Lamera Medical Clinic Omdömen 13

TrustScore 3.5 av 5

3,3

1. Ögonklinik

Välkommen till våra erfarna ögonläkare, ortoptister, optiker och ögonsjuksköterskor på vår ögonklinik i Solna Centrum, Stockholm. På vår klinik i Stockholm undersöker våra erfarna ögonläkare och optiker dina ögon och ger dig en diagnos. Som patient hos oss kan vi erbjuda behandlingar och operationer som gråstarroperation/kataraktoperation, ögonlocksoperationer samt korrigera ditt synfel såsom närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Till oss kan du komma privat eller genom det fria vårdvalet. På vår ögonklinik har vi avtal med Region Stockholm och är ackrediterade gällande gråstarrsoperationer.

3,3

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Doktor var skicklig men han och…

Doktor var skicklig men han och kliniken begått stort misstag. När jag hämtade medicinen på apoteket fick inte det för att det stod på skärmen" läkare har ingen arbetsplats!!!!! En läkare utan arbetsplats!!!! Väldigt tråkigt o dåligt av dem som inte har koll på patientens behov och står utan medicin. Kliniken säger att läkare utbildar andra läkare därför är han inte på sin tjänst samtidigt skrivit mediciner som inte är tillgänglig för patienten. Jag blev tvungen att vända mig till VC som egentligen inte får skriva ögon droppar. Nu har skrivit ut mig från Lamera ögonklinik vänd mig till en annan ögon Kliniken.
DÅLIGT DÅLIGT

22 januari 2026

Väldigt dålig

Väldigt dålig, läkare bokade tid för operation, jag berättade för henne att jag inte är säker på att jag kan då finns det ingen som kan jobba i stället för mig men hon berättade att det är helt okej , du kan avboka när du vill. Jag avbokade tiden men blev fakturerad i mer än 2000 kr pga det men läkaren informerade inte mig om det när vi pratade om avbokning. Det är synd att de lurar sina patienter på så sätt. Värsta ställe rekommenderar inte alls. undvik undvik

13 februari 2025

Ortoptistmötet utöver förväntan

Känns angeläget att dela min nöjdhet över dagens positiva möte hos ortoptist Aryan. Det som stack ut utöver det förväntade (grundlig syn-analys) var att Aryan verkligen tog sig besväret att samtidigt ingående förklara (så att även en lekman förstår) konsekvenserna för påföljande remiss till optikern. Kändes professionellt, tryckt och vänligt.
Tack!!!!
Richard

16 september 2024

Vilken livskvalitet - min syn har aldrig varit bättre!

Jag är så oerhört tacksam för den rekommendation jag fick med möjlighet att komma till Lamera Medical Clinic och Dr. Kahled El-Naggar för att göra en ögonoperation, som väntat på sig länge.
Jag började inse att jag måste göra något nu innan det är försent och det var ett av mina bästa beslut jag tagit.
Operationen på mina båda ögon gick snabbt och smidigt, kändes absolut ingenting, inga komplikationer och resultatet är nästan 100% syn på båda mina ögon, nära som på långt håll utan glasögon.
Nu ser jag färger och konturer som aldrig förr, njuter av att kunna räkna bladen på träden när jag går i skogen....Det är fantastiskt!
Så här bra syn kan jag inte minnas att jag någonsin haft, inte ens som barn och det är en stor lycka för mig, något jag också önskar att alla får uppleva.
Det fina bemötande, engagemang och den professionalitet jag upplevde från Dr. Kahled El-Naggar och all övrig personal på Lamera Medical Clinic är något jag alltid kommer vara tacksam för, djupt i mitt hjärta.
Stort TACK!

Mukhtar Abdulahi

1 juli 2024

Otrevligt bemötande

Tappar bort remisser, följer inte upp med sina kunder, skyller ifrån sig på alla sätt och vis.
riktigt otrevlig i telefonen.
pratar väldigt dålig svenska så man inte förstår något

9 april 2024

Väldigt dåligt man ska undvika komma hit

Jag vill framföra min djupa besvikelse och klagomål angående den medicinska behandlingen jag mottagit på Kalid Lamera Medical Clinic i Solna. Trots löften om att förbättra min syn till 99 procent genom en operation med dyra och avancerade linser, har resultatet varit långt ifrån förväntningarna. Efter operationen upplever jag en försämrad syn i dagsljus, med ena ögat fortfarande på endast 40 procent och det andra ögat inte alls på den förväntade nivån. Dessutom lider jag av ökad ljuskänslighet och har svårigheter att känna igen ansikten som förr.

Efter att ha försökt lösa problemet genom flera kontakter med kliniken och dess ansvariga, har jag blivit erbjuden ytterligare operationer med enklare linser som skulle göra mig beroende av läsglasögon livet ut, samt en riskfylld operation på Sant Göran sjukhus. Trots mina klagomål och begäran om återbetalning av de 44000 kr jag betalat för behandlingen, har jag mötts av motstånd och vägran från kliniken att erkänna sitt misslyckande och brist på vilja att hjälpa mig. Detta har inte bara drabbat mig personligen utan indikerar också en oroande brist på ansvar och etik från klinikens sida.

Efter att ha sökt efter en lösning hos andra ögonläkare har jag blivit informerad om att ytterligare ingrepp kan försämra min syn ytterligare, vilket har skapat en känsla av förtvivlan och hjälplöshet. Klinikens ovilja att erkänna sitt misslyckande och återbetala den betydande summa jag investerade för en förbättring av min syn, är ytterst frustrerande.

Jag känner mig nu mycket besviken, ledsen och hjälplös i denna situation.
Men vill varna alla att inte bli drabbat av behandling här.

22 februari 2023

Läkare anmäld

Oförskämdaste läkaren någonsin! Helt otroligt otrevlig mot kunder och sin egna personal!!! Aldrig sett något liknande!!! Och så otroligt dålig på sitt jobb! Gå inte hit!! Gå snälla någonstans om ni ska få hjälp med era ögon! Om ni googlar läkaren Khaled så får man upp bara massa dåligt om honom som tex att han är anmäld till IVO!!!!.. snälla gör inte som mig och gå hit!

5 oktober 2021