Igennem mere end 30 år har jeg kun…
Igennem mere end 30 år har jeg kun oplevet superfin service. Så absolut en meget fin butik.
Vanvittig flink service over telefonen.
Tog helt fra Lolland af for at købe et par støvler der kunne bruges som stald støvler og de passer bare!! Og de er super fede💪
Har købt flere støvler, alle i fantastisk kvalitet. Oven i hatten følger en fuldstændig dedikeret service med. Butiksindehaver Jonas har hele sjælen med i sin forretning.
Kan absolut anbefales.
Nu er det ikke min seneste oplevelse jeg vil dele, jeg køber en del fodtøj hos Lædersmeden og fælles for alle mine indkøb er en altid god betjening samt service og kvalitet er i top, man går aldrig galt i byen hos Lædersmeden.
Kan kun anbefale Lædersmeden hvis man ønsker god betjening, service og kvalitet.
Mvh. John Hansen
Fantastisk god service og meget sympatiske mennesker som giver sig tid og ikke stresser dig, når du skal vælge støvler. Første gang jeg var fysisk i butikken, men absolut ikke sidste gang :)
Efter købet af et par cowboystøvler igennem Tysk hjemmeside. Søgte jeg på stålsnuder til dem.
Jeg bliver kontaktet af Jonas fra “Lædersmeden”. Via billeder af mine boots, lykkedes det Jonas at fremtrylle nogle dessin’s han mener kunne passe og rammer der SPOT ON, det jeg søgte til at starte med.
En kæmpe ros for service på ret højt plan 👍🏼👍🏼👍🏼
“Så står du i dit tilkøb HELT ude på heden.
Så inden du måske træffer det forkerte vælg.
Tager du fat i Jones fra LÆDERSMEDEN”
Super lækre støvler og stærkt håndværk. Kvalitet i spitzenklasse og frækt design.
Har gået i boots i snart 40 år, og mine nye støvler topper! -Seriøst!
Tak til Lædersmeden for at holde fast i et good Old håndværk, og muliggøre at vi kan købe de sejeste bootz som holder 100 %
Mega god service og vejledning.
Har købt støvler der sidste år og går ikke i andet.
Service i topklasse hos Lædersmeden…
Jeg har altid været vild med cowboystøvler da jeg syntes at de kan noget helt særligt. Da jeg har en ret bred fod troede jeg ikke at jeg kunne finde et par der passede til mig, men Jonas fra Lædersmeden fandt hurtigt et par med den helt rigtige pasform og nu er jeg den lykkelige ejer af de fedeste boots👍🏻😊Udover en imødekommenhed over det sædvanlige, lavede de det fineste håndværk da jeg skulle have nye såler på mine støvler.
Dejligt at opleve en så engageret og dedikeret service fra Lædersmeden hvor man kan finde en masse håndplukkede lækkerier.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Lædersmeden og jeg kommer helt sikkert igen.
Bestilte et par støvler online og blev kontaktet, da mærkets størrelser var ret så store. Anbefalingen om at gå to numre ned passede perfekt. Jeg er så glad for mine nye støvler, så tusind tak til Jonas 😊
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.