Het betalen en ontvangen van de software met de licentiecode ging prima. Na het installeren bleek de code niet te werken. Na een mailtje kreeg ik direct een andere die wel werkte. Fijn, die snelle res... Se mer
Det här tycker kunderna
Vervelend: Gezien het feit dat mijn Windows 11 home editie geen netwerk verbinding en/of extern bureau ondersteund, wilde ik upgraden naar Windows 11 Pro. Installatie ging zonder problemen, maar i... Se mer
Företaget har svarat
Overgestapt op een MacBook en office nodig maar dan voor de MacBook. Via Google hier terecht gekomen en kwam goed en vertrouwd over mede door de reviews. Gelijk besteld en binnen enkele minuten de l... Se mer
Företaget har svarat
Al eerder Office 2021 en recentelijk Windows 11pro aangeschaft en geïnstalleerd via Licentify. Die mensen daar doen er echt alles aan om het hun klanten naar de zin te maken! Het downloaden en acti... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Licentify is de leverancier voor al jouw Licenties
Kontaktuppgifter
Nannie van Wehlstraat 292, 2548MN, Den Haag, Nederländerna
- +31 (0)6 19 12 43 72 / +31 (0)8 86 74 02 00
- Info@licentify.nl
- www.licentify.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
super service !!!
heel vriendelijk helpen snel bij elke probleem! en zeker en vast betrouwbaar!!

Svar från Licentify
Uitstekende prijs voor MS Office 2021…
Uitstekende prijs voor MS Office 2021 H&B (Mac) en per direct levering van de licentie. Daarnaast keurige begeleiding via Chat en opties om, indien nodig, hulp te verkrijgen. Zeker een betrouwbaar site en aan te raden.

Svar från Licentify
Goede support en werkende codes
De product code werd niet direct verzonden, het bleek een technisch probleem met de mailserver. Na contact te hebben gezocht werd de code alsnog snel gemaild en goede support geleverd. Werkende Office & windows 11 codes ontvangen. Goede ervaring!

Svar från Licentify
Erg blij met Licentify goede sleutels…
Erg blij met Licentify goede sleutels werken altijd super goede service. Aardige mensen super support. Lekker goedkoop maar wel echte licencies. Als je meerdere windows 11 upgrade licencies koopt krijg je ook voor elke licentie een unieke licentie.

Uitstekende ervaring
Microsoft Office 2021 Professional Plus gekocht.
Ze maken waar, wat ze zeggen. Direct na aankoop in mijn mailbox en installeren ging eenvoudig.
Helemaal goed !!

Svar från Licentify
Snel en het werkt prima.
Problemen om een upgrade licentie te vinden van Windows Home naar Pro. Microsoft heeft dat of vervelend en ingewikkeld gemaakt of erg duur gemaakt.

Svar från Licentify
Product voldeed volkomen aan de…
Product voldeed volkomen aan de verwachting. Snel geleverd en zonder problemen geïnstalleerd.

Svar från Licentify
Levering was prima en alles werkt, uitleg ontbrak.
Levering was prima en alles werkt. Ik miste alleen de uitleg om de Windows upgrade uit te voeren. Die vond ik gelukkig online wel.

Svar från Licentify
Good and trustable company.
Good and trustable company.
I have purchased a few licenses already and those all work. Two times experienced that a license didn’t work but the speed and efficiency of this team solved it, sending me a new license. Thank you licentify! ✌🏾

Svar från Licentify
Service, prijs en product zijn super
Al de 3e keer dat ik een licentie voor een Office pakket hier afneem. Prijzen zijn altijd goed (ik zoek altijd heel goed) en je krijgt direct een instructie plus je licentie code.
Code werkte laatste keer niet, contact opgenomen en werd binnen 10 minuten gebeld op een zaterdag. Alles werd direct geregeld!
Ga zo door 💪🏼

Top service
Was eerste keer voor mij om office software online te kopen en zelf te installeren. Vond het best spannend en was bezorgd dat het heel moeilijk was. Ben er telefonisch stap voor stap en met geduld doorheen geloodst! Het is gelukt! Code werkte in een keer. Snelle bereikbaarheid ook via de app. Top service!!

2x Windows 10 Pro keys
2 Windows 10 Pro keys besteld, waren in eerst instantie niet werkend. Binnen een dag reactie gekregen met 2 nieuwe keys die wel werkte!

Svar från Licentify
Snelle en werkende levering van het…
Snelle en werkende levering van het bestelde product. Dankjewel en dikke aanrader!

Hulp is nabij
De aankoop en installatie van Windows 11 pro upgrade was een eitje. De aankoop van Office 2021 pro plus was simpel,
de installatie op een andermans laptop was even zoeken, maar Shiva was er zelfs op zondag met advies.
En, gelukt! Geweldig.

Svar från Licentify
Windows 11 pro upgrade licentie…
Windows 11 pro upgrade licentie gekocht, werkt gewoon plug-and-play zoals verwacht.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.