VARNING! PRATAR MYCKET LITE OM RISKERNA!! BETALAR INTE UT VAD SOM FANNS KVAR PÅ KONTOT, KAN INTE VISA ATT DE SATT IN MINA PENGAR HELLER... BLUFF RAKT IGENOM, NU BLIR DET POLISANMÄLAN MM HAR REDAN S... Se mer

Scam scam scam, Snälla var rädd om dina pengar. Jag hade mer än 5tusen euro på mitt konto, när jag skulle withdraw pengarna till min bank konto, försvann min saldo, Försökte skriva till de och fråg... Se mer

1. Finansmäklare

LiquidityX is a forex and CFD broker offering a broad scope of trading instruments. Forex, stocks, indices, cryptocurrencies, commodities, energies and metals trading in a safe environment is what the company is honored to offer its retail and institutional customers. Transparent executions policy, along with the top-notch trading platforms, guarantees an outstanding experience on financial markets. Customers get access to Trading Central that is a great tool to keep track of news and market sentiment, find and validate trading ideas and check with fundamental and technical analysis brought to you by the mix of financial expertise and AI technologies. Trying the Webtrader platform with live quotes in a demo mode does not require prior registration and authorization. Customers are welcome to choose between Webtrader and MT4 software upon registration. Basic, Gold, Platinum and VIP accounts will satisfy the needs of the most demanding traders. LiquidityX website operates under Capital Securities S.A., a Greek Investment Firm, authorized and regulated by the Hellenic Capital Market Commission (“HCMC”) with license number 2/11/24.5.1994.

2,1

Dålig

TrustScore 2 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

VARNING

HAR REDAN STÄNDIG MAILKONTAKT MED ER, NI LYCKAS INTE LÖSA NÅGONTING, HELT HORRIBELT!!!

4 juli 2024

Kära Anders,

Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med våra tjänster.
så att vi kan kontrollera om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig.

Scam scam scam,

Scam scam scam,
Snälla var rädd om dina pengar.
Jag hade mer än 5tusen euro på mitt konto, när jag skulle withdraw pengarna till min bank konto, försvann min saldo, Försökte skriva till de och fråga varför? Inget svar!!!
Snälla tänk om

17 maj 2024

Kära Hadi,

Vi är mycket ledsna över att höra att du har haft problem med din handelsupplevelse med LiquidityX. Vänligen informera oss om att ditt fall är under utredning av den relevanta avdelningen. Tack så mycket!

Vänliga hälsningar
LiquidityX team

Scam….

Jag började med 750 euro och hade en vinst på över 200 euro och när jag kollade mitt konto saldo var det drygt 300 euro minus???
Jag tog ut 500 euro och dom tog en uttagsavgift på 50% så jag fick bara 250 euro.
Försöker att få ut mina sista pengar, 122 euro utan resultat……………kolla på Ken Burman.

6 april 2024

Kära Arcotaur,

Vänligen notera att vi inte har några uppgifter i vårt system om att du skulle vara vår kund.

Teamet för LiquidityX

Bluff företag

Riktig bluffbolag.. de säger att de uppgraderar en till ett guldkonto trots att man inte når upp till kontonivån. Sen dras en jäkla massa avgifter. Från att ringa mig 4-5 ggr per dag svarar de inte ens på Mail längre.
De har låst mitt konto för handel och säger att de har tekniska problem.
Lita inte på det här bolaget !!!

15 april 2024

Kära Mia,

Vi är väldigt ledsna att höra att du hade problem med din handel med LiquidityX. Vänligen ge oss mer information om din förfrågan genom att skicka oss ett e-postmeddelande till support-lx@liquidityx.com
så att vi kan kontrollera om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig.

Tacksam

Tack till Paul Miller. Han är väldigt professionell, hjälpsam och en trevlig person.

21 mars 2024

Dear Amanda,

Thank you for your 5 star review and your positive comments and feedback.
We appreciate you sharing your experience with us and we are delighted to have you as a part of our community.
Thank you for choosing us as your trusted broker and wish you a continued great experience!

Kind Regards
LiquidityX Team

Ge er nog inte in i detta

Jag hoppade på detta utan bättre vetande då jag lockades av reklamen. Omdömet blir blandat då jag kan förstå att man kan göra stora pengar om man har mycket, mycket god kunskap om vad man håller på med men det har de flesta troligtvis inte. Man ska ta fasta på att det står att 74-89 % av privata aktörer förlorar pengar när man ger sig in i spelet. Det är oerhört krångligt att lämna korrekta uppgifter då de kräver kopia av körkort, bankkort, folkbokföring eller liknande. Det är sedan (nästan) omöjligt att få ut sina pengar (vinsten) då det bara går via skrillkonto och min bank befattar sig inte med Skrill då de hanterar kryptovaluta så jag får inte ut min pengar. Suporten är hjälpsam men det är skumt med de som ringer upp en. Samma person kan ringa från 10 olika nummer och skickar man sms tillbaka kommer man till en privatperson som inte har något med detta att göra. Skumt. De är också rätt arroganta mellan varven. Så sammantaget är det nog egentligen ingen bluff men det är extremt krångligt, man kan förlora stora pengar och jag rekommenderar det inte. Dock har jag fått tillbaka summan jag satsade till mitt kontokort så jag har inte förlorat något då jag drog mig ur efter några timmar med en vinst på 22 euro som jag inte får ut via Skrill:)

5 mars 2024

Kära Louise,

Vi har försökt att hitta ditt konto i vårt system, men tyvärr har vi inte kunnat göra det. För att kunna hjälpa dig ytterligare ber vi dig att förse oss med ytterligare information.

Kan du skicka oss ett e-postmeddelande på pr-support@liquidityx.com, inklusive ditt handelskontonummer (TA) och den e-postadress du använde under registreringsprocessen? Med denna information kommer vi att kunna identifiera ditt konto korrekt och ge dig den nödvändiga hjälpen eller lösningen omedelbart.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som detta kan orsaka och uppskattar ditt samarbete för att lösa detta problem på ett effektivt sätt. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att inkludera dem i ditt e-postmeddelande, så kommer vi att ta itu med dem.

Tack för din uppmärksamhet i detta ärende. Vi ser fram emot att höra från dig snart.

Bluff

Jag har varit med och lagt in mycket pengar. Jag satsade en del själv när jag märkte att så kallade plattformsansvariga bad mig satsa på aktier som föll. Han tjatade och körde med omvänd psykologi och otrevlig. Desperat för att inte förlora mer av pengarna, så satte jag in mer pengar.

Jag hade god marginal kl 22:30 när jag vaknade sedan och tittade på min plattform så var plötsligt allting borta. Aktien hade då inte fallit men massa avgifter hade dragits.
Jag är desperat att få tillbaka mina pengar ifall någon vet hur skriv gärna.
Uppdrag granskning är alltid intressant och tidningarna om inte pengarna betalas tillbaka.

22 februari 2024

Kära Johan,

Vi har försökt att hitta ditt konto i vårt system, men tyvärr har vi inte lyckats med det. För att kunna hjälpa dig ytterligare ber vi dig att förse oss med ytterligare information.

LiquidityX-teamet

Bett om att få mitt konto borttaget men…

Bett om att få mitt konto borttaget men inget händer.

1 februari 2024

Kära Kjell,

LiquidityX-teamet

Jag är otroligt nöjd med Maria

Jag är otroligt nöjd med Maria, som är min kontoansvariga.

12 januari 2024

Kära Lars,

Tack för ditt 5-stjärniga betyg och för att du valde oss som din pålitliga mäklare.

Teamet för LiquidityX

Bra kontakt

Vi har upplevt Carl Hansson som mycket trevlig handledare. Han talade tydligt och det var lätt att förstå. Vi hoppas på fortsatt kontakt med honom.

30 november 2023

Kära S-O-A-M,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva erfarenhet av LiquidityX!

Vi är glada att läsa din glödande recension och att veta att vi har kunnat uppfylla dina förväntningar.

Vårt team på LiquidityX är dedikerade till att tillhandahålla förstklassig service, och din feedback fungerar som validering av våra ansträngningar. Vi är glada över att vårt engagemang för excellens har bidragit positivt till din handelsresa.

Om du någonsin har frågor, behöver hjälp eller vill utforska fler möjligheter, tveka inte att kontakta vår support via e-post support-lx@liquidityx.com. Vi finns här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Din tillit och tillfredsställelse betyder allt för oss, och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med högsta nivå av professionalism.

Kvacksalvare

Säljaren eller vad man ska kalla personen som ringde upp efter väldigt krångligt inlogg på Er sida lät mer som en kvacksalvare som skulle sälja något medel till hästarnas som skulle göra hästen 10 ggr snabbare. Det luktar oseriöst i allra högsta grad och han som ringde hade nog helt missat ev utbildningar att kunna saluföra en vara eller tjänst.

6 september 2023

"Kära,

Tack för att du delar din feedback med oss. Vi är uppriktigt ledsna över att höra om de problem som du har tagit upp angående din erfarenhet av våra mäklartjänster. Din feedback är viktig för oss och vi tar dina kommentarer på allvar.

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter och vill försäkra dig om att vi är fast beslutna att lösa de problem du har nämnt. Vårt team undersöker aktivt ärendet för att förstå vad som gick fel och hur vi kan göra saker rätt för dig.

Vi skulle uppskatta möjligheten att få kontakta dig direkt och få mer information om din upplevelse. Vänligen kontakta vår support via e-post support-lx@liquidityx.com så att vi kan ta itu med dina problem omedelbart.

Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi är dedikerade till att förbättra baserat på din feedback. Vi hoppas att vi får chansen att återfå ditt förtroende och ge dig en bättre upplevelse.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta, och vi ser fram emot att arbeta mot en lösning.

LiquidityX-teamet"

Detta är lureri!

Detta är lureri!! Gå inte på det som jag.
Jag var egentligen misstänksam från början, men de är jäkligt duktiga på att manipulera. Han, Pavlo, tyckte jag skulle ge det en chans innan jag tackar nej. Satt in pengar och hux flux samma dag hade jag vunnit över 600kr, jag var fast och satte in mina fondpengar. Så fort jag gjort det förändrades attityden på Pavlo. Plöstsligt var det en annan, Carl, som kontaktade mig att jag höll på att förlora alla pengar och den enda chansen att sätta in ännu mera pengar?!
Nästan alla mina pengar försvann då plöstligt när jag satt in mina fondpengar. Fy jag fick panik!!!
Kände mig så korkad, men dessa människor utnyttjar ens okunskap. Hoppas någon kan sätta dit de jävlarna!

3 maj 2023

Dear Client,

Thank you for your feedback. We appreciate you taking the time to share your experience.

To address any specific issues you may have encountered, we kindly request that you reach out to our customer support team at support-lx@liquidityx.com . Please provide us with more details about your trading account so that our dedicated team can thoroughly investigate the matter and assist you accordingly.

We value your satisfaction and are committed to resolving any concerns you may have. We look forward to hearing from you and working towards a satisfactory resolution.

Best regards,

Bluff,otrevlig och bedrägeri

Säljaren kontaktade mig flera gånger och jag berättade för honom att det fanns många negativa kommentarer om deras företag på internet, men säljaren sa att det inte var sant och att inget av de stämde. Men så fort jag överförde pengarna blev deras beteende otrevligt och oprofessionellt. De svarade inte på mina e-mejl och när jag lyckades få tag på dem var de arga och irriterade. De vägrade till och med att återbetala pengarna. Den här webbplatsen är verkligen en bedrägeri. Jag uppmanar alla att hålla sig borta från denna webbplats och inte bli lurade av deras påståenden.

15 juni 2023

Dear Babak,

Thank you for sharing your feedback with us. We appreciate your valuable input.

To address any specific issues you may have encountered, we kindly ask you to contact our customer support team at support-lx@liquidityx.com . By providing more details about your trading account, our dedicated team can thoroughly investigate the matter and provide the necessary assistance.

Ensuring your satisfaction is our priority, and we are committed to resolving any concerns you may have.

Best regards,

Bluff

Bluff, gå inte på.

10 maj 2023

Dear client,
Thank you for taking the time to leave us your review. May we ask what is exactly the issue with are currently facing? Please provide us with details and information about any inquiry you may have by sending as an email to support-lx@liquidityx.com

Shoan

Shoan!
Du är en härlig handledare, som har lotsat oss över alla svårigheter och fått oss att tjäna pengar. Vi har lärt oss massor pga ditt tålamod och kunnande.
Vi hörs / Ulla och Göran

Dear Ulla,
Thank you for your positive feedback and for keeping us posted! Please do not hesitate to contact us at our support email support-lx@liquidityx.com,
LiquidityX Team

Stöd att fatta egna beslut…

Jag fick bra stöd i verktyget för att komma igång och får länkar till olika analys-siter för att själv bilda mig en uppfattning och våga ta beslut. jag har haft kontakt med Hoger och Carl som är engagerade i sitt jobb. Man behöver göra en insats själv för att sätta sig in i detta och jag har varit på väg att sluta flera gånger. Jag är lite ”feg” men har fått bra stöd med min mentala inställning.

Dear Gunilla,
Thank you so much for taking the time to share your experience at LiquidityX. We take pride in knowing our customers are happy and satisfied with our services!

Otroligt otrevlig handläggare

Otroligt otrevlig handläggare. Jag ville utnyttja min ångerrätt och då kallade handläggaren mig otrevlig och lade på.
Enbart då jag sa att jag ville utnyttja en laglig ångerrätt.
Jag behöver nu information om hur jag kan gå vidare med att få tillbaka mina pengar!!

Dear Margrét,
We are very sorry to hear about your experience with LiquidityX. Our goal is to provide consistently reliable services and an exemplary level of customer support. To this effect, you are kindly requested to contact the company directly at support-lx@liquidityx.com
and provide us with details and information about any inquiry you may have. If you give us a chance, we would like to resolve the issue immediately, therefore we hope you will allow us to speak with you and discuss the situation.
LiquidityX Team

Jag får bra bemötande och stöd

Jag får bra bemötande och stöd. Svarar snabbt varje gång när man behöver hjälp. En Extra tack går till Shoan , Tack för all stöd och hjälp

17 april 2023

Dear Shkurta,

Jätte STOR TACK

Jätte STOR TACK! till min instruktör Mikeal G. för all hjälp, instruktioner ochuppmuntran att jag börjar investera mina besparingar på LiquidityX, vilket jag var mycket tveksam från början jag satt in på LiquiditiX 250 EUR men efter några dagar tveksamhet tog tillbaka desa för jag inte fick rätt hjälp från en annan mäklare vilket jag kommer inte ihåg namnet, men sedan Tack och lov, ringde mig Mikael och lovade mig att han ska hjälpa mig och lära mig om hur börjar man för att för mig var första gången och viste inte ingenting om son möjlighet och trodde inte heller att detta är möjligt, men tack vare Mikes hjälp jag gick med vinst över 6 tusen euro inom tre veckor. Helt otroligt! Idag 12-04-2023 vinsten toppade på 1465 Euro bara på en dag, Fantastiskt! Stor Tack!
Tack Mikael än engång för din hjälp och samarbete med mig, och önskar dig lycka till med dina affärer.

MVH Nasuf

12 april 2023

Dear Nasuf,
LiquidityX Team

Bluff och båg genom aggressiva…

Bluff och båg genom aggressiva telefonförsäljare. Så snart du bekräftat att du är över 18 år tycker de att du ingått ett avtal, och skickar e-post med inloggningsuppgifter. Bör polisanmälas av alla som träffar på dem.

Det ringer två månader senare fortfarande telefonförsäljare som representerar bolaget och försöker få en att komma igång. Respekterar inte ett NEJ.

21 september 2022

Dear Daniel,
We are very sorry to hear that you have had a bad experience with LiquidityX. If you let us, we will be able to fix the issue. Please send us an email with your inquiry at support-lx@liquidityx.com
Regards
LiquidityX Team

Visa omdömen på alla språk (260 omdömen)