Förmodligen en av dom värsta Lidl affärerna i Norden. Alltid, jag menar alltid, kö till kassan. Oftast öppnas en ny kassa då kön blir lång. Inte här. Man försöker inte ens. Det enda man lägger mär... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Sluta sälj turbokyckling m.m.
Ni måste sluta sälja turbokyckling och alla djurdelar som har misshandlats, fötts upp på massa tillväxthormoner och antibiotika för att växa så snabbt så de inte kan gå och inget som helst utrymme för att röra sig fritt eller får vistas ute enbart för att tjäna så mycket pengar som möjligt era djävulska psykopater som aldrig skulle ha fötts!!!!!!
Så ni är med i den stora bojkotten av matkedjor sen i våras och vi ska göra allt för att ni ska misslyckas med etableringen av ca 100 nya butiker runt om i landet och vi har redan fått Ica att förlora ca 500 miljoner per kvartal
Svenska Lidl bidrar till djurplågeri
Inget ont om Lidl i övrigt, men att de fortfarande säljer så kallade turbokycklingar, dvs kycklingar som tvingats att växa så snabbt (femtio gånger sin egen vikt) under sitt 35 dagar korta liv att de plågas och lider svårt är obegripligt. Lidl i Frankrike, Belgien och Tyskland har valt att sluta sälja turbokycklingar, varför kan inte svenska Lidl följa efter och ta avstånd från detta djurplågeri?
Jag får ofta höra att lidl har så…
Jag får ofta höra att lidl har så mycket bra varor, men tyvärr kan jag inte se något bra alls med hur lidl behandlar kycklingarna. Som en växande affärskedja är det otroligt viktigt att lidl tar ansvar och antar ECC.
Handlar aldrig hos Lidl då dem stöttar…
Handlar aldrig hos Lidl då dem stöttar djurplågeri genom att sälja turbokycklingar vilka utsätts för ett enormt lidande. Lidl ni borde skämmas som är så obrydda kring detta problem! Hade jag kunnat så hade jag gett noll stjärnor.
Vidrig butik som tjänar pengar på djurs…
Vidrig butik som tjänar pengar på djurs lidande. Skulle ALDRIG handla där.
Kära Lidl
Kära Lidl - jag tycker SÅ mycket om att handla hos er, många bra varor till vettiga priser, trevlig personal här i Umeå - MEN! Se till att ta ert ansvar för djuren, och anslut er till ECC och sluta sponsra turbokycklingar! Om vi ska äta djur överhuvudtaget, så ska de ha ett drägligt liv fram tills de blir mat!
Ta ert ansvar
Ta ert ansvar, Lidl, sluta sälja turbokycklingar! Vad väntar ni på?
Om jag hade kunnat ge noll stjärnor…
Om jag hade kunnat ge noll stjärnor hade jag gjort det. Lidl är noll intresserad att tänka på djurens välfärd. Att inte följa ECCs policy hur kycklingarna torteras och blir sjuka för att växa snabbt. alla andra mataffärer har tagit avstånd men inte Lidl!!!! Bojkotta Lidl! Ät inte deras kyckling!
Köp inte från lidl!
Lidl tjänar på djurs lidande genom att fortsätta sälja turbokycklingar! De prioriterar vinst över djurens välfärd!!
Låt turbokycklingarna vara ifred och…
Låt turbokycklingarna vara ifred och tänk inte bara på expansion Att utsätta dom stackars kycklingarna för lidande. och plågor är oerhört vidrigt
Olidligt lidande för kycklingarna hos Lidl
Lidl fortsätter som största butikskedja i Sverige att sälja turbokycklingar/broilers som växt upp i enormt lidande och smärta, trots att Lidl blivit uppmärksammade på detta i flera år. Det är inget annat än en fullständig ignorans mot allt vad djurskydd heter. Bojkotta!
Turbokycklingar
Turbokycklingar, som avlats fram för att växa snabbt, kan lida av många problem, såsom konstant hunger och olika smärtor och sjukdomar. Turbokyckling är en kyckling av rasen Ross 308 som växer upp till 50 gånger sin vikt från kläckning till deras avlivning vid 35 dagars ålder. De växer så snabbt att de får ont i benen, blir sjuka och många dör i förtid. När Lidl växer, växer också turbokycklingarnas lidande! Lidl väljer fortsatt att blunda för djurens lidande och väljer expansion och vinst före djurens välbefinnande!
Lidl måste skärpa till sig om de ska…
Lidl måste skärpa till sig om de ska fortsätta sin expansion i Sverige och övriga länder!
Tyvärr struntar Lidl i välfärden för…
Tyvärr struntar Lidl i välfärden för djur och säljer fortfarande turbokycklingar. Trist.
Vidrig butik som tjänar pengar på djurs…
Vidrig butik som tjänar pengar på djurs lidande. Skulle ALDRIG handla där.
Lidl säljer turbokycklingar
Lidl säljer turbokycklingar. De lider fruktansvärt under sin korta livstid.
Lidl borde skämmas och sluta sälja turbokycklingar omedelbart.
Lidl använder sig av turbokycklingar
Lidl använder sig av turbokycklingar, med andra ord stöttar alltså Lidl ett fruktansvärt, oförsvarbart lidande för kycklingarna, bara för att tjäna mer pengar 💔
Lidl vägrar ta dialogen om…
Lidl vägrar ta dialogen om turbokycklingarna. Exempelvis Djurens rätt har försökt få ett samtal med dem i flera år, men Lidl vill inte stå upp för svenska djurskyddslagen.
Tycker man ska ta ansvar för…
Tycker man ska ta ansvar för arbetsmiljön och tänka på 🐤 kycklingarna !
Ingen turbo kyckling för min del 😖😢