Super, netjes volgens afspraak, prijs is top en bestuurder (Rob) mega aardige gast die ook nog eens meehielp. Aan te bevelen!
Det här tycker kunderna
Afgelopen vrijdag moest ik met spoed een bankstel van de bekende firma S & S naar de twaalfde etage gebracht hebben. Daar was nl. mijn appartement, in Brunssum. Lift-Express had diezelfde middag no... Se mer
Contact onwennig.. Gewoon via de mail.. ( misschien een mooie offerte/afspraak formulier maken ) Verder echt gewoon top.. Op tijd, direct ( snel ) opgezet, meegeholpen en tips gegeven..... Se mer
Företaget har svarat
Perfecte service, super snel een offerte en goede persoonlijke afspraken. Heren waren te vroeg waardoor de bank nog niet aanwezig was, hebben de lift netjes geparkeerd en gewacht tot de levering (1,5... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Lift-express.nl maakt verhuizen gemakkelijk door gebruik te maken van een verhuislift ook wel meubellift genoemd. 80% van onze opdracht zijn binnen het eerste uur geklaard, of het nu gaat om een bankstel, piano, bouwmaterialen of een complete huisraad.
Kontaktuppgifter
Venlo, Nederländerna
- +31 643 710 777
- info@lift-express.nl
- www.lift-express.nl
Super
Super Hilfe, sehr guter und hilfsbereiter Mitarbeiter. Gerne wieder.

Perfect
Perfect! Goede prijs, goede service, netjes op tijd, meedenken met verhuis-situatie. Alles wat ik verwacht van een verhuislift-bedrijf.

Zeer tevreden!
Ze zijn zeer actief en behulpzaam geweest. Ik heb ze gebeld rond 15.30 u en gevraagd om mogelijk snel te komen helpen om een onverwachte situatie op te lossen. Ze hebben het meteen geregeld en een werker met lift is rond 18 u aangekomen. Het was echt niet gemakkelijk om een groot deel van de bank met lift binnen te halen, maar hij bleef zoeken en nadenken over een andere oplossing. Dankzij hun hulp heb ik uiteindelijk mijn bank binnen gekregen. De tarieven waren realistisch, vind ik. Ik ben heel tevreden met hun werk! Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Supergoeie service
Supergoeie service! Keurig op tijd en de chauffeur was ontzettend behulpzaam, zowel geholpen bij het naar beneden brengen van de spullen op adres 1 en het weer naar boven brengen op adres 2!

Svar från Lift-Express.nl
Wij zouden Lift-Expressie.nl zeer zeker…
Wij zouden Lift-Expressie.nl zeer zeker aanbevelen. Wij waren zeer tevreden, netjes optijd, goede en snelle reactie en terugkoppeling van bevestiging. Vriendelijk en zeer fijn dat er ook nog een paar handen extra worden aangeboden, TOP !

Super
Super. Fijne kerel en werkt lekker door 👍
Heb hier geen minpunten over

Svar från Lift-Express.nl
Goede service en erg flexibel
Goede service en erg flexibel! Wij zijn tevreden!

Goede en snelle service
Goede en snelle service. Ben geholpen door Lex. Hij was vriendelijk en professioneel. Hij is zelfs een uur eerder gekomen omdat we anders in de problemen kwamen met de gemeente (woon in de stad waar je na 12 uur niet meer met de auto mag komen).

Mooi werk!
Ik was erg blij met de flexibele instelling en de rake kostenraming; ze schatten anderhalf uur, en met opbouwen van de lift erbij was het in een uur en 25 minuten gepiept. De man die de lift bediende was ook nog eens heel aardig!
Jullie konden de spullen niet op de…
Jullie konden de spullen niet op de verdieping zetten. We hadden adres ed doorgegeven zodat jullie dit zouden bekijken maar is niet gebeurd.

Svar från Lift-Express.nl
Alles volgens afspraak verlopen en zeer…
Alles volgens afspraak verlopen en zeer behulpzaam!

Supersnelle service .
Supersnelle service .
Helpen met het verhuizen en inladen van de vrachtwagen.
Binnen 1 uur het hele huis leeg top.

Svar från Lift-Express.nl
Super blij dat ik een verhuislift heb…
Super blij dat ik een verhuislift heb gehuurd .
Binnen 1 uur waren alle zware meubels beneden
Super!
Het verhuizen van zware meubelen was snel gedaan met deze lift! Over 2 verschillende verdiepingen werden de meubels snel en veilig naar boven verplaatst.
Op tijd.
Op tijd.
Behulpzaam
De verhuizing verliep heel snel door Lex
Beleefde medewerker die enthousiast…
Beleefde medewerker die enthousiast zijn handen uit de mouwen steekt. De lift was keurig ruim op tijd.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.