Virkelig høj kvalitet
Virkelig høj kvalitet, både plante, jord og indpakning ✨ Og så var forsendelsen også hurtig. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen 🤩
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Laila har vildt mange lækre produkter, og har virkelig vanvittig god forstand på det hun har mellem hænderne! Jeg modtog hurtigt min pakke og alle ting var som forventet i fantastisk kvalitet!
Jeg kan virkelig kun, varmt anbefale at handle ved hende!🫶🏻
Altid en god oplevelse hos Laila, hun ved noget om de plante hun sælger, og kan altid guide og vejlede i forhold til de forskellige sorter.
Fantastisk sælger som svare hurtigt og effektivt. Fin shop som jeg med jævne mellemrum tjekker ind på. Bestemt en show og sælger som jeg køber fra igen.
Rigtig god indpakning.
Lidt ekstra goodies med i pakken, der ankom hurtigt.
Laila har også en god, informativ og hjælpsom facebook gruppe.
Kommer helt klart til at vende tilbage.
Lailas blev hurtig mit favorit sted at købe planter.
Enormt service minded og virkelig flotte planter til god pris, også mere sjældne slags.
Hun har mine varmeste anbefalinger.
Hurtig levering, god og grundig indpakning - planten var så smuk ved ankomst og vokser stadig utrolig flot 🤩🌱
Jeg faldt tilfældigt over Laila på Facebook, tjekkede hendes hjemmeside, og fandt en plante jeg længe har søgt efter. Jeg skrev til Laila på Instagram, da jeg aldrig har prøvet at købe en plante på nettet. Laila svarede få minutter efter, og var endda så sød at lade mig vælge den pæneste af dem hun havde på lager! Min ordre blev sendt med lynets hastighed og var i mine hænder 2 dage efter, på trods af, at jeg lagde min bestilling på en søndag! Laila har været ekstrem hjælpsom hele vejen igennem og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber af hende 🥰 Derudover er hendes priser SÅ gode og billige! Jeg kunne ikke have fundet en pænere eller billigere plante et andet sted! ❤️❤️🌱🪴
Lailas plantetips og tricks leverer en personlig oplevelse og en uovertruffen service med grundig rådgivning.
Varerne kom allerede 1 dag eller 2 efter bestilling og produkterne er super kvalitet. Her en uge efter omplantning ses det allerede på nye skud og sunde blade.
Hermed min varmeste anbefaling.
Igen igen super god service og kvalitet. Planterne er pakket med kærlighed og super godt pakket ind.
Kan kun anbefale at handle her.
Har handlet flere gange, ok mange 😅, hos Laila nu. Service er i top. Kommunikation er i top. Indpakning er i top. Og derfor kommer jeg igen og igen.
Vil til hver en tid anbefale at handle hos Laila. Hun er det sødeste menneske og altid klar på at hjælpe. Alle planter og tilbehør jeg har modtaget er sunde og perfekte!
God pakning og hurtig forsendelse 🫶🏼
Når man handler ved Laila ved man at servicen er i top. Laila er nem at få fat i, svare altid på hvad end af spørgsmål man har, hun pakker sine planter så sikkert ind at du ikke kan se de har været pakket ind. Laila er årsagen til min kærlighed til planter og alle mine planter er mere eller mindre købt hos hende. Jeg er også fast køber af hendes selvandings potter, de er så fine og nemme at holde styr på. Så vil man købe planter og tilbehør et sted hvor alt spiller 100% så skal man handle hos Laila.
Jeg er fast kunde hos Laila og jeg har absolut altid kun fået verdens bedste service.
Laila er troværdig og inspirerende plantenørd og deler gerne ud af sine erfaringer omkring sin hobby, som vist mest af alt er en livsstil end et arbejde.☺️
Hun er let at komme i kontakt med, hendes priser er næsten for gode til at være sande.. hun er grundig i sin indpakning af planterne og selv de skrøbelige af slagsen, kommer hjem i god behold.🙏🏼
Jeg vil til hver en tid anbefale at handle hos Laila! Hun har gjort mit planteeventyr til ren fornøjelse🫶🏼
Verdens bedste service. Hun svare altid tilbage når man har spørgsmål. Og prøver at hjælper så godt hun kan.
Så kun top stjerner her fra.
Super høj service
Laila er sød hjælpsom og imødekommende,får altid det man bestiller og varen og planter svare overens med forventningerne
Virkelig god service! Trods for kulden havde planterne ikke taget den mindste skade ved ankomst! Pakket flot. Handler der klart igen!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.