ,een open kous was sowieso een beter advies geweest! Mijn arm ondertussen pijnlijk geworden ! Dus dan thuiszorg ? Om een kous aan te trekken?

1 december 2024

Wachten... wachten...ik weet niets

5 weken geleden hand/duimbrace opgemeten, maar verwijzing niet bij me. Verwijzing per email gestuurd, maar handtekening arts ontbrak. Nieuwe verwijzing met handtekening opgestuurd. Geen bevestiging ontvangen. Na 3 weken gebeld of de email goed ontvangen was, maar er werd verteld dat ik gewoon moet afwachten. 3 dagen geleden nog maar eens gebeld, ik zou teruggebeld worden. Is niet gebeurd. Livit wil niet dat je met de lokale vestiging belt, ik wil gewoon weten of ik nu een brace krijg of niet!

30 november 2024

Geweest voor hand Brace

Geweest voor hand Brace
Eerste afspraak alles opgemeten,
Tweede afspraak voor niks geweest want handbeschilderd was nog niet klaar, afbellen was ze vergeten.
Derde afspraak handbrace gehad moest 2 weken wennen en dan kijken of hij goed zat.

Vierde afspraak aan gegeven dat hij zeer deed op mijn duim, maar dat hoorde zei ze
Wat een waardeloze service en geld klopperij

28 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben 62 jaar oud en waarom heb ik…

Ik ben 62 jaar oud en waarom heb ik mijn land verlaten partij niet over!
Ik heb van wegens foute operatie en leeftijd. Probleem met vocht vast houden !
Woonplus was bezig met renovatie omdat ik ben met behulp van Francisco ziekenhuis ( Gusthuis gehandicapten geworden ! Omdat ik ben allen in de Nederland ze kannen met don wat ze leuk vinden !
Bj BB de renovatie heb ik leen woning gekeken voor 2 weken toen ik terug Koen naar mijne woning paaa dingen waren verdwijnen 1 lader 2 medische sokken!
Ik heb g ex deugd hebben ze gezegd ze gaan regelen. 😜
Ik heb met dsw contact genoemen en verhaal verteld. Heb ik e-mail gekregen dat mag nog laten maken ik heb bij Livit ik contact gekomen en ze hebben gemaakt ! Ik begin was heel strak. ! Heb ik hgezegd zee antwoorden heel onvriendelijk: we hebben onze beste. Gedaan ! En dsw heft de geld van sokken niet vetald. Ik heb klachte gediend bij de dsw klachten commissie ze zei misschien land die je vandaan komt helpen hoewel beter ! En als je ook geen geld per maand ook niet betaald we helpen jou geen zorge ! Ze dacht dat ik kink of .. ben ! Niet betalen dan wat ze hebben met mijne lichaam gedaan …..
Tegenwoordig ze. Verdunnen van alles zelfs jouw lichaam na de dood 😜zegende jouw lichaam delen geven ze aan iemand die behoeftenheeft ! Ik heb niet gezien en niet gehoord als je geen geld heb kering je zelfs geen pleister 😂👻
Bedankt voor tijd die …
Ik hope dat de degene Die Beantwood is kan zien !
Ik weet nog steeds niet waarom de kan aan de telefoon zei we vinden een oplossing! En na 2de dag heb ik de brief van deurwaarders ( classic incasso ) gekregen 🤡heb hun gebeld en gevraagd zo kosten we oplossing vinden ? De sokken zijn helemaal versleten! En hij zei ik weet niet meer jecmoet verder met deurwaarders…🤪wat voor een persoonlijkheid! Als ze debken niet dat geval was ! Ze nemen overal alle gesprekken op 👻

Mijne ervaring als je geen geld heb iedereen wil geld en alle jouw spullen gaan ook kapot zekfs jouwe sokken 😂
Groetjes sarbaze_pir

21 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alleen uit op veel geld verdienen geen aandacht voor de client de zorgvraag.

Livit is een zeer onprofessionele organisatie die cataloges schoenen verkoopt die in china worden gemaakt.
Het betreft: de schoenen passen niet (te groot of niet geschikt voor de beugel die gedragen wordt) waardoor deze veel drukpunten en pijn veroorzaken, verkeerde kleur, geen passende sluiting.
Klachten worden niet serieus genomen en de client (in dit geval mijn schoonmoeder van 85 jaar) wordt gemanipuleerd en terug naar huis gestuurd.
De klantvriendelijkheid ver te zoeken en zeker als er na herhaaldelijk mondeling te hebben aangegeven niet tevreden te zijn een schriftelijke klacht (in 2022 en 2024) is ingediend.
De prijzen .....laten we het erop houden dat de zorgverzekeraar en de client behoorlijk worden belazerd.

29 september 2024

Niet 1 ster waardig!

Na het debacle met de orthopedische laarzen nu ook problemen met mijn evo. Mijn evo was gescheurd op 3 plekken. Ik had al aangegeven dat er teveel speling in zat maar volgens hen klopte dit niet. Nu blijkt van wel. Afspraak gemaakt in Haarlem. Mocht alleen Thomas hem maken. Die zou bellen. Mooi niet. Na 4 weken wachten tel. belafspraak gemaakt want ik kan niet uit de voeten. Wederom hele middag voor niets gewacht weer gebeld. U wordt teruggebeld. Zit inmiddels 7 weken met kapotte orthese. Niemand staat mij te woord. Ga nu mijn zorgverzekeraar erachter zetten zeker nadat ik gisteren iemand sprak die ook al 2 mnd met een kapotte orthese zit en ook niet wordt teruggebeld. Livit verdient niet 1 ster de laatste tijd maar nu want ook mijn laars is weer kapot nu zelf maar naar schoenmaker gegaan anders ben ik die weer 5 weken kwijt. Dit kan toch niet!

8 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze besteden uit, goedkoop maar lelijk

Ze gebruiken een leest, zelfde lompe hak en de schoenen zien er vreselijk uit. Ik heb prachtige voeten, alleen nodig voor steun en enkelbanden. Nog zien de schoenen er 3 maten te groot uit en lijken niks op het orginele model wat is beloofd. Ik loop letterlijk voor schut. 3 paar ongedragen, ik loop weer op de oude, toen ze nog zelf vakmensen in dienst hadden,die waren mooi

2 oktober 2024

Wat een slechte zaak ,

Wat een slechte zaak ,
Mijn vader heeft steunkousen die wij altijd bestelde via het huidpunt mocht je langskomen ( voor oudere mensen wel zo fijn ) nu is dit over gegaan naar livit nou ik denk alles wat fout kan gaan gaat daar ook fout en als je langs wil komen nou dat zeker liever niet
Krijg net mijn vader zijn nieuwe kousen binnen met de pelotte er los bij ( moet ik die er zelf innaaien of zo )
We zijn nu inmiddels al 3 maanden onderweg
Nou namens de pijn van mijn vader bedankt

1 oktober 2024

Wat een slecht bedrijf.

Wat een slecht bedrijf.
Zit nu al 4 weken zonder steunkous omdat ze steeds de verkeerde opsturen. (Dichte teen en moet open zijn)
Als je belt word er niet naar je luistert en reageren ze kort en ongeïnteresseerd.
Krijgt geen antwoord op je vraag.

26 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hoe belangrijk het is het vooraf inzien van rewiew Om zaken te doen.

Deze toeleverancier hulpmiddelen declareert zonder enige aanvullende toelichting bij mijn zorgverzekeraar hulpmiddelen.
Mijn zorgverzekeraar accepteert vervolgens deze declaratie van Livit niet en vervolgens legt LIVIT de factuur groot € 200 bij mij omreden lukt het niet bij de zorgverzekeraar dan maar bij patiënt .
A) heb ik nooit opdracht verstrekt.
B) LIVIT heeft mij nooit geïnformeerd de eventuele consequenties (zelf betalen)na levering hulpmiddel.
Vervolgens intimideert LIVIT patiënt met aanmaningen en incasso bureau.
Mijn tip blijf vooral weg bij het bedrijf LIVIT bespaard je een hoop stress.

31 juli 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.