Förmodligen en av dom värsta Lidl affärerna i Norden. Alltid, jag menar alltid, kö till kassan. Oftast öppnas en ny kassa då kön blir lång. Inte här. Man försöker inte ens. Det enda man lägger mär... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Bra priser och bra kvalite på grönsaker…
Bra priser och bra kvalite på grönsaker och frukt.
Även övitäga matvaror håller lägre pris än andra kedjor👍
Samt att Lidl har kläder, köksartiklar och en massa annat praktisk som håller god kvalitet.
Ni har en reklam för svenska varor som…
Ni har en reklam för svenska varor som var prisvärdiga ibörjan men sen ökade priset med mer än 40 procent. Ja nästan dubbelt.jag vill att ni svarar varför denna ökning.
Lidl måste sluta sälja turbokycklingar!
Lidl säljer turbokycklingar som har lidit oerhört mycket! De har inte antagit European Chicken Commitment. Det är oacceptabelt att vara medverkande till djurplågeri som Lidl är när de säljer turbokycklingar. Lidl gör om gör rätt och anta ECC!
Skärholmen är värsta butiken
Skärholmen är värsta butiken. personalen verkar ha gått utbildning i att vara så otrevliga som möljigt.
förnekar, ifrågasätter och är spydiga. urk!!!!!
Lidl EKERÖ...
Lidl EKERÖ..., vad är det för FEL på deras väggar..., det är alltid ngt konstigt och otrevligt i den butiken. Allmänt konstig attityd om många saker och de tror att de kan styra andra människor samt ha egna regler.
Många som jobbar där ser avstängda och griniga ut, de kan uppenbart inte läsa eller förstå vad de läser och sen skyller på och gömmer sig bakom "enligt Lidl"...
I Sverige bör det kunna gå att kommunicera normalt på Svenska och förstås på svenska.
På Lidl är 2+22=25..., två köp kan många ggr betyda max ett köp, och tydligen får man inte röra produkterna innan man kommit förbi kassan.
Så om man tex har blodsocker fall och tänkt att man ska handla så MÅSTE man ENLIGT Lidl först välja ngt, ställa sig i kön, vänta och sen när man köpt tex chokladkakan så går man ut ur Butiken (vet inte om man får äta den på parkeringen ens) men troligen med tanke på övrig energi så bör man lämna området, äta upp sin choklad och sedan åka TILLBAKA till Lidls parkering, gå in IGEN i butiken och göra resten av handlandet.....
Nu skrev jag snällt utifrån situationen och anstränger mig kraftigt för att inte svara till en person som inte ens kan prata ren svenska men tycker sig ha mandat att styra andra människor.
Lidl Höganäs har blivit en mycket fin…
Lidl Höganäs har blivit en mycket fin butik om man bortser från deras bageri. Det är uselt. Fikabröd, t.ex. vienerbröd, kammar o.dyl. Är helt slut vid 15.30 varje dag. Det som finns kvar, minimalt är bakat på morgonen, känns gammalt!!!
Mest minus
Lidl har inte fullständigt sortiment, som sndra större kedjor har. Men det värsta är att Matriket som de gör reklam för nu, "kvalite, lågt pris". Det är INTE kvalite! Och priset skiljer sig väldigt lite. Layouten Matriket har är direkt ful.
Många varor de har alltid är inte heller bra. Hur kan man döpa köttet till SLAKTAREN? Och hur bra mår kycklingarna ni köper in från Gyllda?
Nej det är för många minus på Lidl.
Priserna höjda
Dålig layout
Gällde tumme ner
Likaså Slaktaren
Ofullständigt sortiment.
Eftersom Lidl fortsätter sälja…
Eftersom Lidl fortsätter sälja turbokycklingar, trots vetskapen om att de lider och behandlas inhumant, kan det aldrig bli bra betyg. Jag fortsätter att bojkotta denna affär.
TURBOKYCKLINGAR
Jag vill inte ens ge 1 i betyg men måste det för att kunna skriva här...
Att sälja Turbokycklingar och på så sätt stötta ett sånt fruktansvärt lidande är oacceptabelt!!!
Jag uppmanar Alla att göra som mig, handla INTE på Lidl så väljer ni att värna om kycklingarna!
Ni som skor er på oskyldiga små djur, SKÄMS!!!!
En ny butik, men till vilket pris för djuren?
Lidl har just öppnat en ny butik i Sollefteå, och istället för att fira expansionen väljer jag att kritisera vad den innebär: onödigt lidande för djuren. Bakom de välfyllda hyllorna döljer sig ”turbo-kycklingar” som föds upp under oacceptabla förhållanden för att maximera vinsten.
Det är dags att Lidl tar sitt ansvar. Att växa i antal bör aldrig ske på bekostnad av djurens välbefinnande. Att vägra att engagera sig mot snabbväxande kycklingar är att blunda för ett dagligt lidande.
Jag hoppas att Lidl Sollefteå väljer medkänsla framför likgiltighet. Framsteg är inte att öppna 100 fler butiker, utan att sluta med grymma metoder.
Ändra kurs, Lidl. Djuren förtjänar det.
Tyvärr expanderar Lidl utan att ta…
Tyvärr expanderar Lidl utan att ta ansvar för köttet de säljer och fortsätter istället med turbokycklingar...
Lidande i Lidls kyldisk …
När jag ser kyckling från kronfågel/svensk fågel i era butiker så känner jag mig så väldigt ledsen därför att jag har sett och vet om det lidande dessa stackars gen-manipulerade snabbväxande fåglar gått igenom från kläckning till slakt. Lidls ledning, vad jag önskar är att Lidls visade medkänsla och valde djurensvälfärd framör ekonomisk vinst.
Det betyder oerhört mycket för välfärden av miljoner kycklingar och för alla oss kärleksfulla människor som väljer att avstå från att äta snabbväxande/sk. turbokyckling.
Det finns ett samband mellan osund övervikt och tillväxthormoner.
Extrem övervikt och ohälsa kan vara risken människor får som äter dessa hormoner som finns kvar i köttet av dessa gen manipulerade kycklingar. Dessa kycklingar som tvingas växa så snabbt och intensivt att deras hjärta och benstomme inte hinner med att utecklas i denna högintensiva takt. Dessa kycklingarna måste slaktas vid fem veckors ålder- innan sjukdomar tar över.
Säg nej till turbo kycklingar
Jag tycker det är beklagligt att en sån väletablerad kedja som Lidl väljer att ha sortiment som kommer från turbo kycklingar. Det är dags för Lidl att ändra på detta!
En butik som stödjer lidande
Lidl öppnar ytterligare en butik som säljer turbokycklingar till lågpris. Kycklingar som under sin korta tid på jorden inte får se dagsljus, inte kan gå pga sin onaturliga, framavlade vikt. Rekommenderar konsumenterna att tänka till och välja en annan butik!
Ta ansvar för djurens välfärd
Ta ansvar för djurens välfärd, för i takt med att Lidl växer ökar turbokycklingarnas lidande!
Djurplågeri
Så fruktansvärt vilket djurplågeri som pågår
pga lidls val att sälja turbokycklingar. Dags att anta European Chicken Commitment!
Skäms Lidl för att ni säljer turbokycklingar!!
Lidl har oftast bra och billiga varor men det är helt sjukt att de fortfarande säljer plågade turbokycklingar! Jag köper aldrig deras kyckling, det äcklar mig att äta dessa stackars plågade oskyldiga djur!
Sluta sälja turbokycklingar
Lidl profiterar på djurplågeri.
Det är helt oacceptabelt att Lidl fortsätter välja expansion och vinst över djurvälfärd. Kycklingarnas lidande är outhärdligt att tänka på, när man står och ser de låga priserna. Lidl bör åtminstone genast ansluta sig till European Chicken Commitment, som är en serie kriterier för företag att ta med i sina inköp av kycklingkött. Kriterierna är baserade på den senaste forskningen om djurvälfärd och framtagna av 28 djurrätts- och djurskyddsorganisationer i Europa.