Företagsinformation

2. Juridiska tjänster
  3. Mäklare
  4. Fastighetskonsult
  5. Tjänster inom tvistemål om små fordringar

Informationen kommer från olika externa källor

Lejernes Hus yder rådgivning og hjælp til lejere, som har problemer med deres lejemål eller udlejer. Lejernes Hus er til for dig. www.lejerneshus.dk

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Lejernes Hus.

Lejernes Hus har hjulpet mig i en sag om opkrævning af vand og huslejeforhøjelse, som både udlejer og udlejers advokat fastholdt var fuldt lovlig. Lejernes Hus gennemgik sagen grundigt og gjorde opmærksom på, at opkrævningen faktisk ikke var lovlig.

Sagen endte med, at jeg fik adskillige tusinde kroner tilbage – penge, som jeg ikke ville have fået uden deres hjælp.

Jeg oplevede dem som grundige, kompetente og tydelige i deres rådgivning. De skabte overblik i en situation, hvor det ellers kan være svært som lejer at gennemskue regler og rettigheder.

Jeg er meget taknemmelig for deres indsats og kan kun anbefale dem til andre lejere, der har brug for kvalificeret hjælp.

1 februari 2026

Stor hjælp fra Per fra Lejernes hus

Jeg har modtaget hjælp af Per i to omgange ifm fraflytning af lejemål. Han overtog straks korrespondancen med udlejer og sparede mig for mange bekymringer.
Men mest af alt sparede han mig for mange tusinde kroner. Både ifm flytteafregning og forbrugsregnskab.

4 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fantastisk hjælp af to omgange

En fantastisk hjælp af to omgange. Per har været til SÅ stor hjælp. Den ene gang har jeg fået hele mit depositum tilbage ( og det var mange penge). I anden omgang fik jeg penge retur for mange forskellige slags udgifter, der uregelmæssigt var trukket.
Så stor anbefaling herfra

12 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil klart anbefale Lejernes hus…

Jeg vil klart anbefale Lejernes hus hvis man har behov for hjælp til bl.a. lejekontrakt og tilbagebetaling af depositum. Særligt Per har været en stor hjælp til at få min sag til at lykkes så Lejernes hus vil klart være et forsøg værd.

10 november 2025

Stort TAK til Jan og Lejernes hus

Stort TAK til Jan Garbas og Lejernes Hus!
Fra første stund, efter jeg havde fortalt om min sag til Lejernes Hus ved Jan Garbas vidste jeg, at jeg var i meget kompetente og trygge hænder.
Jeg kunne vælge 2 løsninger:
1. Få hvad der rettelig tilkom mig (hvilket ville tage lang tid)
2.Lave et forlig, som udlejer og jeg kunne acceptere.
Udlejer foreslog at jeg fik 21.000 kr. tilbage af mit depositum på i alt 30000 kr.
Lejernes Hus fortalte mig, at min varmeregning ikke måtte være en del af huslejen, hvis der ikke var ført varmeregnskab ( hvilket ikke var tilfældet)
Desuden hjalp Lejernes Hus mig med at få 3 års renovation tilbage, som jeg havde betalt udover min husleje til lejer seperat, fordi denne udgift skal være indholdt i huslejen.
Pga Jan Garbas store forståelse for den samlede situation, lykkedes det at indgå et forlig på 45000 kr.
Fra jeg fik udflytningsrapporten til forlig gik det kun ca. 3-4 uger.
De får hermed mine varmeste anbefalinger.

6 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En KÆMPE TAK til Lejernes Hus og Jan…

En KÆMPE TAK til Lejernes Hus og Jan Grabas.

I april 2021 fraflytter jeg min lejlighed i Viby Sjælland, da jeg havde fået job på Bornholm.

Af arbejdsmæssige grunde, kunne jeg ikke selv mulighed for at være med under synet af lejligheden og overdragelse af nøgler, så jeg kontakter min udlejer Boligselskabet Sj. og meddeler, at min søn vil repræsentere mig. Boligselskabet Sj. kræver at jeg sender en fuldmagt og det får de.

På synsdagen bliver min søn afvist ved døren, af synsmanden og bliver først kaldt ind 2 timer efter, hvor synsmanden gennemgår rapporten, fortæller min søn, hvor elendig jeg har holdt lejligheden, selvom min søn havde flere dokumenter, som beviser for det modsatte, men han ville på ingen måde se de dokumenter og tvang i stedet for min søn til at skrive under, mod protest, og min søn får ikke engang rapporten med i hånden. Den modtager jeg først elektronisk 3 dage senere, sent på eftermiddagen.

Da jeg gennemgår rapporten, kan jeg som SLET IKKE genkende min lejlighed og ALT det de mener at jeg har MISLIGEHOLDT (hvor jeg hader det ord).
jeg stod til at skulle betale 20.000 kr., når vedligeholdelseskontoen (100% optjent) 19.000 kr. og mit depositum 18.900 kr., var trukket fra.

Jeg kontakter Jan Grabas fra Lejernes Hus, hvor jeg har været medlem i mange år og herfra går processen af en masse skriveri frem og tilbage i gang, men hverken jeg eller Boligselskabet Sj. kan blive enige.

Efter 2 års skriveri, trækker Boligselskabet Sj. mig i Beboerklagenævnet, efter opfordring af Jan Grabas, som bliver min repræsentant under høringen.

24. april 2024 får jeg den bedste besked jeg kunne ønske mig i denne sag, jeg vinder sagen og Boligselskabet Sj. må betale mit depositum tilbage.

3 års lange kamp er slut, men som ALDRIG kunne være gjort, hvis ikke det var for Jan Grabas.

Jeg kan kun opfordre ALLE som er lejere, meld jer ind i Lejernes Hus, så I undgår at sidde med evt. problemer når I en dag fraflytter.

En tak skal også lyde til Bettina Hansen, som den første dag, var med til at berolige en meget frustreret lejer (mig).

De allerbedste hilsner fra en meget lykkelig og lettet kvinde.

4 juni 2024

O stjernner herfra

O stjernner herfra. Det hele startede for snart 2 år siden.
Vi har igår politianmeldt lejernes hus slagelse for chikane, pga, flabet behandling af deres sagsbehandler. Vi skal her lige indkyde at det drejer sig om et udlejnings hus som udlejer selv vil benytte. Lejeren som blev opsagt med et års varsel skrev under på at vi måtte trække misligehold fra, og det viser sig at huset stort set er ødelagt så renoveringen kostede godt 300, 000 kr. Vi bliver bombarderet med absurde krav fra lejernes hus selv om vi har overholdt alt lovgivnig og alle deres krav er blevet afvist juridisk men de har åbenbart deres egne regler.

27 maj 2023

Værste kundeoplevelse nogensinde

0 stjerner!

Værste kundeoplevelse nogensinde!

Jeg ringer ind og har brug for hjælp i en stressende situation, og får virkelig ingen hjælp eller svar. Men det hende i telefonen så pludselig gør midt i samtalen er helt uforskammet!

Vi er igang med at snakke medlemskab, og hvad jeg kan gøre, men afbryder mig pludseligt
midt i en sætning omkring min udlejer, med en ironisk glad tone "ja, ja det godt, hav det godt, ja hej hej" og ligger på, helt uden jeg når at få et ord indført.

Jeg tror det er en fejl, og ringer op igen, helt forvirret.

Men hun siger "jeg syntes jeg har talt med dig rigeligt længe nu, farvel, hej hej!" Spørger hurtigt om det da ikke kan klares over telefonen at melde sig ind, og hun siger bare hurtigt igen, med den trælse ironiske passive aggressive tone "nej! Hej hej" Og ligger på.

Jeg prøver en gang til, såret og i chok. Og denne gang siger jeg bare kort,

"Vil gerne tale med din chef"

Og det kunne ikke lade sig gøre. Det kunne heller ikke lade sig gøre at tale med andre hos dem. Og hun talte igen så grimt og nedladende.

Min veninde som havde gode erfaringer hos dem forsøger at hjælpe, fordi hun hørte hvordan hun talte til mig og fordi jeg stod helt paf og i chok over behandlingen, og spørger ind til den sagsbehandler hun kender hos dem. Men der bliver igen bare lagt på, på samme måde.

De sidste 20 minutter tager de ikke telefonen længere.

Update: De ringer tilbage og siger vi har svinet dem til og at hende som ringer tilbage, en anden medarbejder fra lejernes hus, stod lige ved siden af og mener det er os der har talt grimt.

Vi har begge talt pænt men er selvfølgelig blevet super frustrerede over måden de bare ligger på, på.

Havde hun følt det handlede om at have talt med mig længe, kunne hun bare være ærlig og sige hun har brugt længe på mig, det havde jo været fair nok. Min situation var også indviklet. men bare at ligge på, og på den måde? Og så fortsat ligge på på samme måde da jeg helt forvirret ringer og tror det var en fejl?

Jeg er i chok!

Er ikke en person der taler grimt. Bliver ikke nemt sur eller angriber. Jeg var midt i at forklare sagen med min udlejer, kampen om skimmel, og hvordan jeg nu er sygemeldt, som jeg fortæller helt sårbart, hvor jeg slet slet ikke kan forstå den behandling.

En kundeservice medarbejder der virkelig, virkelig ikke burde arbejde med det hun gør, og som burde arbejde på måden hun taler til andre mennesker på.

Jeg er så ked af min behandling hos dem og vil ikke anbefale dem til nogen!

11 januari 2023

Seriøst.!

Hvis jeg havde mulighed for at give Legerneshus 0 stjerner, så fik de det.
Har lige snakket med noget så modbydelig en medarbejder i telefonen.!
Jeg fik slet ikke sagt hvad jeg ville og så uden varsel bliver der lagt på. Ringer op flere gange, men hun snakker så grimt og ligger hele tiden på. Fik intet ud af at kontakte dem, kun en total forvirring omkring ikke at blive lyttet til og talt så grimt til.!

10 januari 2023

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp. Ingen slinger i valsen. Lige på og hårdt! Gjorde deres arbejde til fulde så jeg slap for at røre en finger. Er så taknemmelig. De vandt mit indskud igen på 22.500 kr.. Tak for en kæmpe hjælp.

2 december 2022

Verdens dårligeste selvskab.

Verdens dårligeste selvskab.
Vi ringede til dem mandag eftermiddag for og høre om de kunne hjælpe os med vores udlejer da vores udlejer ikke vil genhuse os grunden vi intet køkken har pt og en masse andet. Vi fortæller hende vi snakker med fra lejerneshus at udlejer mener det er vores forsikring selvskab der skal betale vores genhusning, hvor hun fortæller at nej det er ikke vores egen forsikring og at det var udlejer selv.
jeg fik afvide jeg skulle kontakte udlejer og hvis jeg ikke fik noget ud af det så skulle kontakte lejerneshus igen og få hjælp ved at blive medlem.
Jeg ringer igen om tirsdagen hvor hun igen siger hun godt kan hjælpe og godt kan huske sagen fra i går, jeg mobilpayer lejerenshus 499kr. Og vi bliver enige om jeg sender nogle mails med dialog med udlejer og en lejekontrakt når kun at sende nogle mails og 20 minutter senere fra vi snakkede sammen sidst ringer lejerneshus og fortæller jeg skal ringe til min forsikring og få hjælp. Jeg er helt i chok og mundlam over sådan noget bondefangeri hvor jeg lige har overført 499kr. For og få sådan et svar når hun sagde inden det ikke var min forsikring og det var udlejer der skulle betale genhusning.
Også går jeg ind og kigger på deres hjemmeside også står der jeg os er bundet i en periode. Så dårligt og respektløs firma som åbenbart ikke er andet end bondefangeri.... svindel og jeg kan ikke råde andre til at gå til lejerneshus.

27 augusti 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.