Conditori La Glace Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi fik kaffe og en Sarah Bernard og fragilitet kage men desværre var kaffen ikke særlig god, og kagerne var meget kolde hvilket gjorde at at det var en hård smørcreme og ikke det bløde og lækre som... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Var på La Glace i forbindelse med københavner-tur med familien. Vi besøgte stedet fordi det er en "must-do" ting,når man er i hovedstaden og lege turist på linje med Tivoli,Den lille havfrue og Kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig oplevelse,gode kager,citronswirl,konges kage,sacher torte og cherry Christmas alle smukke og velsmagende.En ung pige bemærkede jeg rejste mig for at få genopfyldt vores kander kom straks hen o... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

OK kage, men lunken cacao til overpris. Det hele serveret uden så meget som et smil på læben, hverken hos pigerne bag disken eller tjenere. Toiletfaciliteter ikke særlig lækre og dørhåndtag der si... Se mer

Företagsinformation

1. Konditori

Skrivet av företaget

Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gør os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dårlig mave

Dårlig mave
Fortryder så meget at jeg ikke har læst jeres anmeldelse før jeg igen besøgte jeres “berømte “ forretning . Jeg spiser næsten aldrig kager men en gang imellem forkæler jeg mig selv med noget lækkert. Jeg købte et stykke æbleterte blandt andre småkager . Den spiste jeg om eftermiddag hjem , og jeg syntes den var lidt for blød i bundet og var ikke så lækkert som jeg huskede men spiste den alligevel der jeg slet ikke drømte at I den berømte “La Glace” kunne finde på at salge dårlige kager. Nu ligger jeg kl 4 om morgen med min mave sår åben igen efter jeg har kastet op det jeg kunne. Aldrig nogensinde kager fra jer… nu tør jeg heller ikke at spiser de andre kager , så 300 kr smidt ud af vinduet. Men pyt med de penge , håber jeg snart få det bedre og ikke behøver at ringer til en læge nu den 31 Dec. Skam jer , har altid stået med glæde i kø for lidt god kage hos jer , det gør jeg godt nok ikke mere.

30 december 2023

To dårlige oplevelser

To dårlige oplevelser. 1 købte en julekage / kryderikage i dåse , tæt på udløbsdato, i dec. men til fuld pris, den var tør,og blev smidt ud. 2) dd. Ville jeg hente min kransekage ,som blev betalt 19 /11. Men godt nok aftalt at hente den i morgen. Det var for besværligt for La Glace, trods det var det eneste sted der ikke var travlt eller kø/kunder. Men fair nok, men 'servicen 'både den jeg fik og hende der var før mig, får man bedre i Netto. Kan man ikke bare lave en note at ordre nr. Xxx er hentet og så giv mig den der står på disken ? Vi ses i morgen, og det bliver for sidste gang!! PS. Vi er kommet det i mange år,flere gange,men det er gået ned af bakke,og nærmest kun for turister, der gider stå udenfor i kø.

29 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvad er der sket med det gamle hyggelige konditori?

Proppet og støjfyldt turistfælde
Det er i orden, at der er køstyring for at sørge for, at der ikke kommer flere ind end der er borde til. Men at man så skal vente 15-20 minutter for at bestille kage efter at have fået bordet, det er ikke optimalt. Priserne er skruet voldsomt i vejret, og det skjules ved, at der ikke skiltes med priserne, men at man i stedet skal skanne en QR-kode.
Dette forsøg på kamuflage er vist ikke helt i tråd med Markedsføringslovens § 13 samt Forbrugerombudsmandens fortolkning - Supermarkederne må som eksempel ikke "glemme" prisskiltning og henvise til, at kunden selv kan skanne for at få prisen

9 december 2023

Føj for den lede

Jeg er stadig rystet over så forfærdelig en mocca eclair jeg fik serveret på La Glace, et konditori hvor man burde kunne lave perfekte vandbakkelser og tilhørende creme.
Min var ikke bagt samme dag og pakket ind i sukkerstads, hvilket er lige det modsatte af en vandbakkelse, som normalt ikke er speciel sød. Jeg burde have afleveret den ved disken, men opførte mig pænt af hensyn til mine og andre gæster.
Jeg er gennem 50 år kommet med års mellemrum i La Glace, men det er nok slut nu. Der findes så mange andre dygtige konditori, som jeg hellere vil aflægge et besøg.

5 november 2023

Ekstrem dårlig oplevelse

Ekstrem dårlig oplevelse. Vi har efter længe ville prøve jeres kager. Den 11.
november stiller vi os i kø og venter 35 minutter foran jeres butik i regnvejr med et barn på 11 måneder. Når det så endelig bliver vores tur, får vi at vide af medarbejderen at vi ikke må tage klapvognen med ind og derfor skal efterlade den udenfor i regnvejr. Dette er ikke i orden, at man ikke kan tage en barnevogn/klapvogn med ind på en café, som man kan på alle andre caféer. I kan ikke forvente at man skal efterlade en barnevogn/klapvogn udenfor midt på Strøget, der har en værdi af 8000 kr, hvor der er stor chance for den bliver stjålet. I kunne havde informeret os da vi ventede i kø fra start af at den ikke kan tages med ind, i stedet for at i lader os vente i så lang tid og siger det først når vi skal til at gå ind. Virkelig dårlig stil af jer, vi kommer der ikke igen.

11 november 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

En del af min fødselsdagsgave i år var…

En del af min fødselsdagsgave i år var besøg på La Glace, og det blev så idag. Priserne er skyhøje, til gengæld er betjeningen og attituden virkelig skidt. Iskakao blev serveret med flødeskum, selvom det var fravalgt. Til gengæld var vanilleisen grynet og smagte syntetisk.. Kagerne smagte til gengæld skønt - men tør da ikke regne på kilo prisen. Jeg håber seriøst ejerne tager trustpilot anmeldelserne til sig og strammer op.

16 juli 2023

Dårlig service.

Var inde Fredag d. 7/7 og købe 2 stk kage med på weekend, bliver bedt 3 gange om at flytte mig af personalet mens jeg står og venter, får ikke det kage jeg har købt og betalt, kommer ind idag Mandag og forklarer mig, at jeg har fået en forkert bestilling og har kvittering, men bliver mødt med en besked, at det ikke deres problem. Jeg kunne være kommet i Fredags og bytte kagen. Dårligste service længe.

10 juli 2023

Virkelig kedelig men dyr oplevelse

Virkelig kedelig men dyr oplevelse
Var på la glace en dag hvor der for en gang skyld ikke var kø og efter den oplevelse må jeg sige at jeg ikke fatter at der plejer at være kø, det må være navnet, fil den mest dødsyge kartoffelkage jeg nogen sinde har fået og en kedelig kop cacao, kostede en formue, gør det aldrig mere

29 maj 2023

Manglende smag

Flotte kager, desværre følger smagen slet ikke med udseendet, vi har fået langt bedre kvalitet og større smagsoplevelser mange andre steder i København.
Er desværre en turistfælde og kan ikke anbefales.
Så er det prøvet, men det er ikke et sted vi kommer igen.

17 maj 2023

Stor skuffelse…

Var på besøg på La Glace igår og sikke en skuffelse . 72 kr for verdens mindste og smagsløse stykke lagkage . Det må være brandet man betaler for, da der hverken var smag eller kvalitet over det stykke kage. Hvor er det ærgerligt at sådan et gammelt fint konditori, synes det er okay at servere så ringe en kvalitet , blot fordi de har opnået prestige med deres navn.

16 maj 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Så lykkedes det også for mig at besøge…

Så lykkedes det også for mig at besøge La Glace.
Lagkagestykkerne kan vist ikke blive mindre, hvis man også skal kunne nå at smage det.
Til gengæld er lydniveauet så højt, at det er svært at føre en almindelig samtale. Der er alt for mange kunder på begrænset plads. Nu er det prøvet, men finder nok et andet sted næste gang, jeg får lyst til kaffe og kage 🥧

14 april 2023

Flot forretning, MEN.....

Flot forretning, sød personale, kagerne lever ikke helt op til prisen og refill af te er en joke! 😡 da forretningen, på trods af det høje prisniveau, genbruger tebladene, så der ikke er noget smag, men blot lidt farvet vand i tekoppen!
DET GØR MAN BARE IKKE!

9 april 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Desværre ikke en særlig god oplevelse

Desværre ikke en særlig god oplevelse.
Nummersystem der ikke rigtig fungere, voldsomt dyr kaffe.
Min kæreste og jeg delte 4 små kager som alle sammen var så iskolde at de ikke rigtig smagte af noget.
Og der var flere af kagerne hvor det føltes som om de havde været frosset ned, da cremerne var vandede indeni.

18 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.